מישהו מוכן להגיד לי איך מוצאים עבודה?!אנונימי (פותח)

אני מרגישה שאני נתקלת רק במזכירות מסננות שלא מעניין אותם כל כך אם צריך מורה והן עסוקות בעבודה שלהן בתשובות אופייניות וקוטעות כמו "תשלחי קו"ח ואם נצטרך נחזור אליך" או "אין לנו צורך בעוד מורות השנה"

שאין מה להגיד אחרי זה ואין עם מי לדבר עוד...

יש לציין שאני אחרי לידה וקשה לי להתחיל להסתובב בין כל מוסדות החינוך, שכבר ככה יש לכולם את קורות החיים שלי!

מה עושים?

איך מתקדמים?!

אוף אני ממש במשבר!

הרבה תפילות....פה לקצת
לא פשוט למצוא עבודה

שיהיה בהצלחה!
כתבת את קורות החיים כמו שצריך?בלדרית
לפעמים כתיבה לא מוצלחת מונעת מהמעסיק לבחור בך.
ותנסי לצאת מהקופסה, אולי מיקומים שונים, אולי שעות שונות, אולי להתחיל בתור מחליפה.
לא יודעת אם רלוונטי לך אבל קיבלתי במייל הצעת עבודהבין השורות

דרושה בדחיפות מורה לאנגלית

לבית ספר יסודי בבית-שמש

לפרטים: 0527166913 

ניסית דרך הפיקוח? וגם לי אמרו לבוא פיזית להביא קו"חיעל מהדרום
דרך מילוי מקום יומילומדת

תלכי למזכירה ותגידי שבנתיים את מוכנה לעש7ות מילוי מקום, בדרך כלל משוועים לזה, ודרך זה מכירים אותך, ואם את טובה, יכניסו אותך בעזרת ה' באיזה שהוא שלב.

בהצלחה

אפשר גם דרך לוחות דרושים במחשב לנסות ....אבני חן

אני מחפשת עבודה (לוו דווקא בהורה ) ואני מחפשת בלוחות דרושים במחשב.

ולפעמים יש מקומות ואזורים שמחפשים מורה למקצעות מסוימים  (שלרוב מאוד חסרים).

כמו :אנגלית , מתמטיקה , מדעים (אולי עוד מקצעות גם ....).

או שמחפשים אנשים שיש להם תעודת הוראה שיעזרו לתלמידים כתגבור ועזר /חוגים ....

תנסי בעזרת ה' ועם הרבה תפילות תצליחי .

אני כל כך מזדהה איתך בעניין הזהאנונימי (3)

אני מרגישה בדיוק את אותו הדבר.. לי אחד המפקחים שם רגליים.. 3 שנים אני נותנת את הנשמה לי במ"מ והנה עדיין לא קלטו אותי .. המערכת ממש ירקה לי בפנים.. ואף אחד לא אוכף את ההתנהלות המעותת הזאת!

יש אתר שנקרא הסתדרות המוריםאנונימי (4)

שם יש קטגוריה של משרות הוראה פנויות באיזה שכבת גיל שאת רוצה-גן\יסודי\חטיבה\תיכון וכן איזור בארץ.

הוא מראה לך את מודעות הדרושים. אליי אישית פנו מכמה בתי ספר שהיו צריכים עכשיו...תמיד מפרסמים שם משרות חדשות.

את גם יכולה לפרסם שם את עצמך.

הרבה סבלנות, עצם זה שיש לך רצון זה מצויין.

הרבה הצלחה!!

תיכנסי לאול גובסרק אמונה

לפעמים (מנסיון של קרובת משפחה)לא נולדתי
בחינוך הממלכתי דתי אין מספיק ביקוש ביחס להיצע, תנסי לבדוק גם בבתי ספר ממלכתיים (אם את רוצה כמובן, לא לכולן זה מתאים)
בהצלחה!
נכוןפה לקצת
רוב הצעות העבודה שאני קיבלתי היו ממלכתי...
מסכימה אתך לחלוטין!!!אנונימי (3)

אני בזבזבתי את הזמן של בדתי... בממלכתי יש יותר אפשרויות ויותר שעות

מבינה אותךחן וחסד
עד עכשיו מחפשת סטאז' בנרות!!
ברגע שאת שולחת קו"ח, תסמסי/תתקשרי למספר המצורף ותגידי ששלחת קו"ח במייל ואת בודקת אם זה יתקבל, שלא יסננו אותך תחכי על הקו לוודא שהמייל התקבל. מניסיון לשלוח מיילים זה לא עוזר אם לא תודיעי למי שפרסם את המשרה ששלחת, מזכירות קשה לעקוף, ומנהל לא תמיד מעוניין שיפתיעו אותו בפגישה לקבל קוח.. ולכתת רגליים בבתי ספר זה חצי קלאצ' לא הייתי בונה על למצוא עבודה ככה (מניסיון..)
בכללי בהוראה זה נס למצוא עבודה!!
בהצלחה!!
תתחילי ממילוי מקום יומישאלה לי.
אני התחלתי ככה, היו מרוצים ממני וקראו לי למילוי מקום של חל''ד (בסוף לא הסתדר, אבל לא משנה..)
המנהלת נתנה לי אופציה לעבוד כמורה קבועה בשנה''ל הבאה, אבל מצאתי כבר במקום אחר.

בבתי ספר מקבלים הרבה קורות חיים, עדיף שיכירו אותך אישית, ואם יצטרכו יקראו לך בע''ה.

