הפורום הזה הוא של אריאל, אז מה זה השיקוץ הזה???
ככה בנים ובנות מעבירים צחוקים................ מה קרה אם זה באיטרנט אז מותר????????
למחשבה!
חיחיחיחי
שיקוצים?!
נשמח שתספר לנו מה תפקידך בכוח, ומה אתה בדיוק רוצה להשיג...
בצ"ל אריאל!
אין כמו עזרא...
אם את כ"כ נגד התנועה שלנו אז אל תיכנסי לפה!
ודבר שני אני דווקא מכירה את זאת שכתבה את זה ודבר ראשון זאת בת ודבר שני היא באידאל שייכת לבני עקיבא אבל היא באה לאריאל רק כי רוב החברות שלה פה והיא רוצה צחוקים!
אז בבקשה אל תיקחי את מה שהיא אומרת כמודל של התנועה שלנו! תודה!
זה עובדה...את מדברת עם בנים בפורום.. אז מה ההבדל
עם תדברי איתם פנים מול פנים או בפורום אין הבדל...
אבל אני חייבת לומר לך שאני חושבת כבר המון זמן שדווקא עזרא הם הצבועים, חברות שלי בעזרא והן כל הזמן מנפנפות שעזרא זה הכי טוב כי הם באמצע (אריאל הכי דוסים ובנ"ע להיפך) והן "יודעות"(במילים שלהם...) מזה בנים אבל הן לא "מתעסקות"איתן וכ'ו-את זה הן אומרות בקטע הרישמי כשתאורתית מדברים על התנועה אבל בת'כלס אני רואה איך כל שניה הן מתרגשות כשההוא שלח להן הודעה ואיך היה לזאתי כשהיא יצאה עם ההוא וכ'ו.... קיצר-אני מקווה שהבנת מה התכוונתי כשאמרתי שדווקא עזרא צבועים.
ושוב אני מצטערת שככה יצא לי לרדת על תנועה אחרת אבל פשוט זה יצא לי אחרי מה שכתבת! ודרך אגב-אני ממש מקווה שאני טעיתי וזה רק כמה סניפים מסוימים שהם ככה (כמו שתיארתי)-אז סליחה על ההכללה!
אז ככה אצלנו סניף רחובות יש זוגות בסניף..
אבל זה מכיתה י"א בערך..(רוב הזוגות אצלנו בסוף מתחתנים..)
וזה לא כל הסניפים יש בכל תנועה סניף יותר טוב וסניף אחר פחות טוב..
אני לא רוצה לפתוח את הפה(או לרשום...), אבל אם אני אהיה חייב...
[זה לא איום]
שאלתי את הרב שלי והוא אפילו התיר לי לקרוא בדיחות של בנות בפורם, כאשר מותר לי לגלוש בפורם רק אם אני לא אפגוש אותן(בלי קשר לבדיחות)
בצלב"א
כבר הסברתי לך מס' פעמים שאת מקשקשת, אז די;)
בצ"ל אריאל!
זה עובדה שאתם צבועים....
ועכשיו גילית שהם סתם פושעים נבזים שכל הזמן מחפשים להיות עם המין השני, ובגלל זה הם לא עוברים לבני-עקיבא וכדו', והם גם לא מסתובבים בכל מיני פורומים מפוקפקים ע"מ להשיג מטרה זו, אלא הם מנסים ליצור קשרים ע"י פורום דוס...
למה לעשות שימוש באינטרנט, זה בסדר גמור; אך להסתובב בפורום הכי דוס ברשת, זה שיקוץ?...
בצ"ל אריאל!
למה לא זוכים לתגובה מצידך?
נחמד לראות שפעם התייחסו למקום הזה כשיקוץ, ועכשיו לדעת שיש לשיקוץ הזה הכשר של הרב איתן אייזמן, רב התנועה.
בצ"ל אריאל!
בצ"ל אריאל!
סלחו לי, אבל כשאני רואה את השרשור הזה, אני ממש כואב...
כחברים בתנועה שבטוחה בעצמה, וכחברים 'שרופים' על התנועה, כך לפחות נדמה שהם רוב חברי הפורום, השרשור הזה לא היה צריך לגדול ולטפוח ולהגיע לממדים של 34 תגובות! כשיש תגובה תת-רמה מאיזה מישהי מ"עזרא" או מבנ"ע, או אפילו מתנועתנו, אין צורך להתחיל להתלהב. עצם ההתלהבות מעידה זה כואב לנו, נוגע בנו בפנים, שיש נקודת אמת מסויימת ושזה מפריע לנו באיזשהו מקום עמוק - וזה לא! אנחנו תנועה קיימת, מתקרבת לעשור השלישי שלה, עם המון המון עשייה ועם אידיאולוגיה המוצקה והמסודרת ביותר מבין התנועות - אז אין צורך שנקים קול זעקה שמישהו מפקפק בזהותינו.
