כלבים ופחדאחיג

ראיתי שיש דיון אז חשבתי לשאול משהו..

יש לי פחד מכלבים, כן, כן מהכלבים הקטנים האלה שקופצים עליך ומלקקים אותך (לאו דווקא מהקטנים כמובן..)

ניסיתי להראות שאני לא מפחד, להתעלם, אבל כלום הפחד זה בי אני אביא דוגמא

לפני שבועייים הלכתי עם חברים שלי פתאום משום מקום קפצו 2 כלבים אני מיד קפצתי וברחתי.. (חברים שלי צחקו עלי אבל לא חשוב (:

אני רואה כלב ברחוב הוא מפחיד אותי, לא משנה כמה אומרים לי שהוא לא נושך והוא מחונך והוא מאולף..

יש דרך שאני אפסיק לפחד? כי זה ממש יעזור לי 

~

ניסיתי לעשות אנונימי אבל אני לא יודע איך עושים לא נורא תדאו שאני מפחד D:

אפשר ללכת לטיפולליזי בנט

אני חושבת שבצער בעלי חיים יש משהו כזה

זה לא כ"כ בשביליאחיג

*^*

אני מדבר על הצעות פסיכולוגיות שאולי יעזרו לי

אין פתרונות קסםליזי בנט

אתה צריך לעבוד על זה עם עצמך, ויש הרבה מקומות שבהם עוזרים לך לעשות את זה

אני חושבת שממש כדאי, זה ממש כיף לאהוב כלבים כאילו מוציא לשון

הוא לא מחפש פיתרון קסם...יעל נ

אלא דברים שהוא יוכל להגיד ולשנן לעצמו מבחינה פסיכולוגית, שיעזרו לו לא לפחד...

ללכת לטיפול לא תמיד מעשי מהרבה בחינות, ויש מקרים שאפשר לטפל בהם לבד ולא צריך עזרה מקצועית

משהו שאולי יעזורלב אמיץ

כשהייתי קטנה שמעתי שכלבים מריחים את הפחד שלנו ושאולי זה מה שבעצם מה שגורם להם לתקוף  (אני מניחה שיש בזה מן האמת, אבל לא יודעת עד כמה).

וממש התאמנתי כשעברתי ליד כלבים - גם גדולים - לנשום עמוק ולהשתלט על הפחד. וגם להתנגד לאינסטינקט לרוץ, מתוך ידיעה שזה בדיוק מה שגורם להם לרוץ אחריך.

אולי ת'מכיר מישו קרוב שיש לו כלב, לך אליו - שהוא יהיה לצידךמקורזלת

ותתקרב לכלב. תנסה קצת לגעת וללטף. אחרי כמה וכמה פעמים תגלה שאין מה לפחד...

מקורזלת לב אמיץ

התכוונת להגיב לאחיג מן הסתם, נכון?

את צריכה להיכנס להודעה שלו וללחוץ על הריבוע האדום "תגובה" משם.

ככה נשמר הסדר ואפשר לראות למי מיועדת התגובה. זה חוסך בילבול וגם לפעמים חוסך ויכוחים מיותרים שקורים כשלא ברור למי היתה הכוונה.

(ואין לי אפשרות לסמיילי - אחרת הייתי מוסיפה אחד ידידותי מלא כוונות טובות).

ניסיתי על עצמי....נער גבעות מצוי

א. אם יש לחבר שלך כלב, והוא נחמד וכו' וכו', נסה לתקשר איתו וזה וזה. זה עוזר מלא.

ב. אם עובר לידי כלב, "מה, 1000 אנשים הוא עבר והוא ינשוך אותי??"

ג. אז מה יקרה? ינשוך חזק, כמו חתך מסכין, קצת דם. זהו.

ד. אם יש לך נעליים טובות, זה מעולה. בעיטה לאף והכלב משותק כן

וואו, עצות, אממ.. מעניינותליזי בנט

הייתי מורידה את ג' וד' מת

א' איזו סיבה בעולם יש לו לנשוך אותך?ליזי בנט

ב' זה נורא מעודד לחשוב על זה כמו חתך של סכין.. אבל מצד שני יש לי טראומה מחתך של סכין אז אולי הגזמתי.