בהצלחה!!
חשוב לצייןא א
רק אציין:
מישהו אמר לי- אם אתה לא רוצה להיות מורה אז תתחיל כמורה מחליף... . בכל זאת ניסיתי ומנסיון זה ממש אבל ממש קשה- עוד לפני שנכנסת לכיתה יש אווירה של מורה מחליף...
לכן המלצתי היא אם זו התחלה- וזה מה שעשיתי: הגעתי למקום כמורה פרטני. וכשהכירו אותי ביקשתי להכנס לכיתה כשהמורה צופה בי (אני לא קבלתי כסף על השיעור).
והתקדמת בצורה הזו?ז"א נכנסת למערכת?אנונימי (4)

עבדת קודם ? אם כן במה ? לא פשוט למצוא עבודה בכלל ...אבני חן

אתה צודק. יש ממש אוירה של מורה מחליף.שאלה לי.
עבדתי בבי''ס יסודי, בכיתות הנמוכות יותר קל.
בנוסף, אחרי כמה שיעורים בכל כיתה, הכרתי את רוב התלמידים (לפחות את הבעיתיים ) ונהיה יותר טוב.
צריך להיות קשה איתם מההתחלה ולא לוותר, שלא ינצלו שאת מורה מחליפה.
ועל מה לא קיבלת כסף?שאלה לי.
על שיעור מבחן או יותר מזה?.. כי שיעור מבחן גם אני לא קיבלתי.
וזה חכם להיכנס כמורה פרטני, השאלה אם צריך..
ובכן:א א
אז אספר קצת יותר:
השתחררתי מצהל בעשרה בטבת שנה שעברה. מאז עד סוף השנה הייתי בתת(=תלמוד תורה). ומכיוון שאפילו תעודת הוראה אין בידי אחותי קישרה אותי למנהל התת ואני אמרתי שאני מעוניין בחינם ללמד פרטני כדי לבדוק איך אני בעבודה עם ילדים. (חלום של כל מנהל בית ספר... כך טען. תמיד יש את האלה שיעזור להם...). [אם הזמן הבנתי שפרטני לא עוזר..]. (תשלום הוא הציע להציע להורים שאלמד את בנם במחיר מוזל
. סרבתי כי לא רציתי שיהיו כמה שהוריהם לא ירצו וכן לא רציתי כסף על לימוד תורה- בררתי והבנתי שזה לא כזה פשוט במקרה שלי(מי שמעוניין שישאל ואשתדל לענות לו..) אחרי תקופה שראו שב"ה הולך לי טוב התחילו לבקש ממני החלפת כיתות ובאיזה שהוא שלב הבנתי שאם אני באמת רוצה להתקדם אז להציע את הדיל של להכנס לשיעור של מורה אחר שהוא יצפה בי.
אדגיש: כסף לא קיבלתי מהם (למרות באיזה שהוא שלב מנהל התת הציע לי לקבל על שעות מילוי מקום כי בזה אני עוזר לו).
כסף לא היה שיקול שלי ככלל בשנה ההיא אלא בדיקת המקצוע.
במקרה שלי קשה לי להאמין שהתת שממנו קיבלתי קצת נסיון היה מקבל אותי אם היה צריך כי הייתי שם גרוע- מורה מתחיל וכמו שאמרתי גם מחליף.
האם נכנסתי למערכת?א א
ברוך השם הוותק הזה עזר למנהל ביהס שחיפש בנרות מורה. נס לחלוטין הצורה בה מצאנו אחד את השני. אבל וודאי שזה בזכות הוותק.
לצערי אין לי איך לעזור באיך נכנסים למערכת (זה עניין אולי גם - של נסיון). רק רציתי להגיד שמורה מחליף לא אידיאלי.
ואולי זה הפתרון: נסיון כמו שהצעתי תעשי במוסד מסויים. ואז תציעי עצמך למוסד אחר.
זה מה שאני ניסיתי ובעזרת והשגחת הבורא הצלחתי.
זה רק מצריך בטחון כי אנשים מסביב מרימים גבה.
וכמעט שכחתי: גם איפה שאני השנה אני מקבל פחות (נראה לי הרבה פחות) ממורה רגיל. אבל מה שחשוב לי זה הנסיון. (לקח לי זמן לשכנע הרבה אנשים בטיעון הזה).
בהצלחה לך.
יפה, כל הכבוד לך-ידעת ומצאת תאמיןאנונימי (4)

אבל יש הרבה שאין להם את האפשרות לעבוד בחינם או בשכר זעום(כמוני) כי יש משפחה וילדים ב"ה.

קשה באמת למצוא מה שרוצים. ה' יעזור!!

*יגעתאנונימי (4)

יפה לך!שאלה לי.
כמו שאנונימית אמרה לא כולם יכולים לעבוד בחינם, ונראה לי שיהיה קשה למצוא פרטני בבי''ס בתשלום.
קח בחשבון שסטודנטים להוראה מתנסים כבר בעמידה מול כיתה, אמנם זה לא כמו מורה בפועל, אבל בכל זאת יש קצת ניסיון וזו לא הפעם הראשונה.

אנונימית, שיהיה לך בהצלחה בע''ה
כותבים קו"ח בצורה טובה ומפנימים שבשביל עבודהלשם שבו ואחלמה

גם עוברים דירה

שולחים את הקו"ח לכל האיזורים שאת מוכנה לעבור אליהם

ומגיעים לכל בית ספר ובית ספר ומנג'זים. 

אולי לנסות להיכנס לחינוך הממלכתי? שם יש עבודה.בלדריתאחרונה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך