אציין לפני הכל, שאני אוהב אותך, באמת אוהב אותך. אני כן בהודעה זו אולי אתקוף אותך מעט, אך זה למען בירור אמת, בלי כל קשר שהייתי עכשיו שמח לתת לך חיבוק מוחץ עצמות.
יהיה מצחיק לראות אותך במציאות, ופתאום לגלות שאנו מכירים אחד ת'שני, ושאנו גם ידידים טובים.
למה שלא אתגעגע אליך? אתה בסה"כ בן-אדם ממש נחמד שמוסיף בפורמנו פן שאינו מצוי פה כ"כ.
אנסה להתייחס לראשון - ראשון, ואחרון - אחרון:
אתה בעצמך מציין שרק הצצת בפורום, אז איך אתה בא ומתחיל להעביר ביקורת? "אין לדיין אלא מה שעיניו רואות", אך אתה חי רק על מה שאוזניך שומעות, כל מיני דברי הוצאת שם רע וכו' שאנשים אוהבים לומר על הפורום, ואנשים כמוך אוהבים להאמין ולקבל[דיברתי לאחרונה עם 2 חבר'ה מההנא"ר, והם "הוכיחו" אותי על מעשי הרעים שאני עושה בפורום. אנשים לא חוששים להוציא עלי ועלינו שם רע, וזה חבל, כי הם פוגעים בעצמם, והם מחטיאים את הרבים...].
"מי שפה, אין לו בעיה להתכתב עם המין השני, אז הוא לא אריאלניק" - המצב שלך עגום ביותר. בא נצא מתוך נקודת הנחה שאתה צודק: מי שמוציא שם רע, הוא יכול להחשב כאריאלניק? מי שמקבל הוצאת שם רע יכול לחשב כאריאלניק? מי שמבזה יהודים סתם ככה, ללא סיבה מוצדקת, יכול להחשב כאריאלניק?
וסתם ככה, אשמח לדעת מהיכן הקרצת את הדבר הזה...
"קו הגנה קבוע" - לך מותר לבוא ולהרים צעקות וצרחות על חברי הפורום, ולבוא בלי מקורות רציניים, ולבוא בלי אמת פנימית; ואנו צריכים לבוא ולהכות על חטא, ולהודות שאתה צודק, שהרי אם אנו לא חושבים כמוך, אז ברור שאנו טועים, אז איך זה שיש לנו את הזכות להגן על האמת שלנו??
"לא תתפלא אם אני מתנועה אחרת" - אני אוהב להיות כלל ישראלי, אך אני משתייך גם לתנועת אריאל. אתה מוזמן לשאול את כל חברי ההנא"ר(גם בהווה וגם של לפני שנה), מי זה 'אליעד שארף'. אתה יכול לשאול גם מי זה '123'. אתה מוזמן גם לשאול את כל הקומונרים של לפני שנה מי אני. אתה גם מוזמן לשאול את אורי פוקס, זה שהיה לפני שנה כמה חודשים קומונר אצלכם(הוא בן-דוד של גיסתי).
אולי אני לא שייך לתנועה, אך אחד ממספרי הפלאפון שלי מתחיל ב: 052-42951. המספר הזה מוכר לך?... (את 2 הספרות האחרונות, אשמח לתת לך במסרישי, וליצור איתך קשר, ולשוחח על הדברים שמציקים לך).
"תשימו לב איך אתם מתגוננים בחרוף נפש נגד ההערות" - אם אנו מתגוננים בחירוף נפש, זה מראה שזה דבר אמיתי אצלנו, ולא מדובר סתם ביצרים חיצוניים שקריים.
"אתם מזדרזים להגיב בצעקות, אולי "על ראש הגנב..."????" - ועל זה באמת נאמר על ראש הגנב בוער הכובע ו"כל הפוסל במומו פוסל"[שים לב מיהו הוא זה שבוחר בדרך של צעקות, ומי הוא זה שבא בדרך ארץ ומתייחס ברצינות ועם רמה לצד החולק...].
"123 - חפש את עצמך במקום אחר במקום להשפיע לרעה על התנועה שלנו" - אתה מוזמן לשאול את המזכ"ל מה דעתו על ההשפעה שלי. וכן אתה מוזמן לשאול את הרב דוד חי הכהן(רב הסניף שלנו), מה דעתו על ההשפעה שלי על הסניף.
"ותעשה טובה-אל תמחוק את ההודעה הזאת בגלל שהיא לא מתאימה ליצר שלך!!!!" - אפילו לא עלה בדעתי למחוק הודעה כה חשובה. אם היתה הודעה שמבזה איזה יהודי, לא הייתי נותן לה יותר מדי זמן לנשום. אבל כאן אתה בסה"כ מנסה לבזות אותי, אז אני שמח על זה כמוצא שלל רב, ובעיקר שזה נעשה לפני יוהכ"פ, וכמו שאמר דוד על שמעי "כי אלוקים אמר לו קלל"...
[לגבי מה שיחיאל אמר בשרשור אחר שאין צורך להתייחס להודעה כמו שלו - אני מסכים איתו בכללי, כאשר זה נעשה נגד אחד מחברי הפורום; אבל פה זה בסה"כ אדם שבא ומבזה אחד שמגיע לו לקבל בזיונות, אז זה בסדר].
בצ"ל אריאל!