"לא בפורום הזה".123

"לא בפורום הזה" - כך נקראת הכתבה שכתבו אפרת קורן והדסה וינברגר(זה שם המשפחה שלה?) על הפורום, כאשר הן מנסות לשכנע למה הפורום הזה הוא לא בסדר("טל שמים" עדיין לא יצא, אבל יצא לי לראות אותו...).

אני אישית חושב שהדברים נכתבו בצורה מאוד לא משכנעת, ואין לנו כלל ממה לחשוש. זה כנראה גם לא יגרום לפירסום מטורף, כי הכתבה נכתבה בצורה מאוד קרירה ופושרת. הם לא יצאו חוצץ על הפורום, והם לא אמרו עליו דברים רעים, רק אמרו שנראה להן שאנו צריכים לשאוף ליותר.

איני רואה צורך לטרוח לכתוב תגובה לאותה כתבה. האמת שציפיתי למשהו הרבה יותר רציני. אבל בסה"כ מדובר בסתם על איזה כתבת פירסום המפרסמת את הפורום.

(כן יש לי ביקורות על הדברים שנכתבו שם. יש שם דברים מסולפים[אני מקווה שלא במזיד...], אבל כמו שכבר הזכרתי, זו באמת לא היתה איזו כתבה מטורפת שפוסלת את הפורום מכל וכל. ממש רחוק מזה).

וכל זה בלי ח"ו לזלזל בעבודת הקודש שעושות רכזות חב"ב שלנו, ובלי להפחית כמלוא נימה מכל הטירחה שהן משקיעות בשביל כולנו, ואנו חייבים להן המון תודה. שירבו כמותן בישראל ובאריאל!

בצ"ל אריאל!

כן,יוכי

גם לי יצא כבר לקרוא אתזה לפני שבוע, ואני חושבת שבאמת זה ממש לא משכנע.... קראתי אתזה כשאפרת הייתה לידי וישר אמרתי לה אתזה... אבל היא אמרה שלפי דעתה כן... טוב נראה מה יהיה....

רק אצלנו בסניףדורותי
מקבלים את טל שמיים חודש אחרי כולם??
לא...יוכי

רק אצלכם בסניף אין אנשים עם פרוטקציות שקוראים את הכתבות עוד לפני שהן יצאו...

טוב נו..דורותי
לפחות אני מתעדכנת על כל מה שקורא בתנועה דרך הפורום הזה...(עוד יתרון...)
חחחיוכי
כן.. כמו שאמרת סליחות.. מי שלא נמצא בפורום לא שווה....
לא נראליאנונימי (פותח)

שזה הוגן לכתוב בפרום על דברים מטל שמים לפני שהוא התפרסם.

אז מה אם יוכי חברה של אפרת ומתעדכנת מוקדם? שתקרא ותשמור לעצמה את התגובות..

כנ"ל אם 123 ראה את העלון לפני שהוא יצא לדפוס..

תחכו כמה ימים, מה בוער לכם?

מה הבעיה?123

אני מבין שאין לך בעיה לגבי שאר הדברים המתפרסמים ב"טל שמים" שידונו בהם כאן לפני פירסומם. כל הבעיה היא דווקא הדיון על הכתבה בעניין הפורום.

אם הכתבה היתה משכנעת ורצינית, אז זה לא משנה מתי היינו דנים בה, וכן להיפך.

בצ"ל אריאל!

לא הבנתי מה אתה רוצה...אנונימי (פותח)

גם הדברים האחרים שנידונים כאן לפני פרסומם ב'טל שמים' (ואמורים להתפרסם שם) לא אמורים לעלות כאן. כוונתי לדעות, ולא להודעות מחלקת מפעלים.

לענ"ד, אין זה משנה עד כמה רצינית הדעה. לא אתה ולא יוכי לא הייתם אמורים לקרוא אותה לפני הפרסום, ואם קראתם אותה זו אינה סיבה לספר על זה לשאר חברי הפורום.

שבת שלום!

סורייוכי
אבל אני לא ממש מבינה מה הבעיה.. זה לא שזו איזה הפתעה וזה סוד.. כולה כתבה...
אני דווקא שמחה שהם מספרים לנו לפני...דורותי
אני אוהבת להתעדכן לפני כולם ואני בכלל לא רואה בזה בעיה...בשביל זה יש פורום...(בין השאר כמובן..)
נפקא מינה.123

מאי נפקא מינה אם אנו עושים על זה דיון, לפני שזה התפרסם לשאר חברי התנועה?...

בצ"ל אריאל!

אני גם לא מבין.yehciel666
מה הבעיה לדבר על זה בפורום? כולה אמרו שיש על זה כתבה.. אפילו לא אמרו מה בדיוק כתבו בה, רק דברים כלליים מאוד. אתה צודק שישנם דברים שלא צריך לפרסם לפני, אבל בזה לדעתי אין בעיה. וכדי לפתור את הבעיה, אז אולי כדאי שמי שיקבל מוקדם ידיעות חדשות, אז שישאל את מי שאמר לו את זה, אם זה בסדר לפרסם. טוב?
לא לא...אנונימי (פותח)

אל דאגה..

אתם לא לבד..

גם אצלנו.

אם מקבלים- זה באיחור של כמה חודשים..

בד"כ פשוט חוסכים לנו זמן של ביטול תורה ואפילו לא שולחים.

