חשבתי עלזה מלא והחלטתי לא להיחשף...
המכתב שלא ישלח:
לך, שפגעת בי, בצורה הכי גרוע שיש.
אפשר להגיד לך כמה מילים?
אני מפחדת ממך.
מאוד.
אתה בא אלי בחלומות הכי סיוטיים שלי.
כל הסיפור לקח שנייה וחצי, אולי שתיים.
אני מנסה לחשוב למה דווקא אני? מה אני עשיתי שרצית לנשק אותי? אולי סתם כי הייתי חמודה וזמינה, ולא הבנתי ממה קורה סביבי,ואולי, אולי כי אני הבת שמעולם לא הייתה לך.
אני רוצה להגיד לך שהמעשה הקטן שלך, שאותך סיפק אולי לרגע קטן, אולי אפילו לשניים השאיר בי צלקת נפשית, שאני עדין לא יודעת את ההשלכות במלואם, אבל מה שכן אני יודעת, שהיא קיימת, והיא עמוקה, ושפלסטר לא יעזור.
מעשה קטן שלך, השלכה גדולה עלי, וכאב ענק בלב הקטן שלי.
ולא, אני לא מתכוונת ללכת למשטרה, אני יהודיה ובגלל זה אני גם רחמנייה, ואני מרחמת עליך, כואב לי עליך מאיזשהו סיבה לא מאוד ברורה, אבל כואב לי גם עלי.
כן, אמא שלי יודעת עליך, יודעת מה עשית, אבל לא יודעת מה זה השליך עלי.
שתדע לך, וכן, תפתח מצפון וקח את זה על המצפון שלך, באיזשהו מקום אתה כמעט הרסת לי את החיים. אבל רק כמעט, כי אני לא ייתן לך ולייצר הרע שלך להרוס לי את החיים, החיים שלי שווים הרבה יותר ממך, הרבה יותר מהייצרים שלך, והרבה יותר מהנשיקה שנישקת אותי.
אני מתפללת עליך, כי אתה יהודי, אני מתפללת שיהיה לך טוב, שלא תתעלל בעוד נשים, שתיהיה נאמן לאישתך, ושלא הייצירים ישלטו בך, שאתה תשלוט בייצרים.
אבל למה לעזאזל גם כשאני מוגנת במיטה שלי, בבית שלי, עם האנשים שאני הכי אוהבת בעולם, ושהכי קרובים אליי אתה צריך לבוא ולהופיע בחלום סיוטים שלי?
עשית משו חמור, אבל למה לעזאזל זה אמור להשפיע עלי 7 שנים אחרי? למה????
אני מבקשת, באמת מכל הלב, עוף לעזאזל.
תודה מראש,
האישה שפגעת בה.
@חלילית אלט אמרתי לך שבסוף אני יכתוב.

)