מיום שישי היא בוכה המון, המון. היא ממש תינוקת רגועה בדר"כ, ואני לא יודעת מה קרה - אבל פתאום היא ממש לא רגועה. נכנסת לאי שקט מאוד מהר, בוכה, מגיעה לצרחות ממש ממש. והיא לא לוקחת מוצץ אז היא נרגעת רק בהנקה,או על הידיים של אבא שלה אבל רק לפעמים ולא למשך זמן.. זה ממש לא מתאים לה.
אני מנסה לחשוב על כיוונים - אולי גזים? אבל כבר אני מכירה את הגזים. קשה לה לינוק אם זה גזים היא מתנתקת כל כמה שניות וזה לא קורה עכשיו. גזים גם עוברים אחרי שעה וחצי גג, וזה פשוט לא עובר עכשיו..
ביום שישי היא נרדמה והזיעה הרבה הרבה.. פעמיים. לקח לי זמן עד ששמתי לב. אולי היא התייבשה? אבל הנקתי אותה המון מאז. זה כבר אמור היה להתאזן
היא לא ישנה למשך זמן ארוך בכלל, בשנייה ששמים אותה לישון היא מתעוררת ועירנית לגמרי.. זה גם לא היא בדרכ
חשבתי אולי עצירות, כי בדרכ היציאות שלה הן מיץ כתמתם כזה עם גרגירים (סליחה על הפירוט) ועכשיו הן רק המיץ? אבל כן יש לה יציאות
בהנקה היא מאוד רגועה. ממש לגמרי. פשוט לזמן קצר מאוד יחסית, אולי אפילו רק כמה דקות
יכול להיות שזה פשוט קפיצת גדילה? ופשוט היא צריכה לינוק הרבה? אבל אני מניקה אותה ממש כל פעם שהיא רוצה, ויש לי המון חלב, למה זה מחזיק רק לכמה דקות??
לא יודעת. אני כבר ממש נלחצת. אשמח לרעיונות ועצות