אז ככה: כל החיות שהיו לי אי פעם. והיו הרבה.ליזי בנט
עבר עריכה על ידי ליזי בנט בתאריך ו' באב תשע"ו 17:25

בהתחלה היו 5 אוגרים, קטנים וחביבים, אני לא זוכרת מהם כלום כי הייתי קטנה מדי.

אחר כך באו שני שרקנים, המליטו, גם הצאצאים המליטו (ולא נפרט על כל גילויי העריות שהיו שם מטורלל) ובסופו של דבר היו 13 שרקנים. היו יותר מדי אז מכרנו את כולם חוץ מהשרקן הראשון והחביב ששמו המקורי היה שרק. הוא מת בשיבה טובה אחרי חמש שנים.

אני לא זוכרת אם יחד עם שרק או אחריו היו שני חתולים, בן ובת. הבן היה רץ במהירות והבת הייתה קופצת גבוה. הם כנראה לימדו אחד את השני, כי עם הזמן המיומנויות שלהם בהחלט השתכללו. 

יום אחד שניהם ברחו מהבית..עצוב

אחריהם הגיע התוכי מקס, תוכי קטן וצבעוני שאוהב אמבטיות ומוזיקה קלאסית. הוא עדיין אצלנו וכנראה ישאר פה עוד 20 שנה. 

אחרי כמה שנים הגיעה הכלבה לורה, לברדורית שחורה עם טראומה מהבעלים הקודמים. למרבה הצער היא לא הסתדרה אצלנו והעברנו אותה בחזרה למי שנתן לנו אותה. 

אחר כך הגיע ירמיהו, חתול קטן ורזה עם המון פרווה מנומרת שאף פעם לא נפל על הרגליים.. אימצתי אותו באחד מהשלגים הרציניים שהיו בשנים האחרונות. הוא היה חתול מתוק ביותר, אבל בגלל שהוא חמד את מקס, נאלצנו לתת אותו לחברה של אמא שלי. 

אחר כך היו שני דיירים לא כל כך רצויים אבל אני אזכיר אותם כי הם היו די חמודים- זוג עכברים, גבריאל ופיטר. גבריאל היה עכבר קטנטן ורזה והצליח להשתחל מבעד לסורגים במלכודת הכלוב ששמנו לו. אבל אחרי כמה ימים שבהם הוא היה אצלנו ואכל מצוין הוא נלכד שוב, והפעם לא הצליח להשתחל החוצה כי הוא הספיק לגדל כרס קטנה.

פיטר היה עכבר די שמן, וכבד בצורה מפתיעה. אז את שניהם שחררנו במקום כלשהו רחוק מהבית שלנו.

אחר כך הגעה לילי, גולדן רטריבר מעורבת בלברדור וכלב כנעני. כלבה מתוקה, שמנמנה ושונאת מים. היא אצלנו כבר שלוש שנים..

וזהו לבנתיים, אבל בטוח יהיו עוד..

מה איתכם?

עכשיו אני מבין למה את המנהלת נער גבעות מצוי

איזה כמויות... יאללה. אצלנו הכל מתנחלים...

חתולים מתנחלים

עכברים מתנחלים

קיפוד מתנחל

זיקית, שממית, כלב, שפן סלע, שועל. אבל הם ברחו תוך יום ופחות

חחחח ליזי בנט

ושועל? הוא לא פחד?המום

איזה כיף לך, תמיד רציתי שועל! גם לפחות מיום..קורץ

מן הסתם פחדנער גבעות מצוי

לכן נכנס לחצר האחורית.

וזה נקרא לגדל?ליזי בנט

חושב

בטח... הכנסת אורחיםנער גבעות מצוי

זה גידול ממעלה ראשונה!

חוץ מזה, ששועל לא נראה לי בקטע של מחמד

לא, לא ממש בקטעליזי בנט

וכל הכבוד, מצווה רציניתכן

לנו היו 2 תוכים אבל הם ברחו...Reminder

לפני זה ארנבת, אחר כך אוגרים, פעמיים תוכים(ופעמיים ברחו..)אחר כך עוד 2 תוכים, שברחו יום אחרי שהטילו ביציםבוכה וזה היה כמובן ממש מבאס, ועכשיו זהו, אבל אולי נקנה עד תוכי אי פעםקורץ

אז לנו היווו (ונגמרו... כמה חבל...)חמדמדה

לפני שנולדתי: אחפרוח ועוד אפרוח ואז צב שאח שלי הגדול ניסה לבדוק אם הוא עף אז הוא זרק אותו מהמדרגות של הבית שלנו...:X 

אחרי שנולדתי: תוכי קוקטייל, זוג תוכוני אהבה שאחד ברח והשנייה הייתה מאוד בודדה אז העברנו אותה לפינת ליטוף והיו גם 2 אוגרים שלא זוכרת מה היה הסוף שלהם ואז שוב 2 אפרוחים שאחד מת והשני הועבר בטרם ימות ואז 2 אוגרים שהבת אכלה לבעלה את הראש... אוי זה היה נוראאאאאאאאא ומאז אנחנו חסרי בעלי חיים לצערי הרב... מה לעשות, אמא מפחדת אבל לא נורא כי עכשיו יש לי אחיינית אז זה בערך אותו הדבר

אהה רגע... היו לנו גם איזה 7 דגי זהבחמדמדה

כשכולם מתו אחרי איזה יומיים...

חחח כמעט לכל מי שבפורום היו דגיםנער גבעות מצוי

הוא יגיד לך שהם מתו תוך פחות משבוע.

לנו היו:צריך עיון
ציפורים: תוכונים, ציפורי אהבה ופינקים
חרקים: צרצרים
דגים: דגי זהב, דג קרב, גופים וגמבוזים
יונקים: אוגרים, חתולים (גורים שאימצנו מהרחוב, רובם לא שרדו הרבה) ושני כלבים
זוחלים: נחשית
מה זה נחשית?אלעד
נחש בנקבהצריך עיון
ולנוmp3אחרונה
פינקים.להקה של תוכונים.קוקטיילים האכלת יד.זוג כנרים.זוג פרסונטות.שלוים.יונים.תרנגולים.עורב אימצנו.בז שמצאנו טפלנו בו ושחררנו.מניה הודית.
שאר חיות:ארנבת.אוגרים.צפרדע או קרפדה לא זוכרת מה זה היה.
חיות שאימצנו ודאגנו להם למשפחה מאמצת:חתולה ו5 גורים. 3 גורי כלבים מסוג רועה גרמני שמצאנו נטושים ומוזנחים על אם הדרך בכביש ראשי.
זהו נראה לי.
אה,ודגים-היה לנו אקווריום מים מלוחים עם נחשים,ליצנים(נמו),פוקס פייס,נתחן 9
,ועוד מלא דגים שלא מכירה את שמם וגולת הכותרת 2 זהרונים!! גופים גידלנו כאוכל לזהרונים. עכשיו יש לנו אקווריום מים מתוקים עם תוכים,ציקלידים ועוד כמה שאני לא יודעת את שמם.
בקיצור פינת חי לתפארת.
עבודה מהבית שיא השווה והנוחה!!!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

רוצים לעבוד מהבית ברשת.! איזה כיף!אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה מהבית ברשת או כל מקום בעולם!!אנציללואנטנך

רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך