לא יודעת אם זה קשור לפה....
אז עשיתי הפסק בשבת שעברה.
ביום שני היה כתם, עד כדי לשים תחבושת, ואש עשיתי שוב הפסק ביום שני.
היום שוב יום שני, שוב כתם. הבדיקה כמובן לא יצאה טוב, שלום מקווה.
שבוע מהיום זה שוב יום שני, הערב השני של ראש השנה, שאז אין סיכוי להגיע למקווה, ובשביל מה אני צריכה את כל הטרררם הזה, למרות שבטח עוד כמה ימים שוב יהיה כתם וז בכל מקרה זה ידחה שוב.
נמאס לי מהבדיקות, אני מפסיקה לנסות, מפסיקה לחפור לי שם, מפסיקה לחשוב על זה, מעדיפה להישאר ככה מאשר להתבאס כל כמה ימים מחדש.
התחלתי להשתמש במדבקות לפני שבועיים וכנראה שזה מה שעושה לי את הבלאגן, כי אף פעם לא היה לי ככה. אחרי כמה לידות הרגשתי שאני צריכה הפסקה, ומה שהכי מתאים לי זה מדבקות. לא דיאפרגמה או נובה רינג, כי אני לא מסתדרת עם דברים שם בתוך, בקושי מוך דחוק, ועל טמפונים אין מה לדבר. גלולות זה יותר מידי הורמונים, ונשאר לי רק האופציה של מדבקות, שאז גם אני מרוויחה שלא לקבל מחזור כל חודש, שזה אחד מהדברים החשובים לי, בכל זאת אחרי הנקה של שנה ומשהו שלא קיבלתי מחזור זה שיקול.
אחלה מניעה הכתמים האלה... 100% מניעה.
אני פשוט לא מבינה את בנות ישראל שהחמירו על עצמן שהיו יושבות על כל דם ודם, למה?? בשביל מה זה טוב??? מילא מחמירות על עצמכן, אבל למה על הדורות הבאים?? למי עלי?? למה אני צריכה לסבול מזה????
מאז ומעולם לא אהבתי את הבדיקות המציקות,החופרות, הפולשות, והמטרידות האלה. ולהביא את התחתונים לרב זה עוד יותר בושה ואין סיכוי שאני אלך לרב, (בעלי הולך). בבקשה, עזבו את הגוף שלי ואל תחדרו אליו.
גם לא אוהבת את המקווה, על כל השלבים הכרוכים בזה, מעיק, מציק, ושנוא. אף פעם לא הבנתי את אלה שאומרות שהם מרגישות במים כאילו שהם "נולדות מחדש", שהם נעשות טהורות וכו' וכו', שיסלחו לי, אבל שיפסיקו לקדוח.... ולא, אני לא חושבת שההרחקות האלו ביני לבין בעלי עושות לי טוב, דווקא להפך. מי שלא ראה אותי עצבנית בימי הרחקה לא ראה עצבנית מימיו. למה שבעלי לא יוכל לעשות ל לי מסאז ולהרגיע את כאבי המחזור? במקום להסתכל מרחוק חסר אונים ושאני אמשיך לסבול מכאבים.
דווקא הזמן הארוך והמותר של הריון והנקה הוא טוב לזוגיות ומועיל הרבה יותר, מרגיע יותר מאשר בדיקות חופרות, במחילה מכל המדריכות כלה האלו שאומרות שטהרת המשפחה עושה כל כך טוב לזוגיות ומדברות על המקווה עם עיניים בורקות. לא סובלת את זה.
זהו פרקתי. עד הכתם הבא
אין פה שום כוונה לפגוע במי שחושבת אחרת ממני, סליחה