אבל למה לבעוט בו? תחשוב על זה אחרי שהוא ינשוך אותך, בסדר, אבל הוא רק עבר לידך המסכן..צוחק

אם כבר אז כברנער גבעות מצוי

לא הייתי בועט סתם בכלב תמים וחף מפשע.

אבל כלב שרץ אליי עם מבט זועם/רצחני בכוונת נשיכה תחילה, בעיטה היא הפתרון.

ונחתכתי הרבה מסכין, לא הגעתי לתפרים, לכן זה מעודד .

אתה יודע איך נראה מבט זועם או רתחני של כלב? ליזי בנט

ולמרבה הצער הגעתי לתפרים.. תקעתי לעצמי סכין בידמרחף

כל כך מבינה את הפחד :-/שאילתא מקוננת

מעשה שהיה כך היה....

(מתנצלת על האורך אבל נתת לי הזדמנות לפרוקקורץ, ואם הועלתי מה טובחיוך)

כפי שהובן לעיל אני מאד פחדתי מכלבים (עדיין מתהליכיםחצי חיוך). 

הכל התחיל לפני לא הרבה זמן בכלל כשהתארחתי שבת אצל חברה שמחזיקה ברשותה כלבלבה שחורה ומאד גדולה...(לפי גודל הכלב כך גם גודל הפחדקורץ).

בד"כ כשאני מתארחת אצלה הכלבה נעולה נעול ובטוח בחצר. בשבת ההיא בלי שוב מושג איך, הכלבה היקרה שלנו השתחררה והחליטה לעשות ביקור פתע לכבוד סעודה שלישית. מיותר לתאר את הצרחות שהלכו שם מצידי, וגם מצד חברה נוספת שמפחדת מסתבר יותר ממני מכלבים. בקיצור הלכה שם מקהלת צרחות והכלבה היתה בשוק! המסכנה רק רצתה להריח אותנו!מטורלל

אחרי שהכלבה ההמומה הוצאה אחר כבוד חזרה לחצר הגיע השלב הכיפי ביותר. הרצאה. החברה שאצלה התארחנו חטפה שוק עוד יותר גדול מהכלבה והחליטה שאנחנו זקוקות לסדרת חינוך. קיבלנו שם הרצאה של לפחות 45 דקות (אם לא יותר)...

ההרצאה כללה את הרמה המגוחכת של הצרחות, את העובדה שהיא מריחה פחד, את הטיפשות בעצם הפחד, והדבר שהכי עצבן, את העובדה שאין לה שום סיבה בעולם לרצות לנשוך אותי.

אחרי שנרגעתי מהטראומה הגעתי למסקנה,זה חייב להסתיים. הבסיס לפחד שלי נבע מכך שאני פוחדת שהכלב ינשוך אותי, אז כרגע יש לי שתי מנטרות שאני משננת לעצמי.

1. ולכל בני ישראל לא יחרץ כלב לשונו

2. אין למסכן שום סיבה בעולם לנשוך אותך.

חייבת לציין שהפחד אכן נרגע, הרבה יותר מתון, ונשימות ארוכות תוך כדי מאד עוזרות.

בהצלחה!חיוך

לי עזרmp3אחרונה
ללמוד על סוגי הכלבים.איזה מסוכנים ואיזה סתם גדולים אבל פחדנים.ככה לפחות אני לא מפחדת מכל כלב שעובר אלא רק מחלקם.
מה שעוד עזר לי זה שיש לי ילדים ואני לא רוצה להעביר להם את הפחד שלי אז אני חייבת להיות גיבורהלא תמיד זה מצליח אבל משתדלת.
עבודה מהבית שיא השווה והנוחה!!!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

רוצים לעבוד מהבית ברשת.! איזה כיף!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה מהבית ברשת או כל מקום בעולם!!אנציללואנטנך

רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך