שלום לכולן!
בעלי ואני נבדקנו במכשיר BICOM, ונמצאנו אלרגיים לכל הסוכרים ולכל הקמחים חוץ מכוסמין ושיבולת שועל.
בעלי רץ לקנות אופה לחם, והביא של מורפי ריצ'רדס עם 15 תוכניות, אבל האפייה לא מצליחה לנו!!
המתכונים שבחוברת הם כולם עם אבקת חלב, ואנחנו לא רוצים שהמכשיר יהיה חלבי.
מצאנו מתכונים באינטרנט, ובהם החלפנו את הסוכר בסילאן או דבש, אבל תמיד הלחם יוצא גוש דחוס ולא אפוי....
אנחנו כבר מיואשים!
יש למישהי מתכון לקמח כוסמין בלי סוכר?
תודה רבה מראש!
- בישול ומתכונים
)
)
