אני בעד. ממש ממש
מחר?![]()
(אני פשוט באמצע לבלוע מצב רוח נוראי עכשיו)
אני בעד. ממש ממש
מחר?![]()
(אני פשוט באמצע לבלוע מצב רוח נוראי עכשיו)
תגידו איך זה שאני יודע לקלל בכל כך הרבה שפות?.....
עוילם גוילם!
"יותר אפחד לא יספר לי סיפורים על זה שיש בנ"ע נפרד ולא צריך אריאל."
אינלי כוח להתווכח עלזה.
אבל יש.

בס"ד
הוא כ"כ לא יכול להוות תחליף שאין לך מושג
יש הרבה דברים שמפסידים מזה..
אבל זה תלוי בסניף, אם הוא סניף חזק או חלש, אם הוא יודע לעמוד על שלו ולהישאר חזק או לא.
שנפרד זה לא מושלם מבחינת זה שמפסידים כל מיני דברים בתנועה שלא מתאימים ולא שייכים ותנועת אריאל זה בטוח יותר נחמד וכיף שהכל נפרד ואין עם זה שום בעיות אבל זה הרבה יותר חשוב להיות בבנ"ע נפרד מאשר באריאל. כי בבנ"ע אתה משפיע על התנועה ומנסה לשנות משהו מבפנים ובאריאל לא.
בס"ד
בנ"ע נפרד זה לא טוב, בגלל שזה נפרד כמו הנעל שלי (האגודל והאצבעות נפרדים, אבל נפגשים..)
ובלי קשר, גם כשבנ"ע כולה תהיה נפרדת, עדיין תהיה לידה אריאל. בגלל שזה שני דברים שונים עם מנטליות אחרת, ועובדה שכמעט כל הצב"ם היו אריאלניקים, ואפילו לא מבנ"ע נפרד.
בס"ד
כולם ענו מיד שבלי מקדש זה לא שווה.
(נראה לי חבר שלי היה איתך בצוות של הבית מדרש)
דא"ג בן כמה אתה אם אפשר לשאול?...
בן מספיק (אאוטינג וזה)קמנו ונתעודדבס"ד
תאמיני לי שזה קשה גם בלי שצועקים עליי. באמת יש הבדלי מנטליות אדירים. לא רק בנושאי צניעות (וזו גם התשובה שלי למי שאומר שאריאל סתם פלגנים). ולא הרגשתי שהם מבינים את זה כששאלו אותי שאלות כמו "אתה עומד ב'התקווה'?"
או "אתה מתכוון להתגייס?" (מתישהו, בעז"ה) או חד וחלק: "רגע, אתה חרדי?" (|ללא מילים|) (כמובן יש להודות שהרוב לא הפגינו כזה חוסר הבנה, אבל היו מספיק).
ותאמיני לי שאת לא צריכה לספר לי כמה קשה להתמודד עם החום, בתור מי שהלך עם מכנסיים ארוכים כהים, שרוולים ארוכים וגרביים עבות (לא מאידאל, זה מה שהיה בארון). אבל אפילו הבנים הולכים במכנסיים יותר ארוכים מהחצאיות האלה!
כמעט כל הבנים החניכים הלכו עם מכנסיים שמעל הברך. אינלי בעיה עם זה. אבל אל תגיד שהבנים היו עם יותר ארוך.
ואני מסכימה איתך לגמרי שהיו בנות שהגזימו. וגם אותי זה הגעיל. אבל זהבכלל נורא קשה לשמור על חצאית באורך נורמלי בכללי. ועוד יותר הבמחנה. ועוד יותר כשמסביבך עוד בנות עם חצאיות באורך 20 סנטימטר.
(דא, של איזה רובע היית?)
הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.
ילדים יכולים להיות אכזריים
מה אני צריך את כל השריטות האלה?
איפה את @ענבל
פורום שריטות ליליות.
אני לא צריך צרות של אנשים אחרים על הראש שלי.
האשכנזים מצטרפים לספרדים ואומרים סליחות החל ממוצ"ש.