1. שם אמיתי/ניק - לב אמיץ
2. גיל - אממ. אמא לקטנים וסבתא לקטנטנים.
3. עיסוק - אמא ומטפלת ברפואה אלטרנטיבית.
4. מקום מגורים - מישור החוף
5. איזו חית מחמד יש לי? - כשהייתי ילדה גידלתי ראשנים, תולעי משי וכלבה. יחד עם המשפחה כמה גורי חתולים עד שבגרו, אוגרים, תוכים, ומס' גורי כלבים ששימשנו להם משפחת אומנה.
6. בת כמה? - הכלבה שהיתה לי כילדה היתה רק בת שנה כשנפצעה ומתה בנסיבות טרגיות ביותר (קשה עד היום להיזכר בזה), אבל הספיקה להמליט גורים מתוקים שמסרנו לאימוץ למשפחות אחרות.
7. ממתי היא אצלי ואיך הגיעה אלי? - עברנו דירה מהעיר לחבל ארץ שאיננו עוד (כאן סמיילי בוכה, משום מה לא עובד), חזרנו לעיר לקחת כמה דברים אחרונים מהדירה וקיבלנו אותה תינוקת ממש - בת שלושה או ארבעה שבועות - מבעלי וילה שעמדה בשכנות לבנין המגורים הקודם שלנו.
8. האם אני מעוניין לגדל את דור ההמשך שלה? -
9. האם היא מסורסת? -
10. אם הייתי חיה, איזו חיה הייתי? - אולי יונה.
11. איזו חיה היא ידידתו הטובה ביותר של האדם? - הדוב הספרותי - פו הדוב, דובי פנדה, ארתור, והייתי שמחה לאיזה דביבון שתלוי לי על צווארי.
12. האם יש לי כוונות לוותר עליה? -
13.האם היא גרמה לנזקים/ויכוחים במשפחה או עם השכנים? - כולם היו צעירים מדי לגרום לויכוחים, להיפך - ילדי השכנים נהנו מאוד, והשכנות נהנו עוד יותר שכל ההמולה היא אצלנו...נזקים - המון גרביים קרועים, ועוד פיות להאכיל, מה שבסוף תמיד נופל עלי.
14. רוצים לשמוע קטע מצחיק שקרה לי איתה? - הבת שלי לימדה את הגורה האחרונה שהיתה אצלנו לישון על הגב כמו תינוקת ממש. היה קורע לראות אותה ישנה על הגב, שמה רגל על רגל, ולא הפריע לה לישון גם כשהקטנה שלי בדקה אותה עם סטטוסקופ צעצוע - זה רק דיגדג אותה מתוך שינה.