שלום לכולם! מערך שיעור מחשבת ישראלאנונימי (פותח)

אני צריכה להכין מערך שיעור די דחוף לצורך הלימודים.

הנושא הוא מחשבת ישראל-שאלות באמונה וכו'.

הבעיה היא שאני קצרה בזמן וזו גם לא ההתמחות שלי כך שאין לי הרבה מושג איך עושים זאת.

אם יש למישהו המלצה על אתר שבו אפשר למצוא חומרים או קישור כלשהו ממש אשמח-די דחוף להיום!!!

תודהה ענקית!!!!

לא מכירה. בהצלחה!ציליגילימימי

תודה, מישהו אחר????פליז זקוקה לעזרתכם!!!אנונימי (פותח)

מקפיצה לעצמיאנונימי (פותח)

יש חוברת מצויינת- אמונה וגאולה.אביול

אולי תעשי להם לימוד בחברותות... איזה כיתה זה?

יש את החוברת באינטרנט?אנונימי (פותח)

אני לא מלמדת בפועל וגם לא ממש סטודנטית..(רחוקה פיזית מהמכללה אז מעדיפה דברים באתר)

אה, לא...אביול

מצחיק שאנחנו מתכתבות באותו שרשור בשני פורומים נפרדים...

יש גם אתר hebrew books שפשוט יש שם מלא ספרים ביהדות, סרוקים. יכול להיות שכדאי לך לעיין בספרים רלוונטיים (מסילת ישרים לדוגמא)

תודה! אין פה מורים למחשבת???או כאלו שהכינו מערכי שיעוראנונימי (פותח)

ויוכלים לעזור?אני ממש מופתעת...

הפותחת-חייבת לציין שאני ממש מאוכזבת..אנונימי (פותח)

אמנם לא מכירה אתכם אבל חשבתי שזה מקום שדוגל בעזרה ונתנינה ואני באמת הייתי (ועדיין) במצוקה.

נזקקתי לאיזו נק' פתיחה על מנת לסיים את התואר (עבודו קטנות שנשארו לי אבל נתקעת איתם) וחשבתי שאמצא זאת כאן.

צר לי לגלות שלא...

זה שלא היה מישהו שיודע לעזור לךציליגילימימי
לא הופך את כל קוראי הפורום לכאלה שלא דוגלים בעזרה ונתינה .... וחבל שכך את רואה את זה! מה גם שניסו לעזור לך אבל מה שהציעו לא עזר לך.
שיהיה לך בהצלחה בסיום התואר ואת מוזמנת לבוא להעשיר את כולנו כשתהיי מורה! וגם קודם ...
לא אמרתי שכל קוראי הפורום כך. תודה, גם לך.אנונימי (פותח)

אתר דעת+mp8אחרונה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך