כולם! כנסו רגע!!!!אנונימי (פותח)

בטח התגעגעתם אלי....  (חוץ מ123 כמובן!).

הצצתי בפורום אחרי כמה חודשים טובים ואני רואה שבסה"כ, יש המון אנשים שמעירים דברים נכונים כגון:שהפורום הוא לא של אריאלניקים, כי ההנהלה לא מקירה בזה ומי שפה אזי אין לו בעיה להתכתב עם המין השני אז הוא לא אריאלניק, וגם שהפורום לא ראוי וכו'...

מצאתי לנכון להגיב, אבל מצד שני כל מה שאומרים נגד הפורום, יש כבר קו הגנה קבוע נגד אותם המעירים שכולל את 123(כמובן איך לא... לא אתפלא אם הוא מאיזו תנועה אחרת...) יוכי יחיאל וכו' לא נפרט את הטועים כאן...

לכן, להעיר לכם אי-אפשר, אבל, תשימו לב איך אתם מתגוננים בחרוף נפש נגד ההערות! זה אולי מראה משהוא....אתם מזדרזים להגיב בצעקות, אולי "על ראש הגנב..."????

בקיצור די עם התירוצים!!! יותר פשוט שתודו באמת: אתם לא מסוגלים לעצור את היצר שלכם!!! די לתלות את זה בתירוצים!

ו....123-אתה חסר בושה בעליל..... חפש את עצמך במקום אחר במקום להשפיע לרעה על התנועה שלנו, ותעשה טובה-אל תמחוק את ההודעה הזאת בגלל שהיא לא מתאימה ליצר שלך!!!!

תקשיבי ותקשיבי טוב!יוכי

טוב.. להודעות כאלו כבר התרגלנו, כל יום בערך פותחים הודעה כזותי אז אני כבר לא מתרגשת...

אבל אין לך שום זכות לרדת לפסים אישיים, הפורום הזה לא שייך ל123 יותר משהו שייך לאף אחד אחר שנמצא כאן! ואסור(!!!) להתחיל להשמיץ אותו, ועוד חברה מהפורום בצורה זו או בשום צורה אחרת, לתשומת ליבך, מחר יו"כ... הייתי מציעה לך לחשוב עלזה קצת לפני שאת מוציאה דברים מהפה שלך

בצפיה לבנין אריאל

לא יכלתי להתאפק!!!אנונימי (פותח)

3 דברים:

1. זה בן!!!

2. סופסוף מישהו שהוא נגד (מעז) להכנס לפה ולהגיב . לא יפה ישר לסקול תקראו ותנסו לרדת לסוף דעתו. גם אם הוא לא מיצג את כל הפורשים לפחות הוא מציב דעה אחרת.

3. הרעיון שלא להגיב פה הוא התחמקות לדעתי.

אם זה נראה לכם מוטעה תכתבו אבל על תתעלמו.מסכימה שאולי זה נכתב בחריפות יתר אבל קבלו זאת כראשון הנכנסים.

עוד משהו. אם לא כל השנה לפחות עכשיו ערב יו"כ ממש בואו נשתדל לא לרדת לפסים אישים ולהעלבות אישיות....

שתהיה לכם שנה טובה וגמר חתימה טובה.

בצלב"א

השתכנעתי.miri

להגיב!

ניסיתי ככל שיכולתי לדלות מהודעתך נימוקים, הסברים, קביעות או שמא פסקי הלכה. ראיתי הרבה אי אהדה ליהודים פה..קצת חבל. זאת אומרת הרבה חבל. זצת סתירה מצידינו לצפות לבינין אריאל ומצד שני להמשיך לשנוא את את השני...אני כמעט בוכה עכשיו, למה שאני אעצור, אחסום ואעמוד כנגד היצר הכי בסיסי שלי, יצר החיים. יצר להתפתח, להתקדם ולהתעדכן דרך האמצעים העומדים ברשותי, דרך הכלים העומדים ברשותי. זוהי תורת חיים. לא תורת עוצר, לא תורת חסימות, לא תורת התנזרויות, יש לנו יצר לחיות, להתקדם, אנו מאמינים שהדברים הגשמיים בעולמינו לא באו כדי להפריע לנו ונסות להכשיל אותינו בעבודת הבורא, להפך זה בא לעזרתינו, בשבילנו.

בציפיה לבינין אריאל !

יוד'לה.123

אציין לפני הכל, שאני אוהב אותך, באמת אוהב אותך. אני כן בהודעה זו אולי אתקוף אותך מעט, אך זה למען בירור אמת, בלי כל קשר שהייתי עכשיו שמח לתת לך חיבוק מוחץ עצמות.

יהיה מצחיק לראות אותך במציאות, ופתאום לגלות שאנו מכירים אחד ת'שני, ושאנו גם ידידים טובים.

למה שלא אתגעגע אליך? אתה בסה"כ בן-אדם ממש נחמד שמוסיף בפורמנו פן שאינו מצוי פה כ"כ.

אנסה להתייחס לראשון - ראשון, ואחרון - אחרון:

אתה בעצמך מציין שרק הצצת בפורום, אז איך אתה בא ומתחיל להעביר ביקורת? "אין לדיין אלא מה שעיניו רואות", אך אתה חי רק על מה שאוזניך שומעות, כל מיני דברי הוצאת שם רע וכו' שאנשים אוהבים לומר על הפורום, ואנשים כמוך אוהבים להאמין ולקבל[דיברתי לאחרונה עם 2 חבר'ה מההנא"ר, והם "הוכיחו" אותי על מעשי הרעים שאני עושה בפורום. אנשים לא חוששים להוציא עלי ועלינו שם רע, וזה חבל, כי הם פוגעים בעצמם, והם מחטיאים את הרבים...].

"מי שפה, אין לו בעיה להתכתב עם המין השני, אז הוא לא אריאלניק" - המצב שלך עגום ביותר. בא נצא מתוך נקודת הנחה שאתה צודק: מי שמוציא שם רע, הוא יכול להחשב כאריאלניק? מי שמקבל הוצאת שם רע יכול לחשב כאריאלניק? מי שמבזה יהודים סתם ככה, ללא סיבה מוצדקת, יכול להחשב כאריאלניק?
וסתם ככה, אשמח לדעת מהיכן הקרצת את הדבר הזה...

"קו הגנה קבוע" - לך מותר לבוא ולהרים צעקות וצרחות על חברי הפורום, ולבוא בלי מקורות רציניים, ולבוא בלי אמת פנימית; ואנו צריכים לבוא ולהכות על חטא, ולהודות שאתה צודק, שהרי אם אנו לא חושבים כמוך, אז ברור שאנו טועים, אז איך זה שיש לנו את הזכות להגן על האמת שלנו??

"לא תתפלא אם אני מתנועה אחרת" - אני אוהב להיות כלל ישראלי, אך אני משתייך גם לתנועת אריאל. אתה מוזמן לשאול את כל חברי ההנא"ר(גם בהווה וגם של לפני שנה), מי זה 'אליעד שארף'. אתה יכול לשאול גם מי זה '123'. אתה מוזמן גם לשאול את כל הקומונרים של לפני שנה מי אני. אתה גם מוזמן לשאול את אורי פוקס, זה שהיה לפני שנה כמה חודשים קומונר אצלכם(הוא בן-דוד של גיסתי).

אולי אני לא שייך לתנועה, אך אחד ממספרי הפלאפון שלי מתחיל ב: 052-42951. המספר הזה מוכר לך?... (את 2 הספרות האחרונות, אשמח לתת לך במסרישי, וליצור איתך קשר, ולשוחח על הדברים שמציקים לך).

"תשימו לב איך אתם מתגוננים בחרוף נפש נגד ההערות" - אם אנו מתגוננים בחירוף נפש, זה מראה שזה דבר אמיתי אצלנו, ולא מדובר סתם ביצרים חיצוניים שקריים.

"אתם מזדרזים להגיב בצעקות, אולי "על ראש הגנב..."????" - ועל זה באמת נאמר על ראש הגנב בוער הכובע ו"כל הפוסל במומו פוסל"[שים לב מיהו הוא זה שבוחר בדרך של צעקות, ומי הוא זה שבא בדרך ארץ ומתייחס ברצינות ועם רמה לצד החולק...].

"123 - חפש את עצמך במקום אחר במקום להשפיע לרעה על התנועה שלנו" - אתה מוזמן לשאול את המזכ"ל מה דעתו על ההשפעה שלי. וכן אתה מוזמן לשאול את הרב דוד חי הכהן(רב הסניף שלנו), מה דעתו על ההשפעה שלי על הסניף.

"ותעשה טובה-אל תמחוק את ההודעה הזאת בגלל שהיא לא מתאימה ליצר שלך!!!!" - אפילו לא עלה בדעתי למחוק הודעה כה חשובה. אם היתה הודעה שמבזה איזה יהודי, לא הייתי נותן לה יותר מדי זמן לנשום. אבל כאן אתה בסה"כ מנסה לבזות אותי, אז אני שמח על זה כמוצא שלל רב, ובעיקר שזה נעשה לפני יוהכ"פ, וכמו שאמר דוד על שמעי "כי אלוקים אמר לו קלל"...

[לגבי מה שיחיאל אמר בשרשור אחר שאין צורך להתייחס להודעה כמו שלו - אני מסכים איתו בכללי, כאשר זה נעשה נגד אחד מחברי הפורום; אבל פה זה בסה"כ אדם שבא ומבזה אחד שמגיע לו לקבל בזיונות, אז זה בסדר].

בצ"ל אריאל!

א. חשף את שמו ע"ג הפורום. לא יאמן...משה
(כלומר, היה ברור שזה ייעשה מתישהו. כבר על ההתחלה אמרתי לו שאין לו סיכוי להישאר אנונימי )
גם אני לא האמנתי שזה יקרה...123

פשוט אני נמצא בשלב, שאמירת שמי ע"ג הפורום לא מעלה ולא מורידה, זה לא משמש כאיזה חידוש, אלא זה דבר ידוע ומפורסם...

בצ"ל אריאל! 

וכמו שכבר אמרתי - זה היה צפוי, גם אם תכחיש.משה
דבר תורה.123

מוזר שקטלגת את ההודעה הזאת שלך כדבר תורה[יש בה איזה דבר תורה שלא זכיתי להבין?...].
(את זה כן רציתי לערוך, אך אני מעדיף לא לגעת בהודעה שלך, ולתת לה להישאר אותנטית).

בצ"ל אריאל!

חחח באמת לא הבנתי מה הקטע להישאר חסוי בפורום,saroosh

אנחנו לא אוכלים בני אדם (אני לפחות...)

ובמקרה שלך-123-זה מוזר להישאר חסוי במיוחד לאור העובדה שאיכשהו כולנו יודעים את שמך האמיתי...

ברור שיש קטע להיות חסוי!hadar

בפורום לא משנה מי אתה-אלא מה הדעה שלך, לכן זה לא כל כך נחוץ לדעת את הפרטים האישיים שלך-במיוחד שזה ממש מסוכן לתת פרטים אישים באינטרנט (וגם מבחינת צניעות עדיף שלא ידעו מי את). גמני כתבתי על עצמי כמה פרטים בפורום-ואני מצטערת על זה.

אני לא פוחדyehciel666
לכתוב את הפרטים האישיים, ובמיוחד בפורום של אריאל.. מה כבר יכול להיות?
זהו-שאתה לא יודע מה יכול להיות....hadar
לא איכפת לי לכתוב ת'שם הפרטי ושידעו ת'סניף לי, אבל נגיד את השם משפחה אני לא אכתוב.
מה יקרה לך אם ידעו מי את?saroosh
.......................hadar

דבר ראשון-כשאני לא מכירה ת'אנשים בפורום והם לא מכירים אותי-יותר קל לי להביע ת'דעות שלי (יחיאל-שכחתי לכתוב לך את זה),

וחוצמיזה-זה לא "פורום היכרויות" ולכן אני לא חושבת שכל כך נחוץ לכתוב ת'פרטים שלי .

הדר אני מסכימה איתך בכל מילה!אנונימי (פותח)
באמת, כשלא יודעים מי אני יותר קל להביע דיעות.
אז יותר טוב!yehciel666
ככה מי שיודעים מי הוא לא אומר שטויות... אני חושב שככה זה יותר רציני, אתה יודע שיודעים מי אתה אז אתה כותב רק דברים רציניים.. ובפורום שלנו לא חסרים מקרים שאנשים מנצלים את האנונימיות לכתוב שטויות. ונכון שזה לא חשוב בשביל הדעות, אבל הרבה יותר נחמד ככה להתכתב, כשכולם אנונימים זה באסה כזה...
הצלחת קצת לשכנע אותיhadarאחרונה
אתה צודק, לא חשבתי על זה....
דווקאיוכי
להתכתב עם אנשים שאתה יודע מי הם זה הרבה יותר קל, אם אני מתכתבת עם אנשים שאין לי שמץ מי הם... זה קצת מוזר.. לא יודעת...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך