סתם, לא ממש.
אני בתור מלש"ב נשוי קבלתי הת"ש 3 שזה 3 לילות בבית (לעניין זה ליל שבת ומוצ"ש נחשב לילה אחד). כמובן קרבי כנראה לא יוכל לחזור הביתה 3 פעמים בשבוע.
ולעניין תשמ"ש דווקא אישה עם כושר השתכרות של עד 5000 ש"ח תקבל תשמ"ש מלא. לא יודע מה המינימום כדי לקבל. מ"מ הסכומים משתנים מעת לעת, כך שמה שהיה בזמני (לפני שלוש שנים) ממש לא רלוונטי. ובכללי בענייני ת"ש אפשר לשאול במדור פרט במיטב, חוקת התשמ"ש זה דבר מסובך.
אני לא אכנס לשיקולים למה להתחיל את חיי הנישואים בצורה כזאת, אבל רק שתדעי שבצבא בעלך יהיה קודם כל חייל ורק אח"כ בעל משפחה. תדמייני שמונה ימים אחרי החתונה (שזה חופשה על חשבון המערכת) בעלך החדש עוזב את הבית. תקווי לראות אותו בסוף שבוע. וזה יכול להיות סוף שבוע אחת לשבועיים שלוש. שאר הזמן את לבד
. וגם כשהוא חוזר הוא רק צריך לישון כל הזמן כי זה מה שחיילים שחוזרים הביתה צריכים.
לא דרך מוצלחת להתחיל את החיים. ע"כ המידע שלי.
העצה שלי היא לוותר על הקרבי וללכת על משהו קצת פחות תובעני שיתן גם לבנות את הקן המשפחתי. במיוחד בסטטוס שלכם מומלץ לנסות להתברג ליומיות. יש הרבה יחידות פתוחות ומאוד איכותיות שאפשר לתת בהן שירות משמעותי וחשוב ביותר גם בלי לפגוע בתחילת הדרך בנישואים.