לילה טוב.

בצלב"א...

לא הבנתי.yehciel666
מזותומרת "שחוסכים לכם ביטול תורה...?"
פמניזם.123

היא כמו הבנות האלה שרוצות(ושיכולות להמשיך לרצות...) שיהיה להן את היחס לתורה כמו לגבר.

אשה לא זכתה, והיא פטורה מלימוד תורה. קבלו את זה כעובדה, ותשלימו עם המציאות המרה;)

בצ"ל אריאל!

יש גם לא מעט גברים שאין להם יותר מדי יחסמשה
והיו רוצים להיות פטורים... אתה יודע.

מצד שני, זה רק עוד חלק קטן בתיק המנופח שאותו אני צריך להשמיד מתישהו לפני יום כיפור.
ראיתי את הסמיילי הקורץ.miri

אבל עדין הזלזול והציניות לא עודנו בזכותו. אני שמחה שהעסק גורם לך לאושר עלאי ולכתיבה בחרוזים אבל בתכל'ס תחשוב על זה קצת ותראה שהמצב חמור.

ואולי זה המקום, דווקא כאן, שמתייחסים לבנות שרוצות משהו בסיסי כ"פמינסיטיות"  (בנימה צינית כזאת ...) כדורשות משהו שלא להן, כמחפשות על מה להתרעם.

זה לא ככה. ממש לא. יש דברים שכן השתנו בתפיסה היהודית בעבר, כל מיני אקסיומות למינהן, ברובן חברתיות, והזמן עשה את שלו וחלקן התמוססו להן כלא היו. אני מאמינה שזה יהיה חלק מזה, בעז"ה.

אולי יש בנות שדורשות את עיניין הלימוד סתם, אבל בשורש העיניין, היחס הזה ללימוד תורה לגבר יוצר מצב של התעסקות אינטנסיבית, ובמבט כולל יותר, יוצר חיי תורה, פשוט כך. אישה יכולה להתפלל שלוש תפילות, להפריש חלה, להדליק נרות שבת, אבל מה כל זה לעומת לימוד תורה שניכנס בכל שעות היום, ומעניק ידע יהודי עצום ורחב, ולדעתי ברובו בסיסי מאד.

זה היה בקצרה, בציפיה לבינין אריאל  

ילדים להרגע..אנונימי (פותח)

אין צורך לריב...

הכונה היתה פשוט שאנו לא מקבלים את טל שמים אפעם וסתםפ התבדחתי שכנראה רוצים בהנא"ר לעזור לנו לנצל את הזמן ולכן חוסכים את השליחה שלו.

זה הכל..

לא היה פה שום פמנסטיות ושות'...סתם ביטוי שרווח אצלנו..

שנה טובה כתיבה וחתימה טובה וכמובן בשורות טובות (בקרוב אצלי... ;)חחחח)לכל עמ"י...

בצלב"א ול"מ

תחזרו לנושא!!!שלומית16

בא לי להחזיר אותכם לנושא! לפי דעתי ממש ממש חשוב שנכתוב תגובה של הפורום.

כבר ראיתי את מה שנכתב ( כן אני מהמקורבים לאפרת...) ולמרות כל מה שאתם חושבים צריך להגיב.

צריך לכתוב משהו בשבחו של הפורום וגם כדאי שזה יהיה מנוסח יפה.

יש פה מתנדבים?

חיחייוכי
זה נשמע כאילו יש חברות "המקורבים לאפרת"...
אני רוצה להגיד לכם..דורותי
שרק בזכות אפרת אני פה...חיחי...היא זאת שגילתה לי על עצם קיום הפורום..(והיא זאת שהכי נגדו..)
עכשיו קראתי (סוף סוף!) את הכתבה על הפורום...אז ככהדורותי

תראו אני ממש לא רואה שום ביקורת יותר מידי מוגזמת על הפורום ואני אפילו שמתי לב שהם כתבו הרבה דברים טובים עליו..

כאילו אחרי שקראתי את זה , זה אפילו חיזק יותר את הדעות שלי...אני מאמינה שכמובן יש מקום לשיפור גם בפורום הזה ואני באמת שמעתי אישית על בנות שבאו לשאול על בנים שהם הכירו (לא אישית ) בפורום...אז אני באמת חושבת שזה לא בסדר...

אבל כמובן שאני גם חושבת שזאת בעיה ספציפית של הבנות האלה וזה משהו שהם צריכות לתקן עם עצמם בלי קשר לפורום. אבל בכל זאת יש עניין של "גורם שלילי מזמן"...(מי שלא מבין אז אני יכולה להסביר..) בדיוק הרב של האולפנא שלי הסביר לנו את זה בהקשר למשהו אחר ועכשיו זה מתקשר לי...

אז אני לא ממש סגורה על זה וזה  עניין שאני מתחבטת בו אבל מה שאני כן בטוחה זה שתמיד יש מה לשפר וכן גם בפורום הזה!

מאיפה לכולם יש את זהאנונימי (פותח)
דורה מאיפה יש לך את טל שמים בחיים אנחנו לא מקבלות אותו ...(במקרה הטוב זה אחרי חודשים אם לא יותר....)
תגובות לא חייבות להיות באתראברהםאחרונה

העלון "טל שמים" כבר יצא, ותגובות למאמר "לא בפורום הזה" יכולות להגיע אלינו-העורכים!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך