אני מכניסה למקרר עטופים בשקית ניילון גם ענבים שסגורים בסלסילת פלסטיק.
זה שומר על הפירות והירקות כאילו נקטפו עכשיו.
ובלי קשר לזה, כדאי תמיד לקנות לשלושה - ארבעה ימים מראש, לא יותר, ולחדש את האספקה לפחות פעמיים בשבוע.
גם האיחסון היעיל ביותר לא מונע את אובדן הטריות.
לירקות כמו כרוב לבן, חצילים, גזר, סלק עוד, יש חיי מדף ארוכים יותר - חלקם יכולים להישמר טריים במקרר גם שבועיים.
ירקות עלים כמו חסה, פטרוזיליה, כוסברה, לשמור במגירה התחתונה סגורים באריזה (אם האריזה פתוחה, לקפל אותה. לא לחשוף את העלים לאויר במקרר). לא לכווצ'ץ את השקיק. לעשות להם מקום של כבוד
.