באלי להצטרף ללהבה!!ממש באלי אבל זאת שהאחרית על זה בעיר שלי ניראלי קצת לא רוצה שאני יצטרף...
כאילו היא כן פעם במלא זמן אומרת על משהו שיש אבל בינתיים רק פעמיים היא אמרה לי על משהו בלהבה.
אממ...תאמת ששנינו קצת מתפדחות אחת מהשניה כזה כל הזמן בשיחות וכאלה באולפנא(שנינו באותה אולפנא כן...)אנחנו תוקעות מבתיים אחת על השניה ותכלס כשאני יפגוש אותה אני יגיד לה שלום ויש מצב שנתחבק (רגיל כמו שאומרים שלום ומתחבקים עם החברות...)
אה וגם אממ...זאת שאחרית על להבה בעיר שלי אחותי אומרת שאנחנו דומות בול ויש בזה משהו...כאילו יש לנו סגנון בגדים ממש דומה והתנהגות פחות או יותר דומה וגם ראיתי תמונה שלה מהאולפנא לפני כמה שנים והייתי ניראת בול ככה פעם אז זאת אחת הסיבות שאנחנו מתפדחות קצת אחת מהשניה...אה ויש עוד סיבה בואו נגיד שלומרות שאנחנו דומות קצת אז היא הרבה יותר מוצלחת ממני לא שזה משנה משהו אבל זה לא יודעת איך להסביר בכל זאת כשרואים בן אדם מוצלח שה גורם לקצת מחשבות...(מראש אני אומרת גם אחותי שיותר קטנה ממני יותר מוצלחת ממני אז זה לא משפיע עלי כל כך למדתי לחיות עם זה...)
בקיצור איך לא ממש להתפדח?וכאילו מה אני יבוא ויגיד לה?אני תמיד אומרת אם צריך עזרה אז אולי לומר משהו אחר?
אשמח לעזרתכם
,מצטערת שזה ארוך...

מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)