מישהו יכול לתרגם לי?חלילית אלט
ניסיתי לתרגם בטרנסלייט אבל זה דפוק לאללה

1.place the "reusable freezer cubes" into your freezer until they're frozen. It takes aabout 2-3 hours in most freezers.
2. Once frozen, put all 3 frozev "reusable freezer cubes" into the slushy magic cap.
3. Pour in your favorite cold drink to the fill line. (The colder your drink. The faster it works and the slushier it gets). Then screw on the "lid" until secure.
4. Let the cup sit for 1 to 2 minutes. If you can do this in the freezer you get better results.
5. Place your finger over the hole on the "lid" and ahake for 1-2 minutes. Note: for carbonated drinks, lift your finger off the hole every 2-3 shakes to allow some pressure to release.
6. Remove "lid" and anjot
נוכבר פליז אני כזאתי גרועה באנגלית!חלילית אלט
מנסה.נדנדה כתומה.

1.place the "reusable freezer cubes" into your freezer until they're frozen. It takes aabout 2-3 hours in most freezers.
1 הניח את ה"קוביות קופאות לשימוש חוזר" במקפיא שלך עד שהם קופאים. זה אמור לקחת בערך 2-3 שעות ברוב המקפיאים.
2. Once frozen, put all 3 frozev "reusable freezer cubes" into the slushy magic cap.
3. Pour in your favorite cold drink to the fill line. (The colder your drink. The faster it works and the slushier it gets). Then screw on the "lid" until secure.
2 כשקפוא, הנח את כל 3 קוביות קופאות לשימוש חוזר בתוך slushy(לוידעת מה המילה הזו) כוס קסם.
3 מזוג את השתיה הקרה האהובה עליך עד לקו המילוי.(ככל שהשתיה קרה יותר זה עובד מהר יותר ונהיה יותר "slushy") וסגור את המכסה בהברגה עד שהוא מוברג היטב.
4. Let the cup sit for 1 to 2 minutes. If you can do this in the freezer you get better results.
תן לכוס לנוח בין דקה ל2. אם אתה יכול לעשות את זה במקפיא תקבל תוצאות יותר טובות.
5. Place your finger over the hole on the "lid" and ahake for 1-2 minutes. Note: for carbonated drinks, lift your finger off the hole every 2-3 shakes to allow some pressure to release.
הנח את אצבעך על החור במכסה ונער ל1-2 דקות.
הערה: למשקאות מוגזים(אאלט) הרם את האצבע כל 2-3 ניעורים לשחרר קצת לחץ.
6. Remove "lid" and anjot
הורד את המכסה ותהנה.

תרגום מעפן כי גם לא הבנתי מה אני מתרגמת.. מקווה שהועלתי.
מה זה?
יאיי תודה!חלילית אלט
קניתי כוס כזו להכנת ברד ובא לי להכין אייס קפה אבל לא הצלחתי להבין את ההוראות...
אה אז נראלי המילה הזו אומרת ברד..נדנדה כתומה.
בהצלחה!תעדכני אם זה עובד

וזה נראה שהניסוח בעצמו לא לגמרי אנגלית.. יש שם כמה תקלות תחביר
סבבה תודהחלילית אלט
זה יצא מעולה!חלילית אלט
מגניב ממש,
זה קוביות קרח כאלה לשימוש חוזר שמשקשקים עם המשקה ויוצא ברד
רק שהלכה לי היד מהשקשוק..
מגניביישןנדנדה כתומה.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך