לאור הדיונים האחרונים כאן, רק להגיד כמה דברים:יעל נ

שם הפורום הוא חיות מחמד, הוא מיועד לבעלי חיות, טיפול בחיות... הפורום הוקם ע"מ לתת מענה לאנשים שאוהבים בעלי חיים ורוצים לדאוג להם.

יש מקום לדיונים טיפה שונים אם מישהו באמת רוצה לדעת, אבל חבל סתם להלהיט את הרוחות.

זכותם המלאה של אנשים לא לאהוב חיות! אבל חבל לריב על זה, ממילא כל אחד יישאר בדעתו שלו וכולם סתם יהיו עצבניים וחבל.

ובכל מקרה כשמתנהל דיון - כמו בכל פורום, ובכל דבר בחיים: הדיון צריך להיות ברמה מכובדת ולא להיגרר לעלבונות - משום צד.

@ליזי בנט , אני משערת שאת מסכימה איתי

מסכימה לגמרי ליזי בנט

^^^^^^^רציני

מסכימה מאוד.לב אמיץ

סתם עוגמת נפש ומחטיא את המטרה של הפורום.

וזו גם ההזדמנות לעורר את תשומת לב אוהבי החיותכתר הרימון
לקושי של האחרים.

(יצא לי להיתקל לא פעם באדם שבבעלותו חיה שפשוט לא הצליח לתפוס את הקושי שלי מול החיה! ולכן לא בא לקראתי מספיק. להביא דוגמות מפורטות יותר?)
אין צורך בדוגמאותרציני

תודה שהבאת את העניין שוב לתשומת ליבינו !!!

שירשור דומה גלש למחוזות לא נעימים וננעל אחיג פתח שירשור בנושא.

מצטרףאלעד

אנו מאמצים ומגלדים חיות מחמד מתוך רצון טוב ולפעמים גם תחושת שליחות,

וכדאי לחשוב טוב טוב כיצד לא להזיק/להפחיד את זולתנו כדי שלא יבוא שכרנו בהפסדנו

אני באופן אישי נקשרתי מאוד לעיזים שלי,

ומוציא כסף מאמץ וזמן רב בכדי שלא יפריעו לאחרים

וואו, תקשיבוחתול ביצות

לפי מה שהבנתי הפורום נועד לחובבי בעלי חיים ולא לאנשים שרוצים להיכנס באוהבי חיות.. 

הדיון על הוצאת כלבים היה שרשור מאוד לא נעים. 

אפשר לנסות להתחיל מחדש בצורה נעימה יותר?

הדיון הנ"ל נפתח על ידי אדם שדווקא אוהב חיות וברשותו כלב.אלעד

וסה"כ (למעט כמה תגובות לעגניות של משתתפת אחת שנחסמה) נוהל באופן מכובד וענייני

לגופו של עניין -

אני מצפה מאוהבי חיות להכיל ולקבל את העובדה שיש כאלה שמפחדים מהחיות שלנו,

ולנסות להבין מה ניתן לעשות עם זה.

למחוק/לנעול/להתעלם מנושאים כאלה זה קצת פספוס, חבל.

ורק הערה,

להבא טענות ממן זה כדאי להפנות ישירות למנהלי הפורום.

תודה

זה היה קצתלב אמיץ

לתקוע אצבע לעין של המגיבים בפורום צעיר שרק נפתח. אם יורשה לי.

אני חושבת שאוהבי חיות הם הראשונים שצריכים ומסוגלים להיות רגישים לפחד ובהלה של אחרים מחיות המחמד שלנו.

אבל יש דרך להעלות את המודעות ולשאול את השאלה. בחירת המילים היתה מקוממת, או מה שנקרא בלעז פרובוקטיבית.

אתה צודק שזה יהיה פיספוס להתעלם מנושאים כאלה, למחוק או לנעול שירשורים שדנים בצדדים הבעייתיים שבגידול חיות מחמד או הצלת חיות בר. גם אין צורך בזה, הדיון אכן התנהל סה"כ באופן מכובד וענייני.

לאידך, אפשר וצריך לכבד את המגיבים המגדלים חיות מחמד בבחירת מילים מוצלחת יותר. להטיח במגיבים  "קצת מרושע" או "את מאוששת את טענתי שזה נובע מרשעות" בפורום שנועד בשבילם,  לא מקדם את הדיון.

אמת אלעדאחרונה

עבודה מהבית שיא השווה והנוחה!!!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

רוצים לעבוד מהבית ברשת.! איזה כיף!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה מהבית ברשת או כל מקום בעולם!!אנציללואנטנך

רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך