הנושא הכי חרוש בפורום, אבל בכל זאת-saroosh

ב"ה
בזמן האחרון (בעצם-מתי לא?) אנחנו מקבלים הרבה ביקורת על הפורום...יחיאל-הנה ההתלבטות-והפעם אני כן מצפה לקבל תגובות-
האמת-אני לא יודעת מה העמדה שלי.
מצד אחד- אני חושבת שאין בעיה לדבר עם אנשים, גם כשהאנשים האלה הם במקרה בנים, אם לא גולשים לשיחות מיותרות.
מצד שני-יכול להיות שהדעה שלי לא זהה לדעה של התנועה הנחמדת שלנו... (ואני לא מדברת על אנשים מההנא"ר כי אין החלטה שלה-ככל הידוע לי- אלא רק דעות של אנשים ממנה) , אבל בתור פורום של התנועה(גם אם הוא לא נקרא ככה-הוא עדיין כזה  ...) זה היה יכל להיות נחמד אם היה אפשר לבטל את המסרישי (שהוא כידוע-מקור הרוע בעולם..סתם-אבל תודו שזה נכון חלקית)-אבל אי אפשר... ולכן צריך למצוא דרכים אחרות, כדי לעשות את פורומנו הקט קצת יותר דוס ויותר נאמן לערכי התנועה...
סורי על הכתיבה המוזרה...פשוט אני עדיין קצת מעופפת מהצום וחוצמזה, יש לי בעיה בהקלדה...
לדעתי ממש לא..אנונימי (פותח)

אפחד לא כותב פה משו דווקא בגלל שזה בן או בת..והפורום ברמה שיא הגבוהה..

הקיצר-לדעתי אין בככל בעיה....

דוסיות.123

אנו לא דוגלים בדוסיות, אלא באמתתה של הלכתחילה.

אם המסרישי היה משמש רק לשטויות - אני מסכים; אך האם המסרישי לא משמש גם לדברים נצרכים ורציניים? ומה נעשה בלעדיו? נכתוב כל דבר ע"ג הפורום וככה נחשוף לעיני העולם את סודות הבריאה וכדו'? ואם אני רוצה סתם לשאול מישהו איזה משהו קצת נצרך, אז אעשה זאת ע"ג הפורום?(הרי תמיד כאשר נהיה צ'אט ע"ג הפורום, אז חברי הפורום מעירים לאותם החבר'ה שיש מסרישי).

בצ"ל אריאל!

תגובות---saroosh

ב"ה

דבר ראשון-*על*- זה לא קשור למה שאנחנו חושבים...יכול להיות שבשבילי הרמה של הפורום גבוהה, אבל זה פורום של התנועה ולכן צריך ללכת לפי דעת התנועה.

123-אני גם חושבת שבמסרישי יש גם דברים טובים והוא די נצרך, אבל כולנו גם יודעים שהוא נושא בחובו(הייתי חייבת לכתוב איזשהו פינצ'וס) גם דברים לא כ"כ טובים. אני לא באה סתם להשמיץ וללכת, אלא באמת לשאול מה אפשר לעשות.

שנה טובה ומתוקה וגמר טוב!

שרי

הלוואי והתנועה תסביר לי למה זה לא טוב..אנונימי (פותח)
מה אפשר לעשות.123

גם אני שאלתי מה אפשר לעשות. האם יש לך תשובה, מה אפשר לעשות ללא מסרישי? יש לך אלטרנטיבה שונה?

בצ"ל אריאל!

שרי חמודה...יוכי

טוב נוו... אם את כל כך רוצה אז נגיב לך... מסכימה..

תקשיבי, דבראשון אמרת שאת רוצה שנהפוך תפורום להיות יותר דוס- איך אפשר לעשות דבר כזה??? תקשיבי, ניראלי הפורום שלנו זה הפורום הכי דוס ברשת... בעצם, מה שאת אומרת זה שנפריד תפורום... אבל כבר הגענו למסקנה שזה לא טוב, נכון?

דבר שני- המסרישי.... אז ניראלי שמבחינה טכנית אי אפשר לבטל אותו כי כשאנחנו נרשמים למערכת אז זה לכל הפורומים ולא רק לפורום תורת חיים בעוז, אז אם רוצים לבטל, צריך לבטל לכולם. ודבר שני, כמו ש123 (מותר כבר לכתוב תשם? כי הוא כבר אמר אותו לא?) אמר... המסרישי משמש גם לדברים חשובים, לא סתם לשיחות בטלות, וגם אני חושבת שבתור אריאלניקים, או בעצם סתם בתור בני אדם, אנחנו צריכים לפעמים לדעת לשלוט על עצמינו, ואם רואים שהמסרישי מביא לשיחות בטלות פשוט להפסיק עם זה, אז אולי זה קשה, וזה ממש לא כיף, וזה הדבר האחרון שבא לך לעשות כי זה כיף לדבר... אנחנו צריכים ללמוד לשלוט על היצר שלנו, אני חושבת שלבטל תמסרישי זה פשוט לברוח מהבעיה...

מסרישי.123

לכל אחד יש את האפשרות לבטל ת'מסרישי שלו, אז אנו יכולים להגיע להחלטה שכולנו מבטלים אותו(לא נעשה זאת בהווה, כי עדיין לא בורר שזה באמת פסול).

(עדיף לא להזכיר את השם שלי. הזכרתי אותו פעם אחת לצורך, ואין צורך להשתמש בו. בפורום, אני הרבה יותר אוהב שקוראים לי '123').

בצ"ל אריאל!

אוליאנונימי (פותח)
אולי במקום כל הבילבולי שכל האלה פשוט יתקשרו לרב איתן איזמן, רב התנועה, וישאלו אותו מה אומרת ההלכה - והוא יחליט. ולא כל מיני אנשים שהולכים בדרך התורה ויודעים מה דרכה ומה רוחה וכו וכו.
רב התנועה.123

כבר לפני מס' חודשים שאלתי את רכזת ההדרכה שלנו, אם פנו לרב איתן אייזמן בעניין זה(שהרי היא יצאה נגד הפורום, אז שאלתי אם זה על דעת רב התנועה), והיא אמרה שלא פנו אליו.

אני אישית יכול להבין למה...(בשביל לענות על עניין זה, מחוייב שהרב גם ידע מה זה פורום, ואולי זו הבעיה...).

בצ"ל אריאל!

רב התנועהאנונימי (פותח)

חבתי שרב התנועב אמור להיות מעורה בכל מה שקורה וכו

בכל מקרה הרב איזמן הוא אדם שקשור למציאות ומסוגל לבדוק ולהחליט

שניה,miri

זה נחשב ביטול תורה להסביר לרב מה זה פורום ?!

אפשר להסביר לרב, בצורה נטרלית, מהו פורום, אפשר להראות לרב, כן במחשב עצמו. אבל זה, שאולי, הרב לא יודע, זה לא פוטר אותנו כחברי התנועה לשאול שאלת רב את רב התנועה.

בציפיה לבניין אריאל

ניטרליות.123

זה לא נחשב ביטול תורה, אך לא בטוח שיש לרב את כל הזמן שבעולם.

חייב בן-אדם עם אמת שיסביר לרב בצורה ניטראלית מה זה פורום; שאותו אדם לא יערבב את דעתו האישית בהסברים שלו. וצריך שהרב גם יעביר חלק מזמנו בגלישה בפורום, ע"מ לראות את הטכנים ולראות כיצד דברים זזים ומתפתחים.

בצ"ל אריאל!

אאאאאאאא דחוקאנונימי (פותח)
דחיקות.123

גם אם זה דחוק; אחרי מה שסופר לי במסרישי, אם זה בסוף באמת יהיה נכון, נוכל לעשות מסיבה, ולשים קץ לכל המריבות והוויכוחים;)

בצ"ל אריאל!

מה???יוכי
מסיבה.123

יש סיכוי חמוד, שהוויכוח על הפורום יוכרע לצידנו. חכו מעט ונבדוק זאת.

בצ"ל אריאל!

יופי...יוכי
עכשיו אנחנו במתח... אוף, תגיד לנו כבר מהר...
מתיחות.123

זה יקח זמן, וגם אז בטח יהיו כל מיני כאלה שיבואו ויתנו לזה כל מיני פרשנויות; אבל אז כבר הוויכוח יהיה הרבה יותר לטובתנו, ומי שיצא על הפורום, יצטרך להיות בעמדת התגוננות ולא אנחנו.

בצ"ל אריאל!

יווויוכי
איזה כיף לשמוע משהו כזה מעודד עכשיו!
אני בעדmiri

שבמקום להגיד דברים עדיף קודם לברר עד הסוף, לדעת בוודאות ולהיות בטוחים ורק אח"כ לרוץ ןלהקליד...אחרת נוצרים בלאגנים ואי הבנות והבנות מוטעות...סתם חבל. (וגם זה סתם גורם להודעות מיותרות ע"ג הפורום)

בציפיה לבניין אריאל 

רגע, אני רוצה להבין...משה
אני אשם בכל הסיפור הזה ?

חס וחלילה!יוכי
למה אשמתך???
ת'אמת, לא שהדעה שלי שווה כ"כ,yehciel666
אבל אין לי דעה מגובשת בנושא הזה. העלו פה את היתרונות, ואת החסרונות.. ועוד לא החלטתי מה אני חושב. לדעתי, בעיקרון, הפורום מתנהל עכשיו בצורה הכי טובה! אבל אני חושש שעוד כמה שנים זה כבר לא יהיה ככה... ומתישהו הכללים פה ישברו. הכל תלוי באיך החבר'ה ינהלו את הדברים.
יחיאל אתה כל כך צודק!hadar
חברי התנועה.123

נכון שיש חשש מסויים כזה, אך בסה"כ מדובר על חברי התנועה שלנו, וברור שתמיד נשאר פאנטים(עם הזמן התנועה גודלת, אז קשת הדתיות קצת מתרחבת אצלנו ולא כולם נראים אותו דבר, אבל בסה"כ הדוסיות ממש שולטת אצלנו).

אם בעוד כמה שנים, ישברו הכללים, אז פשוט כולנו נעשה רעש ובלאגן ונסגור את הפורום;)

בצ"ל אריאל!

אתה צודק אבל,יוכיאחרונה

אנחנו עכשיו מתחילים תפורום, ואנחנו בעיקרון מתווים את הדרך שלו, אז בקרוב יהיו בעז"ה עוד אנשים שיצטרפו.. ואז אנשים יתחילו לצאת מהפורום, אבל זה לא יקרה בבום, לא פתאום כולם יתחלפו, אנשים ייכנסו, ויראו מה יש פה, ואז בעז"ה ישאר ככה... 

אז זה אומר שלנו יש תפקיד חשוב... כשנכנסים אנשים חדשים אנחנו בעצם אמורים לדאוג שהם לא ישנו תפורום... ושהוא ישאר כמו שהוא.. 

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך