טוב אזחלילית אלט
איך משכנעים את ההורים שירשו לי חתול?
הם טוענים שחתולים שורטים רהיטים ומגעילים וכו
והאמת שחתולים לא מגעילים בכלל, הם הרבה יותר נקיים מכלבים לדוגמה (אגב, כלב ההורים שלי דווקא רוצים שיהיה).
למה אנשים כל כך נרתעים מחתולים???
כבר שנים, מאז שאני זוכרת את עצמי בערך, אני רוצה שיהיה לי חתול. ואף פעם לא מרשים לי.
הממ..ליזי בנט

קודם כל אל תפסלי כלב על הסף. הם הרבה יותר נאמנים וקשורים אליך מאשר חתולים.

היתרונות הגדולים בחתולים מול כלבים זה שלא צריך להוציא אותם לטיולים ובדרך כלל הם גורמים הרבה פחות נזק מכלבים בתור גורים. כלב באמת יכול ללעוס רגל של שולחן או כל דבר אחר, וחתולים הרבה פחות. 

איכשהו יש המון סטיגמות מרושעות על חתולים, זה באמת לא בסדר. 

לדעתי? תאספי את כל הטענות של ההורים שלך ותמצאי להן פיתרונות. למשל בקטע של הנקיות- חתולים מנקים את עצמם כל הזמן, כמעט באובססיביות.

בהצלחה!!

השערה שליש.א הלויאחרונה
תמיד למכשפות ולרעים בסיפורי ילדים יש חתול ולא כלב כחיית מחמד.. (וכן, זה משפיע מאוד. )
חתול הוא חיה יותר "סנובית" מכלב, ולוקח זמן עד שזוכים בחיבה שלו
בנוסף- יש יותר אלרגיים לחתולים מאשר לכלבים
גם יש יותר חתולי רחוב שאוכלים מהפח וכו' מאשר כלבי רחוב (בד"כ. )
לכן - אנשים פחות אוהבים חתולים

למרות שזו חיה מקסימה.

נסי לבקש לתקופת ניסיון, קחי בחשבון שהם כן שורטים רהיטים וכו' כדי לשייף את הציפורניים בהתחלה
(כלבים אגב נושכים הכל עד גיל חצי שנה כדי לשייף את השיניים כך שאין הבדל. )
רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

עבודה אונליין##אנציללואנטנך

עבודה ברשת##אנציללואנטנך

עבודה מהבית##אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך