אתר לאריאל - יש מה לעדכן!בסטר

חברים, אני מתנצל שאני פותח הודעה חדשה, אבל השרשור הראשון של "אתר לאריאל" כבר ענק, וקשה לעקוב שם אחרי עדכונים חדשים בנוגע לאתר.

אז דבר ראשון - קיבלנו תלונה על פרסומות בעיתיות בעת הכניסה לאתר דרך הכתובת המקוצרת שלו (ariel.drix) ולכן הכתובת התחלפה - http://mercazad.coo.co.il.

אם למשהו יש הצעה לאתר אחר ליצירת כתובת מקוצרת (לא tk) - אנחנו באימייל... moishe_m@iol.co.il

דבר שני - האתר מתחדש מעת לעת בעיצובו, אבל כנאמר - לא זה העיקר, אלא הפעולות והתוכן, ולכן - המשיכו לשלוח פעולות! זה חשוב! אלו שעדין לא שלחו - שישתדלו.

כרגע מתעכדן באתר (לאט לאט) פעולות ע"פ פרשיות השבוע. (אין לך רעיון לפעולה? החניכים שלך מושלמים??? באתרנו...) מאת חנה גזבר, סניף הר נוף.

אם תוכלו להוסיף בשרשור זה כל דבר העולה על דעתכם - לשיפור מראהו של האתר, תוכנו, להוסיף עוד דברים באתר חוץ מפעולות, אתרים מומלצים, או לשלוח לאימייל moishe_m@iol.co.il

שנה טובה לכל עם ישראל!

טוב, כל הקיצורים הם עם בעיותבסטר

בכל קיצור שעשינו עד היום יש בעיות או של פרסומות קופצות, או פרסומות על הדף, וכו'. להלן מובאים כל הקיצורים לאתר.  שכל אחד יבחר לו את הכתובת המתאימה לו:

www.ariel.drix.co.il

www.mercazad.coo.co.il

www.mercazad.tk

יישר כח עצוםדרדקי
למה אין תגובות כאלה??????
תגובות.123

הוא לא צריך תגובות כאלה, הוא כבר יודע שהוא תותח!!

בצ"ל אריאל!

עדכון חשוב ביותר!חתול

האתר בדרכו לעלות לרשת (למעשה הוא כבר עלה ) ולכן נא לשלוח מאמרים וכל זה לכתובת YGIZI@YASHLATS.CO.IL גם פעולות וגם רעיונות ומה שאתם רוצים שיהיה באתר, תודה מראש!

אגב, מה דעתכם על להעביר את הפורום לאתר? וכן- פורום נפרד או מעורב? (יוסי רוצה נפרד ואני עדיין מתלבט.)

תזכו למיץ וות (זה טעים!).

חתול.

נראה לי שתיהיה בעיה אחת קטנה!אנונימי (פותח)

בפתיחת הפורום הנפרד לבנים/ולבנות!

ז"א: שאם יפתחו פורום נפרד לבנות אז נכון לא יהיה דיבורים בין בנים כי הם לא שם! וכנ"ל ההפך!

אבל יכל להיות שיקרא דבר כזה: בנים שובבים יכנסו לפורום של הבנות בשם של בנות "יחטטו" יסתכלו על מה מדובר.. יגיבו...

ושוב זה גם יכול לקרות לבנות שובבות הם יכנסו לפורום הבנים "יחטטו" יגיבו...

אולי זה לא ימצא חן בעינכם.. אבל יש סיכוי לדבר כזה! (אני מקווה שאני טועה!)

השאלה היא: אם יש מצב שזה לא יקרה? אולי תהיה אפשרות שבאמת ידעו שכל אחד נכנס לפורום המתאים... ?!?

אנחנוחתול

פשוט נגרום שמי שמזדהה בתור בן יוכל לכתוב רק בפורומים של הבנים ולהפך.

מה דעתכם?

חתול.

נו באמת..דורותי

ממש יש לבן בעיה להרשם בשני שמות משתמש שבאחד מהם הוא בן ואחד מהם הוא בת...

וכנ"ל לגבי הבנות..

באמת...יוכי

זה לא משנה אם יהיה בן שיכנס בתור שם של בת... זה הבעיה של הבן המסויים ההוא.. לא ניראלי ממש יווצר איזשהו קשר שלא רוצים שיהיה כשבן נכנס בשם של בת או בת בשם של בן... כי לא ניראלי הם ירצו לחשוף את עצמם...

אני מתנגד לפורם נפרדדרדקי

יהיה לך שני פורמים מתים, פחות רציניים ויצירתיים(הפחות מוסב גם על זה)
הפורם כאן, למה להתחיל בעיות?

המזכ"ל.123

כאשר יהפכו אותנו לאריאל ואריאלה, אז שיהיו באמת 2 פורומים נפרדים.

אך בהווה כל עוד אנו תנועה אחת, יש פורום אחד.

אם צריך פורום נפרד בגלל אידאלים, אז שילכו עם האידאלים שלהם עד הסוף: שגם יפרידו את ההנא"ר, ושיביאו מזכ"לית לבנות, ושישנו את השם לבנות ל"אריאלה", ושגם יביאו רבניות לבנות.

בצ"ל אריאל(ה)!

יישר כח עצוםיוכי
לכל העוסקים בבנית האתר... יאללה כולם לשלוח פעולות, אני בשלבי שליחה... אם כל אחד ישלח לפחות 2 פעולות כבר ממש יגדל המאגר.. אז קדימה לעבודה!
חברים!!!!!!!!!!!!!!!!!!בסטר

האתר התעדכן לפני מספר שניות בכמה קטגוריות חדשות:

תנועת הנוער אריאל

פרשיות השבוע
כניסה ויציאה
משחקים
חגים
צ'ופרים

נסו להתארים את עצמכם לקטגוריות הנ"ל, ולקיימות:

ארץ ישראל

חשיבות התפילה והברכות

בניית קבוצה וגיבושה

שונות...

ולשלוח פעולות!!!

אנחנו בחופש עכשיו, ויש לי זמן לעדכן ולהעלות הרבה חומר.

חג שמח לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moishe_m@iol.co.il

IOL = Walla...משה
להיות קטנוני ?
ואז?בסטר

אפשר לקבל הסבר בבקשה...

מועדים לשמחה!

שמאלנים.123

עידוד לשנאת ישראל...

בצ"ל אריאל!

שאלה:צחי קנטור
ל-123, האם לא אכלת שום מאכל מתוצרת חברת תנובה, מאז שמנכ"לה התבטא בחריפות נגד המתנחלים?
(אני כמובן לא מצדיק לא את ההתבטאויות שלו ולא את של וואלה ואיי או אל)
מה הקשר?123

כל עוד ביכולתנו בצורה קלה להחרים את שונאי ישראל, למה לא לעשות זאת?

בצ"ל אריאל!

זה בהחלט קלצחי קנטור
למי שאין לו תיבת דואר בוואלה ולא הייתה אף פעם, לעומת מי שיש לו והוא הזדהה עם הכתובת הזאת.
בדומה למי שלא אכל אף פעם מוצרים של תנובה, לעומת מי שאכל וכבר רגיל וקשה לו להפסיק.
דוא"ל.123

היה לי בוואלה, ובהווה אין לי(לא שהפסקתי בגלל הקטע השמאלני, אבל למרות שהיה נוח שם, לא היה קשה להפסיק שם).

בצ"ל אריאל!

בסדרצחי קנטור
אבל יש אנשים שקשה להם מאחר והם השתמשו בכתובת להצטרף לרשימות תפוצה, ליצור חשבונות וכו'
אפשר להבין אותם, לא?
אני ממש לא חושבת שיש עניין להוציא את הדוא"ל מוואלהדורותי

אם הוצאת הדוא"ל שלי מוואלה תגרום לי ולו קמצוץ אחד של סבל זאת כבר סיבה מספקת לא להוציא משם תדוא"ל!

כי זה ממש לא אכפת לי מי האחראי שם אם הוא שמאלני או לא כל עוד נוח לי שם זהו! זה מה שחשוב ואני ממש לא חושבת שאני צריכה לגרום לעצמי סבל בגלל שהם שמאלנים!

זה עקרוני אצלי!

חוצמזה שכמו שצחי אמר אימייל זה לא משהו שאפשר לשנות כל שניה זה דבר שאתה מזוהה איתו זה כמעט כמו להחליף מספר פלאפון...

סוד קטןדרדקי

אפשר להחליף מספר פלאפון
אפשר גם להחליף חשבון בנק(וזה מאוד מעצבן וקשה) אם באמת צריכים
אפשר גם להחליף אי מייל,

אני החלפתי את וואלה בגלל הצניעות,(למרות שהיה לי קישור והייתי רואה תמונה לא כשרה פעם ב כמה חודשים עם כל זה) אני פתחתי אחד חדש, עדיין נכנס קצת לוואלה ולאט לאט אומר לכולם לשלוח רק לאי-מייל החדש

בצלב"א

זה אפשריצחי קנטור

אבל זה עדיין קשה. אם אתה משתמש באי מייל רק כדי להתכתב אתה באמת יכול בקלות יחסית להודיע לכולם שהחלפת, אבל אם אתה נרשמת לרשימות תפוצה, שירותי אינטרנט שונים (כשרים כמובן - כמו הדף היומי למשל) וכיוצא בזאת עם הכתובת זה כבר הרבה יותר מסובך.

אי עובדדרדקי

ועושה עבדות גמר והרבה ובר דרך האי מייל ולאט לאט מחליפים ואומרים לאנשים

.צחי קנטור
בסדר, אז לכתחילה ברור שלא לעשות בוואלה חשבון, ולמי שיש לו - אם הוא משתמש בדואר להתכתב עם אנשים וזהו, הוא יכול להודיע להם שהוא מחליף כתובת, אבל אם הוא משתמש לעוד דברים (כמו שהזכרתי) שמנסיוני מסובך ולעתים אף בלתי אפשרי להחליף, הוא לא חייב להתאמץ...
לא אמרתי חובהדרדקי

ולא אמרתי שלא חובה, אני לא נכנס להלכה...
עם כל זה אתה יכול לפתוח אי מייל חדש, יהיו לך שניים וכל דבר שישלחו לך תשנה את הכתובת שלך אצלם ולאחר שלושה חודשים כבר שלום על ישראל יש לך אי מייל חדש

אבל אני אומרצחי קנטור
שיש דברים שפשוט מאוד אי אפשר לשנות ולבטל.
הסבא מנובהרדוק היה אומרדרדקי

אני אף פעם לא שאלתי את עצמי אם ניתן לעשות משהו אלא רק אם צריך היה לעשותו

קשה? כן! אפשרי? בטוח!

איזה משפט יפה!דורותי
הייתי מצטטת אותו לעוד אנשים אבל ממש קשה לזכור את השם של הרב...
הרב יוסף יוזל הורביץדרדקי

בעל הספר "מדרגת האדם"
מבין שלושת רבני ישיבות המוסר שקיבלו את השם "הסבא" יש את הסבא מקלם הסבא מסלובדקה, והסבא מנובהרדוק

הם חסידיים?דורותי
או בסגנון הרב קוק כזה?
מוסרדרדקי

אם אני זוכר נכון סוף ימיו היו במלחמת העולם הראשונה
הרב איסר זלמן מלצר(אבא של הרב צבי יהודה מלצר) היה תלמיד שלו

[כמו שיש חסידים ויש חרדים יש מוסר, למרות שאם אני לא טועה 99% מהחרדים של ימינו הם למעשה קיבלו את שיטת המוסר]

מה זה משנה?

סתם התעניינתי...דורותי
אני פשוט לא אוהבת את המילה הזאת מוסר, הטפת מוסר, זה מעצבן קצת..כאילו אין לי בעיה עם "מוסרי" אבל לא יודעת למה "מוסר" תמיד עושה לי אנטי כזה...
שימי צירה מתחת לסמ"ך ותדגישי את המ"םדרדקי
ועוד שזה שיטת המוסר ולא הטפת מוסר
מה??דורותי

לא הבנתי מה בדיוק רצית להגיד...

וחוצמזה שאני לא יודעת איך מנקדים ואף פעם לא ניסיתי לנקד במחשב...למרות שזה היה יכול לעזור לי מידי פעם...

פשוט אמרתי שתקראידרדקי
את המילה מוסר בצורה יותר "אשכנזית" ואז זה ישמע יותר טוב("מויסר")
מויסר.123

בהבהרה האשכנזית(שגם בתוכה יש כל מיני חילוקים, כגון בין הליטאים לחסידים)יו"ד מגיע אחרי חולם מלא, ולא לאחר שורוק, אז אין דבר כזה "מויסר"[בהבהרה אשכנזית יאמרו: "מיסר", כי שורוק נהגה כמו חיריק].

בצ"ל אריאל!

שכחתי לכתובדרדקי
רציתי לכתוב כמו שמבטאים הספרדים המשוכנזים(ואני שלא יודע הברה אשכנזית)
חחחחדורותי

זה עוד יותר עושה לי אנטי...

עכשיו זה גם מזכיר לי שהיינו בכותל בסיור סליחות מטעם האולפנא שלי וישבנו כזה מחוץ לכותל (ליד הדגלים) וניגנו בגיטרה ושרנו ופתאום בא אלינו איזה חרדי וצרח עלינו "קול באישה ערווה" (איך אמרת לנקד?) ה-וו' עם צירה...

בקיצור ממש מעצבן...הקטע שלפני הסיור היינו בטקס של באהבה ובאמונה והרב אבינר דיבר על אהבת ישראל, וכל הסיור שאח"כ רק הרגשתי כמה שהחרדים האלה מעצבנים אותי...כשעברנו ברחוב ליד בית של מישהו הוא צעק לנו "לכו מפה, לא המקום שלכם" וגם ראינו גראפיטי "מוות לציונים" בקיצור ממש מזעזע...

אז אח"כ אל תתפלא אם המבטא הזה עושה לי כזה אנטי...

קול באשה ערווה.123

האמת, שמה שאותו חרדי צרח "קול באשה ערווה", הוא צודק...
לא שהוא היה צריך לצרוח(שבזה הוא ממש לא צודק!!), אבל אתן סתם מיזרוחניקיות...;)

בצ"ל אריאל!

שיטת המוסר.123

חלק גדול מאוד מעולם הישיבות החרדי בנוי על החזו"א, שהוא היה מתנגד לשיטת המוסר(ללא קשר שהוא כיבד מאוד את רבני השיטה שהיו גדולי עולם).

בצ"ל אריאל!

לא שמעתי את זה כךדרדקי

אני יודע שחברון זה מוסר

מוסר זה לא כל היום מוסר זה חצי שעה ביום מוסר

אבל יכול להיות אני לא בקי

בצלב"א

תנועת המוסר.123

יסודות השיטה נכנסו כמעט לכל הישיבות הליטאיות, וישיבת חברון זו לא ישיבה ההולכת ע"פ תנועת המוסר, אלא היא נוסדה ע"י הרב נתן צבי פינקל, הסבא מסלובודקה, שהוא היה מגדולי תנועת המוסר(דהיינו: חברון שזו ישיבת המוסר, ולא סתם איזו ישיבה שהולכת בערך ע"פ השיטה הזו, כמו שאפשר להבין מדבריך).

ישיבות ההולכות ע"פ שיטתה של תנועת המוסר, לא משקיעים רק איזה לימוד של חצי שעה ביום על מוסר, אלא זה עוד הרבה דברים. זה גם: "משגיח" בישיבה(דבר שכנראה עד אז לא כ"כ היה), עניין "השיחות"(שסתם ככה הועברו ע"י ה"משגיח"), עשיית חשבון נפש לפני השינה לגבי שיפור המידות, וכן לקיחת משפטים מעוררים בכיס וכדו', כגון: "עפר אני בחיי ק"ו במיתתי", "שוב יום אחד לפני מיתתך" וכדו'.

בצ"ל אריאל!

למה סבל???יוכי
כולה פותחים אימייל חדש ואומרים לכולם לשלוח רק אליו, זה לוקח בדיוק שניה לשלוח לכולם אימייל על זה..
אבל אני אוהבת את האתר של וואלה!דורותי

זה דף הבית שלי.

והוא ערוך היטב והכי נוח אני רואה מורשת וכבר מקבלת חלחלה...(אולי זה קשור לזה שבאולפנא שלנו אי אפשר להיכנס לשום אתר חוץ ממורשת..)

בעיקרון בד"כ אין שם איזושהיא תמונה לא צנועה שנמצאת שם כל החיים למרות שאולי פעם ב. שמים משהו שהוא לא לעניין אבל זה לא שאני לא שורדת את זה כאילו אם אני לא יראה את זה באינטרנט אני יראה את זה בטלוויזיה ואם לא אז בשלטי חוצות. כאילו לא נראה לי שזה משהו שאפשר להתחמק ממנו כ"כ מהר וכמו שכבר אמרתי לרוב לא מופיעות תמונות שהם לא בסדר אבל כמובן שאתה יכול להיכנס דרך האתר הזה לדברים שהם יהיו לא בסדר- אז פשוט אל תיכנס (אל תדאג, זה ברור לי שאתה לא נכנס..)

ובעקרון אני ממשיכה להישאר בוואלה.

תעשי מה שאני עשיתייוכי

תהפכי את האתר של ערוץ 7 לאתר הבית, זה אתר ממש מעולה!!! בדיוק כל מה שצריך, ופי 1000 יותר טוב מוואלה! (וגם ככה אפשר להכנס מהר לפורום...)

אבל זה לא קשור!דורותי

אני אומרת לך שאני אוהבת את האתר של וואלה ורגילה אליו!

אם באמת הייתי רוצה לעבור לאתר בית אחר אז הייתי עושה את זה אני מאמינה שזה לא עד כדי כך בעיה למי שבאמת רוצה. הנקודה היא שאני לא רוצה!

וחוצמזה שאני גם ככה נכנסת מהר לפורום כי זה במועדפים שלי..

כמעט תמיד יש בוואלה דברים לא צנועים!hadar

אם את יודעת שמדי פעם יש תמונות שהם לא בסדר, אז איך את יכולה להשאיר את וואלה בתור דף הבית שלך?! אז מה אם קשה להתחמק מזה ובמילא תראי את זה ברחוב-צריך לנסות כמה שיותר להימנע ועוד שאת יודעת מראש שיש שם דברים לא ראויים אז ק"ו שאת צריכה לשנות דף בית.......

יש ;אמרה בגמראדרדקי

מ ישאכל שום ופיו מסריח יאכל עוד שום? זה שברחוב יש מראות לא בסדר לא מתיר את זה לנו לראו תאת זה באינטרנט!, וכן ברחוב אני מנסה לא לראות;בלנ"ד ראש  למטה בדרכים פחות מרכזיות לא לשוטט סתם אם אני לא טועה הייתי השנה(+שנה שעברה) פחות מעשרה פעמים ברחוב הראשי בעיר שלי(לא כולל ירידה מאוטובוס שאני חוצה את הכביש ולא נמצא שם יותר)

בקשר לטלויזיה מי התיר לראות את התוכניות עם מראות לא בסדר? אפש רלהפסיק לראות!(וכנראה גם חובה)

הטלויזיה פתוחה כמעט כל היום...דורותי

אז אין מצב לא לעבור ולראות פרסומות וכאלה כי היא בסלון (ואל תגיד לי להפסיק לעבור בסלון בבית שלי כי יש גבול!)

אז ככה שבאמת אין מצב להתחמקות חוצמזה שכמו שאמרתי יש אולי פעם ב.. דברים. וגם כן, לא כזה נוראים... כי יש גבול למה שהם יכולים לשים שם מבחינה חוקית (כן, תתפלאו אבל אפילו בפרסומות יש גבולות מותרים...)

אני יודעת שהגבולות שהמדינה שמה להם לא ממש תואמים את גבולות התורה...אבל עדיין אני לא ממש מרגישה בעיה אם פתאום צצה לי איזה תמונה, אני פשוט מתעלמת (אחרי כ"כ הרבה שנים עם טלויזיה אפשר לומר שאני כבר די מחוספסת בקטעים האלה..)

מזדהה...יוכי

אצלנו הטלויזיה נמצאת בחדר של המחשב.... אז... משתדלים להיות בחדר השני... אבל לא תמיד הולך.. וזה די מעצבן לראות כל הזמן טלויזיה בגלל זה...

תסלחו לי, אבל אני חושב שמיצינו את הוויכוח הזהצחי קנטור
באשכולים הקודמים. כדאי שנחזור ונתרכז במרכז ההדרכה, שהוא הנושא המרכזי כאן...
מא"ד זה הסניףאנונימי (פותח)
מא"ד זה הסניף הכי שווה אז תורידו מעצמכם.......
בסדרדרדקי

ב"ה כמו שאת אומרת יש לכן סניף ממש איכותי(כי אם אתם יותר טובים מהסניפים שאני מכיר והם מצויינים אז אתם לעלא ולעלא)
עכשיו בואי ונבנה ביחד עם חברי הפורם, עם חברי התנועה עם ההנא"ר(לא דרך הפרום)נסלול את התנועה, נשפרה, נוציא קומונריות ובנות שירות בההנהלה, את התנועה נגדיל ושם ה' בעולם נקדיש
בכבוד בואי ועזרי, זקוקים לכמה שיותר אנשים למרות שהעיקר זה האיכות אבל אין בעיה בכמות ואיכות ואת יש לכן

בצפייה שלמה

בסטר,רות22

למה אני לא מצליחה לשלוח לכם אימל?

(דרך האתר איריאל...) 

אל תתיחסי לקישור שבאתרבסטר

תעתיקי את הכתובת moishe_m@iol.co.il ל"כתובת" באימייל שלך, ותשלחי משם. אל תתיחסי לתוכנה שנפתחת.

התוכן פה...אנונימי (פותח)
סליחה שאני ישר נותנת ביקורת אבל הפורומים פה חסרי תוכן.חבר'ה, אנחנו תנועת אריאל וזה מחייב אותנו להיות אנשים איכותיים באמת,זה אומר לא לכתוב שטויות ולכתוב דברים עם ערך.חוץ מזה ממש חבל שהפעם האחרונה שכתבו פה היתה בתשרי...
הווה.123

הפורום הינו פעיל גם בהווה. כנראה שבטעות נפלת על איזה שרשור עתיק...

בצ"ל אריאל!

ניראלייוכיאחרונה
זה קורה הרבה בזמן האחרון שאנשים כותבים על שרשורים ישנים... זה די מבדר לפעמים...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך