למישהי יש רעיון לשיעור פתיחה?
דבר שני קיבלתי שיעור זמרה בכיתות א ב ג אין לי מושג בזמרה למישהי יש רעיונות או מערכים?
אשמח לכל עזרה..
למישהי יש רעיון לשיעור פתיחה?
דבר שני קיבלתי שיעור זמרה בכיתות א ב ג אין לי מושג בזמרה למישהי יש רעיונות או מערכים?
אשמח לכל עזרה..
שלום,
אני מצרפת פה רעיונות שכתבתי למישהי שביקשה בקשה דומה לגבי כיתה ג. נראה לי שזה יכול לעזור גם לך:
- אני אוהבת ביום הראשון קודם כל להרגיע את הילדים ולתת להם תחושת ביטחון- להסביר להם שאני כאן בשבילם והם מוזמנים לפנות אלי בכל זמן שהם רוצים, אני אעשה הכל כדי שיהיה להם טוב וכד'.
- בהמשך חשוב לי להסביר בצורה ברורה את ה"שכר ועונש" אצלי- איך מתוגמלים (נקודות / מבצעים וכד'), וכן מה ההתייחסות שלי לגבי ההפרעות וכד'. גם זה נותן להם ביטחון.
- ניתן לחלק להם את הקטע על הפרפר שמראה שהכל תלוי בנו- ואז לדבר על זה.
- ניתן לתת להם פתקים שיכתבו מה הציפיות והשאיפות שלהם בשנה הזו- מעצמם, מהחברים ומהמורים. אם רוצים אפשר לתלות את זה על קיר בכיתה.
לגבי זימרה- אני לא מלמדת זימרה, אבל אני זוכרת שכשהייתי ביסודי, היה לנו קלסר וכל פעם הכנסנו את הדף עם המילים של השיר וקישטנו אותו. אותי אישית זה מאד חיבר לשיעור ולשירים. אפשר לעשות את זה גם בקלסר וגם במחברת.
בהצלחה!
יש לי המון חומרים גם לכיתה ב, אם זה מעניין אותך. אשמח לשלוח לך- אם תכתבי לי את המייל שלך.
את יכולה ללמד שירים ולהשמיע מדיסק/מחשב.
לתת לקשט את המילים כמו שאמרו או אם שיר קצר- שיעתיקו את המילים מהלוח.
נראה לי כדאי ללכת על שירים עבריים שהיום הילדים כמעט ולא מכירים!
ולמצוא שירים בהתאם ללוח השנה-
בתחילת שנה את השיר- "כל שנה מתחילה בסימן שאלה...", למצוא עוד שיר שקשור לאלול/לחגים.
לפני טיול שנתי-"קום והתהלך בארץ", בכיתה א' ואולי גם ב' יכול להתאים השיר של 12 החודשים של נעמי שמר.
בהצלחה!
יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?
אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.
לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/