הבה נמשיך להתעסק בדברים החשובים באמת, בעשייה למען עם ישראל... אנחנו מסוגלים!
ראו עוד ב"שלש נקודות" בגיליון היוצא בימים אלה.
בהצלחה לכולנו!
בס"ד.
נכון שזו לא מדינה דמוקרטית, אבל עדיין יש לכל אחד זכות לכתוב דברים בפורום הזה.
שיר- אלה כמובן הטיעונים שלך. עניתי לך עליהם 10000 פעמים, אבל רק בשביל התזכורת- זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי- לקטלג כל אחד ע"פ התנועה שלו!!! אנחנו ניפרדים- זה נכון, אבל עם כל הכבוד אנחנו עדיין בנ"א. אם זה לא מוכר לך- את מוזמנת לצאת למירפסת ואני אצה לחדר משחקים, ואני ירענן את זכרונך.
הטיעונים של שיר חשובים! תפסיקו להיות סנובים ולחשוב שכל בנאדם מתנועה אחרת הוא תת- רמה!!!
בואי לא נגזים אמרנו שיש ויש...
וזאת סיטגמה שהדביקו על אריאל וזה נכון שלאריאל באים חבר'ה דוסים.
ואל תאכלו פה אנשים .....
בס"ד
אולי הגזמתי קצת, אבל זה נכון שאנחנו סנובים, או יותר נכון, אליטיסטית, וזה נכון שאנחנו מסתכלים בזלזול כלפי האחרים.
וכדי שלא תפרשנו את הדברים שלי בצורה מוטעת שוב, אז נכון שהקצנתי, אבל זה היה דבר שצריך לומר כבר מזמן.
ודרך אגב- מותר להריץ קצת צחוקים בפורום- תפסיקו לקחת את עצמכם בכזאת רצינות תהומית!!!
נכון שבכיתה ג' אין הבדל (ואים אנלא טועה זה רק בשכבת גיל הספציפית הזו...) וזה בגלל שיש לחניכים בעיות עם האנשים בעזרא, לא בגלל שהם אוהבים את אריאל.....
או כמו שנוהגים לומר: לא מאהבת מרדכי, אלא משנאת המן..... אם אנלא טועה..... אשמח אם תתקנו אותי...
איני מכיר את כיתות ו של השנה בעזרא כך שאיני יכול לומר זאת.
קשה לי לומר דברים שאיני יודע אם הם נכונים[בהנחה שכאן יש מטרה].
ב"ה
אני יודע מה הולך פה בפ"ת
ואני עונה שלא.. בכלל.
ב"ה
זה אומר שזה בערך כמו עזרא (למרות הסניף הנפרד) רק החבר'ה קצת יותר טובים (וחבל. כשאני עזבתי העזרא הי'ה מצוין, וזה הי'ה לפני שאריאל קם) , וזהו.
ואני לא בא להגיד לשון הרע.
אני לא מחשיב אותם דוסים!!
וזה לא כינוי גנאי!
אם כך מה חשוב כל הפרדה שאתם עושים אם אין לכם בכלל בן אדם לחברו?!
נקודה למחשבה.....
ודוגרי-תודה על התת רמה....<צ>
שלומית-מה את עושה פה?!
איני אוהב להתייחס להודעות מסוג זה, כי כבר טחנו את נושא זה בתחילתו של הפורום, וגיליתי מאוד מהר שאין שום הקשבה בנושא זה, אלא כל אחד אוהב לומר את דעתו האישית ותו לא.
אך משום שזה אתה, רק אתייחס להודעה זו, ולא יותר מזה.
הנה התייחסותי להודעה זו:
אתה נכנס באמצע הסרט וזורק יותר מדי בקורות. אתה בא עם מטען שלם נגד הסרט עוד לפני שאתה יודע על מה מדובר, וכן אתה לא נשאר לראות איך נגמר הסרט, אלא פשוט אחרי הצצה של שניה על הסרט אתה פשוט זורק ביקורת ושוב נעלם...
בצ"ל אריאל!
בס"ד
הגזמתם!!!
תיסלחו לי, אבל הגזמתם לגמרי!!!
אולי תפסיקו להתנהג כמו פדלעות? לא יקרה כלום אם תריצו צחוקים סתם ככה!! זה ממש מעצבן, אני נכנסת לפורום וכל מה שיש לי לקרוא כאן זה דברי תורה וחבריה ב!!! <אני אומרת את זה בתור נציגת חבריא א שלא יכולה לסבול את העסוק האובססי בחבריא א בפורום ואת זה שאתם מתיחסים אלינו כמו תינוקות! אולי מספיק לקחת את עצמכם בכזאת כבדות?!
שיר, מה אני עושה פה??? אם כבר- מה את עושה פה? זה פורום של אריאל, לא?
כמה מתאים לך להכנס לכאן רק כדי להודיע לנו שאנחנו צבועים...
אין הפורם מקום לצחוקים.
הפורם הוא מקום לדיונים ולאירגון דברים[לפחות כך אני רואה אותו].
איננו מתיחסים לחבריא א כאל ילדים קטנים, עם זאת יש הבדל בין חבריא ב לחבריא א, כמו שיש הבדל בין אחיה לנצח ובין לביא לאחיה.
בס"ד.
עכשיו אני מבינה למה אנחנו מתנהגים כמו סנובים בכל מה שקשור בתנועה שלנו (כן, זה כולל גם אותי) כי אנחנו לוקחים את עצמנו בכזאת רצינות תהומית אפילו בדברים כמו הפורום- כך שכל מי שקצת פחות מאיתנו- אנחנו חושבים אותו לתת רמה.
לגבי חבריא א'- למה שלא תקימו תנועה שמיועדת לכתה ט' ומעלה וזהו?! הפורום <כנראה ש>מיועד לחב"ב. העלון מיועד לחב"ב. וכל מי שלא משם- תינוק. ושימותו הקנאים.
אתם הקמתם תנועה שמתחילה מכיתה ג'- זבשכ"ם. תתמודדו עם זה, ואל תחושו בוגרים מאיתנו או יותר מזה- תטרחו לתת לנו הרגשה מטופשת.
להזכירכם- חבריא א' לא מיועדת כדי שיהיה לחבריא ב' את מי להדריך- או שאני טועה <צ>
אני מצטערת שאני כזאת בוטה, אבל זה היה ציך להאמר מתישהו.
בקשר ל"יציאה החוצה" כיתה ח, בדרך כלל, אינה מוכנה דיה, מסופקני אם כיתה ט מוכנה אבל קבעו שמכיתה ט זה חב"ב אז מפעילים גם אותם.
איני יודע על התנהגות סנובית, הזכרת המילים "תת רמה" לא נעשתה על ידי, ואיני חושב שנעשתה על ידי אחד מחברי הפורם. אם יהיה בדיחה לא ימחקו, וגם לא בהכרח יזעקו. אבל אל תצפי לשירשור בדיחות, את זה את יכולה לעשות במקומות אחרים[לא המחשב] ולבזבז פחות זמן.
בציעוריתנו אנו ממלאים את עצמנו, עם הזמן אנו יוצאים יותר החוצה.
את יוצאת לפנים אל פנים? למה לא? האם כי את תינקות? לא, זה בגלל שיש הרבה שלבי ביניים. אני אדם בוגר, אבל איני מוכןם עדיין לצאת החוצה.
יש עלון למדריכים[או שכבר הפסיקו את ההוצאה שלו], יש עלון שמיועד לחב"ב. יש פעולות לחב"ב, יש פעולות לחב"א. זה לא מגרעת או יתרון, זה גבול "גבול שמת בל יעבורון".[דרך אגב איני חושב שיש איסור לחב"א לקרוא את העלון, כל מעלות אצלינו כבר קראו את רוב העלון בישיבה[באשמתי]]
בס"ד
אצלנו נצח נכנסו לחב"ב בכיתה ח', זה כי הם סופחו לאחי-ה. אבל אני לא יהיה קטנונית.
לא דיברתי על שירושי בדיחות- זה נשמע נורא אידיוטי- דיברתי על לדעת "להתלוצץ" אפשר גם בין השורות!!!
זם אם לא זאת הייתה הכוונה- למתבונן מהצד- יש תחושה נורא של הסתכלות מגבוה.
טראומה נושנה- כשהייתי מעפיליתית לא הרשו לי לקרוא את טל שמים מאז אני פגועה עמוקות.
שאר הגולשים- אתם מוזמנים גם כן להגיב!!!<רמז>
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות