ב"ה
שמחת בית ראחוב
ברגעים אלו ממש מתקיימת שמחת בר המצווה של בן כ"ק אדמור שליט"א
ב"ה בשעה טובה נולדה לרבה נכדה נוספת, בשבת יערך קידושא רבא בשפע רב
ב"ה
שמחת בית ראחוב
ברגעים אלו ממש מתקיימת שמחת בר המצווה של בן כ"ק אדמור שליט"א
ב"ה בשעה טובה נולדה לרבה נכדה נוספת, בשבת יערך קידושא רבא בשפע רב
אבל זה בטוח הרבה מאוד
בלי עין הרע בן פורת יוסף טפו טפו טפו הלוואי גם עלי
בערך 35...
אז עכשיו יש לו 36 חסידים וחסידות..
חולה על קידושים בראחוביהדות=דרך חייםחוץ מהאוכל הקידושים שלהם דיי רגילים והדבר היחיד בקידוש אצלם שהוא יידיש קייט זה שייריים משמע אוכל, כבר אמרתי שהניגונים של ראחוב לא משו. כשאני מחפש ניגונים לנשמה אני הולך לנדבורנה ![]()
לראחוב אני מגיע בעיקר כי הרב'ה אוהב אותי ואני אותו. וגם סתם נחמד שם, בחתונות אצלהם באמת יש שטייגען. הרב'ה עושה מצווה טאנץ עם בתו
ציון חמדתי37 חסידים וחסידות!
כבשה
מה עדיף שיהיה חסיד שערק לנדבורנה?!?!?יהדות=דרך חיים
יהדות=דרך חייםכשאומרים לך שאתה משהו או שייך למשהו זה פותר הרבה בעיות.
אז להיות בלי הגדרה זה טוב
יהדות=דרך חייםאני די מכור לנושא, אני כניראה עושה את האייוטופ שלי במגמה (ארץץץץ) על לבוש חסידי
)אתה באמת מוזמן אם בא לך
פסידונית
יהדות=דרך חיים
באסה באמת.פסידוניתתשנה סטטוס ותשיג אחד.
סיפרתי את זה לבן של הרב'ה והוא אמר: זה מתחיל בפורים אחר כך גם בשבת ואז בסוף אתה מתחסד לגמרי 
תיזהר!פסידוניתהם מנסים ללכוד אותך!
![]()
האחיין של האדמור מתולדות אהרון הזמין אותי שבת אליויהדות=דרך חייםהוא באמת רוצה ללכוד אותי, אמרנו שהוא ינסה להפוך אותי לסיקריק משוגע, אבל הוא ממש נחמד
ולפני שאתה עושה את הצעד - זה כרוך בלעזוב את הערוץ, תחשוב על זה טוב טוב 
משום יין נסך, כי אנחנו הציוינים לא שונים בהרבה מהגויים... אבל הוא אמר את זה בכזאת חביבות ומאור פנים שאפילו נעלבתי, בעיקר צחקתי. אבל באותה מידה הוא אמר שהמשיח לדעתו יהיה עם סנדלים "תנכיות" (צריך ללמד חרדים מה זה שורש אבל זה שרשור בפני עצמו) ושהוא בטוח שלמשה רבנו לא היה קפוטה בקישקע

שלא תגמור לנו נטורי קרתא ל"ע ה"י א"ו לו"ע
יהדות=דרך חיים![]()
![]()
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד