יש לי שאלה לכל חברי הפורוםאנונימי (פותח)
באיזה תנועה אתם??אריאל כי זה ממש לא נראה לי...תנועת אריאל משורשיה היא מופרדת וזה מה שמבדיל אותנו מבנ"ע!אני דורשת לדעת בדחיפות מי מנהל\מנהלת הפורום!אני רוצה להבין כמה דברים!!!
אני אישית בתנועת אריאל.miri

לא הבנתי את עינין "זה לא נראה", ברחוב כשאני הולכת גם אף אחד לא יודע באיזו תנועה אני אם בכלל- אז זה מפחית מעצם היותי חברה בתנועה?!

ההפרדה זה לא מה שמבדיל אותנו מבנ"ע. תורת חיים בעוז על דגש בעוז...זה מה שמבדיל!

כתוב למעלה מי המנהל.

גמר חתימה טובה

בצל"א

אריאלניקית גאה!

2 מנהלים יש לפורום הזהמשה
1. א',ש' או איך שנכנה אותו המסתובב תחת הכינוי 123
2. אני, שלא קשור לתנועה אבל מנהל (וכתבתי) מטעם ערוץ 7 את כל המערכת פה
אז מה אתה עושה פה???אנונימי (פותח)
אם אתה לא שיך לתנועה אז מה אתה עושה פה????
אני? מקבל על זה משכורתמשה
כותב/מתחזק את מערכת הפורומים הזו עבור ערוץ שבע.
הוא המנהל הכללי של כל הפורומיםיוכי
לאו דווקא הפורום הספיציפי הזה... בקיצר... שאלות בקשר ל"מהות" של הפורום תפני ל123 ולא לadmin
אז מי זה לעזאלזל????אנונימי (פותח)
מי זה 123? כולם אומרים תפני עליו אבל אני לא יודעת מי זה, אז למי אני אמורה לפנות???
למה את צריכה לדעת מיזה???יוכי
תשלחי לו מסראישי..
ללא נושאאנונימי (פותח)
כדי שאני ידע למי לשלוח את המסר הראשי
לכל מי שקורא אתאנונימי (פותח)
ההודעה הקודמת שידע שאני חברה של גוש קטיף בדם ואין לה קשר לזה ....שנה טובה אריאלניקית גאה!!!
אז אני רוצה להודיע ל"2 מנהלי הפורום" ש:אנונימי (פותח)

שאם באתם להרוס את התמימות של התנועה הנורמלית היחידה שנשארה...אתם מוזמנים להעיף את עצמכם כי אתם בינתיים רק הורסים את כל מה שהתנועה בונה.

ואני יכולה למר לכםשבתור מישהי שדיברה עם יוסי ורדי לא ידוע לו שום דבר על הפורום הזה וזה לא באישורו אז אל תחרטטו לנו על זה שהם תומכים בכם,זה שלשני ילדים שלא מוכנים אפילו להזדהות שספק אם הם בכלל מהתנועה שיעמם והם החליטו שהם פותחים פורום של "אריאל" שבמקרה נראה כמו הפורום של בני עקיבא...

חמודה תקשיבי!יוכי

אנחנו יודעים שההנהלה הארצית לא מכירה בפורום שלנו... זה דבר ראשון, דבר שני, הפורום לא היה קיים אם רק "' ילדים שלא מוכנים להזדהות" היו נמצאים בו, אם הוא חי וקיים ויש בו הודעות זה אומר שיש עוד אנשים שנכנסים אליו, אז בבקשה לא להפיל "אשמה" (אם אפשר לקרוא לזה ככה...) על אנשים סתם!!!!

תיקון טעותיוכי
*2 ילדים שלא מוכנים להזדהות
לאריאלניקית הגאה!!דורותי

תקשיבי טוב!

דבר ראשון: כולם פה יודעים שההנהלה נגד הפורום הזה! אז בבקשה אל תגידי לנו מה אנחנו חושבים כשזה בכלל לא נכון!

דבר שני : זה שהאנשים פה לא מזדהים זה חלק מהעניין שאנחנו בתנועת אריאל ואנחנו לא רוצים להכיר פה את הבנים ולא הולכים לברר עליהם דברים. אלא רק שומעים את הדעות שלהם!

ודבר שלישי: אם את רוצה לדבר עם מנהל הפורום (שזה מישהו שתתפלאי לדעת אבל הוא כן שייך לתנועה) אז את יכולה לכתוב לו מסראישי והוא כבר יקרא את זה ויענה לך.

יוכי- הקשיבי הקשיבי!!אנונימי (פותח)

הפורום הזה לא כלכך מוסיף טעם וענין לחיים, ולכן הוא גם לא חייב להיות קיים.......

הגבול נחצה!!miri

קודם כל הודעות פרטיות ליוכי לא רושמים בפורום עצמו!!!!

דבר שני, לך זה לא מוסיף כלום, אז תצאי מפה! חבל על הזמן שלך! מבחינתך הוא לא חיב, מבחינתי קיומו הכרחי...!

בצ"ל אריאל

טוב...יוכי
דבראשון... אם יש לך משהו להגיד לי, ולא לכולם, אז תגיד במסרישי... דבר שני, אם הוא לא מוסיף לך טעם לחיים אתה לא חייב להיות פה.. אפחד לא מכריח אותך...
חחחחחחחמשה
כ"כ מוכר.
מגיע מישהו חדש לשכונה וישר מתחיל לנאום על זה שבאנו להרוס את התמימות ובאנו להרוס פה ובאנו להרוס שם. אני בכלל מוכר מאתר אחר שבניתי ואני מתפעל (גם של תנועת נוער, וגם אחת עם מאבקי הפרדה) ופה אני אחראי רק על הצד הטכני (ע"ע: לא מתערב בתכנים ובהודעות בפורומים, למעט תגובות פה ושם כמו כל גולש רגיל)

נראה לי שגם פה ברור שההנא"ר שלכם לא ממש מתה על המקום הזה - ולראיה אפשר להביר את השם ("תורת חיים בעוז" ולא "אריאל" למשל) של הפורום המייצג נאמנה את העובדה שהוא לא רשמי...

במקרה של ההודעה שלך - אני לא יכול שלא לגחך. כ"כ מוכר וכ"כ לא אמיתי.
למה היא צריכה לשאול את המנהל?yehciel666
המנהל לא אמור לענות לכולם על מהותו של הפורום הזה. אנחנו אלה שאמורים לעשות את זה, 123 הוא בסה"כ אחראי שיישמר פה הסדר הראוי. אז אריאלנוקית גאה, את יכולה לשפוך עלינו את כל מה שיש לך להגיד... ואם זה יהיה בצורה מכובדת ואת תשאלי כדי להבין ולא רק כדי להגיד לנו כמה דפוקים אנחנו, אז נתייחס אלייך כראוי... וכן, ההנהלה לא מכירה בפורום הזה, זה לא הפורום הרשמי של התנועה. אבל ההנהלה לא מתנגדת אליו כל עוד הפורום לא משתמש בשם התנועה. יש לך עוד משהו לשאול?
אני אריאלניקדרדקי

לכן אני לא אומר מאיפה אני,
מישהי היום שאלה אותי איפה העזרת נשים אז אני לא אענה לה? ישנם הלכות, תעייני אבן העזר סימן כא', רגע דיברת עם המזכ"ל?!? אבל הוא בן!!!! גוועלד!

המזכ"ל יודע על הפורם!, הוא אינו מכיר בו, לא נתן הסכמה(הוא דווקא אמר שאם יהיו שני פורמים נפרדים אז הוא יסכים)

כל טוב

עדיין לא הבנתיראשון_בנשמ"ה
מה לא טוב בפורום הזה, כל מה שמדברים עליו פה הוא בגבולות המותר. בסה"כ הפורום הוא בנושאים שקשורים לתנועה ולא על דברים שיש איתם בעיות צניעות
גם אנחנו לא מבינים.yehciel666
זאת בדיוק הבעיה, כולם צועקים שזה לא טוב, אף אחד לא בא לדון בזה ברצינות..
הזמנה מספר 2miri

אני קוראת פעם שניה לכל אותם מתנגדי הפורום בשל היותו גורם מחטיא ורב שיקוצים לבוא ולהסביר לכולנו, ואולי להחזיר אותנו בתשובה לפני יוה"כ הקרב ובא.

בציפיה לבינין אריאל!

מירי, אריאלניקית גאה! 

האמת,אנונימי (פותח)

אנחנו לא שמים לב?

יש פה מן צביעות כזאת!

בסניף יעני אסור לנו לדבר אחד עם השני במיוחד כשהחניכים סביבנו... (אלא למקרים דחופים) 

אבל פה?? בפורום, הדיבור פה הוא באמת חופשי.. ותאמינו לי שאנחנו יודעים את זה טוב טוב

שזה אסור! ואני מאמינה שיש פה בנים ובנות שמכירים אחד את השני...  ומדברים חופשי...

(אבל הכל, ביענו בסניף לא מדברים, בפורום חופשי..) ובכלל שלא נדבר על המסר האישי...

יכול להיות שבנים ובנות מתכתבות ביחד? אולי?!

הראיה לכך שההנהלה היא נגד!

נראה לי שאנחנו חייבים לטפל בעניין.

בטוחני שלא תסכימו עם דבריי אבל בכל זאת אשמח לשמוע תגובות.

מי שמנצל/ת את הפורום לעניינים לא טוביםראשון_בנשמ"ה
וכדי לדבר עם בנים/בנות אז הוא לא מתאים לאריאל.
יש מעט צדק במה שאת אומרתאנונימי (פותח)

זה נכון שכאן מדברים אם בנים,אבל בשביל זה צריך להיות לך שליטה עצמית שאת אמורה לדעת שלא מדברים פה עם בנים על כל דברים שגובלים בגבול הטעם הטוב!!!!!!!

המסר אשי גם בו לא אמורים להשלח דברים שנוגדים את רוח התנועה....

אבל גוש קטיף בדםאנונימי (פותח)

את יודעת שלא לכולם יש שליטה עצמית... יש כאלה שנסחפים... זאת הסכנה!

אבל זה לא נראה לך צביעות???? כל שהיא??

את מכירה פה בנים מהסניף שלך? זה לא מאין מפגש חברתי כזה???

יש פה קצת דברים לא הגיוניים...

בלי להיכנס לויכוחמשה
לכל אדם צריכה להיות שליטה עצמית. קל וחומר שבאינטרנט או ברחוב הפרוץ.
יש לי הרבה מה לכתובyehciel666
על זה. אבל
מי שמסכים לעצמו להכניס את האינטרנט הבייתה, צריך לחשוש פי מליון! ואריאלניקית גאה, אחרי ההויכוח במסראישי, אני מחכה לתשובה ממך.
מה הבעיה בזה?!אנונימי (פותח)

אבל מה הבעיה בפורום מעורב? אני אשכרה לא מבינה

כאילו אז מה אם מישו ישלח למישי מסר אישי אז מה?!

יענו בגלל שזה מיצג את התנועה אז אסור?!

ואני באריאל!!(פג"ז -תנו כבוד!!!)

דוגרי אני גם לא מבינה למה בכלל תנועת אריאל כזאת מופרדת ממש מגזימים

אם אתם שואלים אותי צריך לחבר את הסניפים-ולעשות את המפקד ביחד-אבל שהפעולות עצמם יהיו נפרדות

אז את כבר לא צריכה את אריאל.yehciel666
יש הרבה סניפי בנ"ע נפרדים..
בשביל זה יש את עזרא....hadar
כן...הייתי הולכת לעזרא אבל...אנונימי (פותח)
הייתי הולכת לעזרא אבל אין שכונה שיש בה גם עזרא וגם אריאל... אז אי חייבת ללכת לאריאל...כי בני עקיבא בשכונה זה באמת ממש ממש נורא!!
"את חייבת"-איזה חוצפנית...hadar
חחחחחחחחחחחחאנונימי (פותח)
חחחחחח אל תקחי את זה קשה יפה שלי!!
זה לא מצחיק! באמת נעלבתי קשות...hadar
ב
סורי...אנונימי (פותח)
באמת?! אוי... אני ינחם אותך באייסי...חחח
זה לא הגזזמה,דרדקי

זאת ההלכה, אנו התנועה היחידה שעומדת בקרטיריונים של ההלכה(למרות שיש כמה שיגידו שאנו מקילים , אבל הם לא אומרים את זה על פורם אלא על דברים אחרים)

לא בגלל שזה מייצג את התנועה, כי זה הדבר אשר ציוונו הבורא

מה שאת אומרת זה עזרא, רק אתמול שמעתי את המזכ"ל מדבר עם מדריך בעזרא, זו שיטה שהיא בדיעבד, כאשר ההיתר של הרב וינברג היה רק להציל מהתבוללות עם עוד סייגים שלא תמיד נשמרים.
להרחבה בנושא תקראי את הספר של הרב אבינר "חסד נעורייך"

בצלב"א

ב'אנה את סותרת את עצמך פגזניקית בנשמה.אנונימי (פותח)אחרונה

מצד אחד את אומרת שאין בעיה לדבר בנים ובנות ביחד ושיחברו את שני הסניפים יחד.

מצד שני את אומרת לעשות פעולות בנפרד!

לא הבנתי מה הקטע שלך???

"ספק אם אני בכלל מהתנועה...".123

[הדברים נכתבים בצורה מאוד רגועה:]

איני יודע מה הקריטריונים שלך ע"מ שאחשב כחבר בתנועת אריאל, אבל אוכל לומר לך שאם אני לא עומד בקריטריונים שלך, אז אין יותר ממניין חבר'ה בתנועה הזאת לפי שיטתך.

האמת שאין לי רצון להרחיב פה יותר מדי, זו בסה"כ הודעה של עוד ילדה מתלהבת שאוהבת לעשות רעש, בלי לבדוק לפני כן על מה באמת מדובר.

סליחה שאני קצת בוטה ומגעיל, אך זה ביזיון עזות וחוצפה לבוא ככה ולצרוח, בלי לברר לפני כן על מה בכלל מדובר.

ואם את צריכה בדחיפות לדעת מי המנהל, אז תדעי שזה אני. את באמת צריכה לברר כמה דברים, אז אשמח שתעשי את זה, ולא סתם תקפצי(את הרי בטח יודעת את מזכירה מסכת מגילה, כאשר היא מדברת על איזה אחד שקפץ בראש...).

בצ"ל אריאל!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך