מה מה מה מה מה מה מה מה מההדובדבן שבקצפת

מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מהמה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה  מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה !?

מה!?

מה?!

מה טובו אוהליך יעקבב |שוואקי בקולי קולות|שוברת גלים

הממ. לא בדיוקהדובדבן שבקצפת

טוב אזהדובדבן שבקצפת

פעם היתה אני

והאני הזאת הרגישה שלא טוב לה

כי היא היתה כלואה בתוך מבנים מוזרים וערים גדולות מדי

ובתוך פחד ויאוש ודכאון וכאב וטירוף ושגעון ומפלצות

כן כן היא היתה לכודה בתוך מפלצות

ואז פעם אחת הטירוף התחרפן לחלוטין ושבר את הסטטוס קוו בין האני לבין מעגל הקסמים שכלא אותה בתוכה

הטירוף גדל וגדל וגדל והשתלט על האני

ואז חברה טובה אחת השתלטה עליו

וזה היה קצת מפחיד לאני כי היא חשבה שהיא הטירוף

אבל החברה הטובה הזאת חנקה את הטירוף ומחצה את הפחד ודרכה על השגעון והעלימה את היאוש והדיכאון פחד להישאר שם לבד אז הוא ברח

ונשארה שם רק אני אחת בודדה וחשופה

חשופה מדי

וזה כאב נורא להיות חשופה

כי רק הכאב נשאר

כן, בסופו של דבר הוא נשאר

אי אפשר להעלים אותו

אבל הכאב כבר מזמן לא היה אויב של האני

הוא הפך עם הזמן מאויב למורה לחבר לאוהב

אז הוא נשאר

וככה האני היתה רק כמעט חשופה

לא לגמרי

אחרת היא היתה מתה.

עם הזמן יום אחרי יום כל המפלצות קראו לאני לחזור אליהן.

הדכאון הזכיר לה שבעצם לא שווה לחיות פה,

והשגעון הזכיר לה את כל מה שרק שניהם יודעים,

והטירוף משך אותה חזק יותר מתמיד

והפחד הסתתר כמו שרק הוא יודע איפשהו שם עמוק עמוק במישורים הפתוחים

ורגע אחד

רק רגע אחד

האני לא עמדה על המשמר

והחברה לא היתה שם

והם כולם חזרו.

שוברת גליםאחרונה

זה עצוב נורא

מה קרה אחר כך?

..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

..זית שמן ודבש

ילדים יכולים להיות אכזריים

..זית שמן ודבש

מה אני צריך את כל השריטות האלה?

איפה את @ענבל

ממש פה, איזה שריטות?ענבל

..זית שמן ודבשאחרונה

פורום שריטות ליליות.

אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.

שבוע לפני ר"הזית שמן ודבש

האשכנזים מצטרפים לספרדים ואומרים סליחות החל ממוצ"ש.

אולי יעניין אותך