הם לא אנשים שמקבלים לא כתשובה.
והם השקיעו בי המון. באמת. ובגלל זה אני מרגישה רע לסרב לבקשות שלהם, מגוחכות ככל שיהיו, אפילו אם אני סובלת מהן.
נמאס לי.
הם לא אנשים שמקבלים לא כתשובה.
והם השקיעו בי המון. באמת. ובגלל זה אני מרגישה רע לסרב לבקשות שלהם, מגוחכות ככל שיהיו, אפילו אם אני סובלת מהן.
נמאס לי.
חירטוטא דלעילאלחיות עם ההורים בתור בחורה מבוגרת רווקה ומובטלת זה חיים קשים בטירוף. 

מבחינתי עוד לא למדתי ללכת.
מבחינתם אני כבר נשואה פלוס 2. אז יורדים עלי הרבה. ולא מעניין אותם שיחסית אני לא כזו זקנה.
הורים 
היוצרות לא התפכו!
כי אם אני זקנה, אז מה אתה?
(גיל 50 זה מאוחר לכל הדיעות) (אבל דוד שלי התחתן בגיל 49 ויש לו היום 4 ילדים ממש חמודים ויפים. אז יש'ך סיכוי)
את לגמרי לא זקנה ... גם לא מתקרבת לזה ...תחשוב טוב...
חירטוטא דלעילא
תחשוב טוב...
יוני
חירטוטא דלעילאעבדו עלי ![]()

אני לא מבצע בסופר.
מראש אין לי ציפיות על אף אחד כאן. אני יודעת שאני אישית ממש שונה ממה שאני פה,
ולכן מן הסתם גם רוב השאר כאלו.

חירטוטא דלעילאיש לזה הסבר ארוך, אבל אין כוח להסביר.
בעיקרון כן, פרט פה ופרט שם ואנשים שלא מכירים חושבים שאתה זיינוק שעובד על כולם, או איש קשיש שגילו חובק ל50.
לי כל הסיפור היה מוזר אז החלטתי לא לשער השערות.
זהו בקצרה.
אלשון לא אלשין לעולם 
כל מי שקטן ממני, ולו בחצי שנה, הופך לזיינוק.
מסיבות שאין כאן המקום לפרטן
שאדם שהוריו זרקו את כל רכושו לים, עדיין חייב לכבד את אביו ואמו...
הלוואי עלי...
כשזה פשוט בקשות של "לכי תקני זה וזה," ברור שאין לי בעיה.
אבל בקשות אחרות של "מי ילך עם זאתי וזאתי לטיול שלה כי צריכים הורים ולנו אין כוח ללכת? אה, הבת שלנו המובטלת ששורצת בבית כל היום." עם זה קצת כן יש לי בעיה.
זה קשה ממש!
חוני המעגל פינותאחרונה
טוב , אבל אני ב א מ ת לא מחונכת
אז אני מחונכת מאד מאד מאד. 
מותר לך לעמוד על שלך.
חירטוטא דלעילאאתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד