בקיצור, הייתי במחנה מעפילים של בנ"ע (מלך)(מלך)פיתה פיתה
  • באחד הימים מילאתי מים בברזייה, ושני מדריכים שאני לא מכירה דיברו על זה שבהכנה היה להם קשה לקום לתפילה, בכל זאת שש וחצי בבוקר, אבל במחנה זה קו אדום, לא לקום לתפילה ליד החניכים.
  • בסוף המחנה חניכה שלי נסעה לנופש משפחתי, ובגלל זה היא נסעה עם סניף אחר. היא הייתה ממש לחוצה ומפוחדת, והמדריך של הסניף שהיא נסעה איתו פשוט ניגש אליה, וחייך. אמר "אני כאן, אני אדאג שיהיה בסדר". תודה ילד על זה.
  • אם אתם עדיין לא יודעים, בבני עקיבא לא מקבלים אוכל לפני שמנקים. והחניכים ניקו כי הם רוצים את הארץ נקייה ולא כי אוכל. גם במסלול, שאין שום קשר לאוכל, כולם הסתובבו עם זבל אסוף ולא זרוק. כשעברתי עם השקית זבל כולם הביאו לי שקיות והוציאו זבל מהתיקים. כי אנחנו לא זורקים זבל על האדמה.
  • גם אם החניכות לא קמו לתפילה, ברובעים ראו בכל מקום בנות מתפללות שחרית.
  • לצערי לא קמתי לתפילה במחנה עצמו, אבל בהכנה היו בנות בעזרת נשים. גם אם לא באותה כמות של הבנים. 
  • בדרך לעתלית, כשאנחנו רצים על החוף, בלילה, בין המון חניכים, חניות שלי הצדיקות אומרות "וואו. איך המעפילים עשו את זה? הם באמת באמת עשו את זה? כל הכבוד להם!"
  • בנינו חומה ומגדל. ביחד. סניף מהגולן וסניף מלא זוכרת איפה. ווהו גבע!
  • לרכז שלנו היו 13457656545670787966748 מדריכים ברובע. וביום שישי, כשאף אחד עדיין לא מאושש מהמחנה הוא שלח לי הודעת תודה על המחנה. תודה לך!
  • יש תרבות דיון בבני עקיבא! סוף יום. אחד בלילה, כולם מותשים אחרי מסלול עם החניכים ועתלית ואחת בלילה עכשיו ואנחנו רוצים להתקלח וכיבו לנו את האור ואנחנו עדיין מקשיבים למה שיש לכל אחד להגיד לנו. 

( @קמנו ונתעודד ככה כותבים מה טוב בלי לזלזל באף אחד)

חוני המעגל פינות

חומר למחשבה

ממש תודה רבה...

ריגשת אותי עכשיו.פינג.

וואו וואו וואו. במיוחד השני והראשון.*בננית*אחרונה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך