היום הראשון בכיתה גמגי

מה מלמדים ביום הראשון בכיתה ג?? זו השנה הראשונה שאני מלמדת בשכבה נמוכה, אני רגילה ללמד בכיתות ה ו, למי שיש רעיונות וגם תכנים שיעורים קישוטים וכו' לכיתה ג אשמח מאוד!

אולי כדאיאנונימי (2)
לדבר גם עם קודמך בתפקיד.. (אם לא עשית את זה עדין (חצי חיוך)
ב"הצלחה
שיעור פתיחה, חוויותציליגילימימי

אני אוהבת להתחיל טיפה את החומש. 

נניח להכין תעודת זהות לחומש, שירגישו שהתחילו ללמוד...

חינכתי ג' אז אשמח להשתדל לעזור באישי...

רעיונות וחומריםחי(נ)וך

שלום!

- אני אוהבת ביום הראשון קודם כל להרגיע את הילדים ולתת להם תחושת ביטחון- להסביר להם שאני כאן בשבילם והם מוזמנים לפנות אלי בכל זמן שהם רוצים, אני אעשה הכל כדי שיהיה להם טוב וכד'.

- בהמשך חשוב לי להסביר בצורה ברורה את ה"שכר ועונש" אצלי- איך מתוגמלים (נקודות / מבצעים וכד'), וכן מה ההתייחסות שלי לגבי ההפרעות וכד'. גם זה נותן להם ביטחון.

- ניתן לחלק להם את הקטע על הפרפר שמראה שהכל תלוי בנו- ואז לדבר על זה.

- ניתן לתת להם פתקים שיכתבו מה הציפיות והשאיפות שלהם בשנה הזו- מעצמם, מהחברים ומהמורים. אם רוצים אפשר לתלות את זה על קיר בכיתה.

- יש לי המון חומרים לכיתה ג'. אשמח שתשלחי לי את המייל שלך- ואני אשלח לך.

בהצלחה!

יש לך גם לכיתה ד' אולי?ציליגילימימי
לצערי לאחי(נ)וך

מצאתי אצלי חומרים לכיתה ד!חי(נ)וךאחרונה

אם את רוצה שאשלח לך- אשמח שתכתבי את המייל שלך.

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך