ונמשיך בפינתינו-שירשורים משעשעים בהשתדלותי
ספרו על הדרך הכי הזויה בה קיבלתם/ן הצעה- ויצאתם/ן!
דרך אתר.danielo

ורגע,זה לא הסוף.

אמא שלה היא זאת שהציעה לי אותה.

וכן,יצאנו.

אמא שלה באתר?!הפי
כןdanielo

אמא שלה צעירה יחסית,התגרשה בגיל צעיר.

מחפשת גם.

גם אליבהשתדלותי
פנה פעם באתר אבא של הבחור.
ולא יצאנו.
ואי ואי זה שירשור רק לאמיציםהפי
ווואאייי. .. ארוךעליו
קיבלתי שיחת טלפון משכן שאמר שיש משהו שרוצה מס לברורים... נתתי. הבחור התקשר לחברה שלי ודיבר איתה וביקש ממנה להציע אותו. ובאותו זמן ידעתי שיש משהו אחר שמברר והייתי בטוחה שזה הוא אבל מהשיחה חברה שלי הבינה שזה אחד ממש לא קשור. ולא הבנו איך הוא הגיע אלי ואליה... ואז התברר שהוא ראה אותי כמה פעמים באיזה מקום, ברר ושיתף את החברותא שלו בזה, והחברותא שאל מי זו, אז הוא אמר פרטים עלי שהוא אסף, והחברותא אמר שאני בדודה של חבר של חבר שלו מישיבה אחרת בכלל..אז הוא התקשר לחבר שלו וביקש את המספר של החבר שיכול לדבר עם החבר של בנדוד שלי והוא ידבר עם שכן שלי שיבדוק אם אני בקטע.... והשכן לא כ"כ היה בקטע לסייע לבחור הזה (האמת שאח"כ הבנתי שהוא היה נשמע נודניק רציני וממש לא מה שאני מחפשת ) אז הוא שאל אותי מי אני רוצה לברורים ונתתי את המספר של חברה שלי והוא ביקש ממנה להציע אותו החלטתי שלא כי היה דבר עקרוני מאד שהוא אמר ואני ממש ממש ההפך. אח"כ ראיתי אותו בעיר של הישיבה שלו וזה היה קורע
וואובעוצמה

חח שניה אני יקרא שוב לא הבנתי כלום!!!הפי
חופשי חחבעוצמה

הזכרת לי את הגששים בהשתדלותי
גרושתו של גרושי מנישואי הראשוניים שמך?גרשוןעליו
חחחח הזכיר לי דווקאבהשתדלותי
אמא שלו, דוד שלה, אח שלו, סבתא שלה

אתם לא משפחה אתם תשבץ!
הממפנונו...
דרך הורה מלווה בטיול שהדרכתי...
דרך שידוכי בית כנסת..אמבא
אם לו יש כיפה ולה יש חצאית - סימן שהם מתאימים..#היגיון של כל קשיש בית כנסת מצוי

קיצור, אותו מתפלל, אפילו לא הכיר אותה אלא את אמא שלה ובקש מהבת מספר טלפון והביא לי את הפתק עם המספר..

(לא נפגשנו אבל היה נחמד לדעת שיש גם אנשים מבוגרים שככה דואגים..)
חחחחחרב מג של מילים

לקראת השנים האחרונות של סבא שלי

הייתה אוסף אותו מהבית כנסת אחרי השיעור גמרא

יום אחד שהגעתי לבית כנסת שמעתי אותו מתלחשש

באידיש עם הגבאי

מפה לשם התברר שהם מדברים על שידוך בשבילי!

בכלל לא הייתי בגיל ולא חשבתי לצאת

זה היה משעשע...

תחליטו אתם מה הזוי יותר..בהשתדלותי
מישהו שלקח אותי טרמפ ולא היה בנינו שום דיבור בדרך, הציע לי אחרי חודש בערך את חבר שלו.
הטרמפ הזה היה סיפור הזוי בפני עצמו..
נסענו דרך ממש ארוכה והוא כמעט נרדם אז החלפתי אותו מאמצע הדרך. בחצי שעה האחרונה של הנסיעה הדלק התחיל לצפצף! הוא היה בלי כסף. לקח לנו מלא זמן למצוא מקום לתדלק ואני שילמתי. עד אז רצו לי סרטים על זה שנתקע באמצע הלילה בשום מקום... בימים שאחרי זה עוד היינו בקשר סביב הכסף שהוא רצה להחזיר לי ואחרי שהוא הוחזר הוא התקשר פתאום בשאלה "את מעוניינת לשמוע הצעה?"
אכשהו יצאנו בסוף.
(ויש לזה גם המשך- זה היה לא קשור ונגמר ישר. אחרי כמה זמן עשיתי שבת אצל חברה ואמא שלה הציעה לי את אותו הבחור... אין לי מושג איך שני אנשים בעולם חשבו עלינו כאופציה )

אשה שעושה עם אמא שלי יוגה הציעה לי מישהו
היא לא הכירה אותי ועד היום אין לי מושג מי זאת..
(יאמר להגנתי ששלחתי את גיסי לראות מי הבחור דנן ולא יצאתי רק על סמך כישורי היוגה שהיא זיהתה באמא שלי שבגינם כנראה חשבה שיתאים לביתה)
חחחחח זה הסיפורdanielo

המנצח הערב !

חחח באמצ טובאלטלנה
דרך מישהו שבכלל לא מכיר אותי....לב טהור:)

בס"ד

אותו איש מתקשר אלינו הביתה.. על המזל שלי אני זו שהרמתי את הטלפון.. והוא שואל איך קוראים לך? כשאנ יעונה לו (במחשבה שבטח תכף הוא יבקש את אחד ההורים) הוא אומר לי שיש לו הצעה ממש טובה בשבילי, בחור חמד ממש, משהו טוב, אין בחורים כאלו היום.. והוא גם תורני וגם לומד ועוד מעט יהיה לו תואר וכו' וכו' וכו'... ואז הוא אומר לי שממש כדאי לי להתחתן איתו ושהוא כבר רואה את החתונה שלנו ושהוא ידפיס לי את ההזמנות ויביא לי הפתעות... קיחצרררר משהו הזוי...

ואין לי מושג למה הסכמתי לצאת.......!!!!!!חושבחושב

וזה באמת היה ממש לא קשור....

לפחות סיפור משעשע יצא מזה....

השירשור המשעשע הבא יכול להיות בנושאשפרינצה
"דרכי זיהוי וסירוב מנומסות להצעות לא קשורות בעליל"
נסיון להתחיל איתי נחשב?גבריאל.ק.צ
עבר עריכה על ידי גבריאל.ק.צ בתאריך ג' בתשרי תשע"ז 08:41
מעשה שהיה כך היה.
ישבתי לבד בטקס מצטיינים של באונ' של כמה חברים.
באמצע הטקס מתיישבת לידי בחורה שעל פניו נראת דתיה וגם עושה רושם נחמד ומדברת איתי.
היא מציגה כרטיס ביקור ואומרת "שלום, אני מהתוכנית היפה והחנון..."
מיותר לציין שלא יצא מזה כלום
לא הבנתיבבושקה
חשבתי שהיא מנסה להתחיל איתיגבריאל.ק.צ

בסוף התברר שהיא רוצה לעשות רייטינג על חשבוני. 

הציעה לך להיות החנון? 😝בבושקה
אני משער שזה מן הסתם הייתה כוונתהגבריאל.ק.צ
עבר עריכה על ידי גבריאל.ק.צ בתאריך ג' בתשרי תשע"ז 18:26

תכלס אני מתאים להגדרה של חנוןגבריאל.ק.צ

חוץ מהציונים עצוב

חחחחחח!!!! :אליפלא

חחחחחחחחמ.ש.ב
לא הכי הזוי אבל...שירה מ.

לא חשבתי על יציאות וחתונה בכלל (הייתי בת 18.5) וסתם כבדרך אגב מישהי שאני לא מכירה שאלה אותי במטבח בעבודה אם אני רוצה לשמוע על מישהו ואמרתי לה לא.. זה היה מישהו מהצוות שלה שכמעט נתקעתי בו במסדרון... כל ההמשך זה הסטוריה אבל אנחנו עומדים להתחתן בעז"ה....

מזל טוב! פסידונית

גם מסיפורים מוזרים יוצא משהו לפעמים

חחחח תודה!!שירה מ.

חיכתי בתחנת אוטבוס.לידי סבתא זקנהזוהרת בטורקיז
מציעה לי את האחיין שלה.
נהג אוטבוס אמר לי שמי שיהיה איתי יזכה בפיס והוא רוצה להכיר לי את הבן שלו
נהגי מוניות מגזימים😒בבושקה
חלוקת תעודות, סוף חמישית, המחנכת הציעה לי את הבן שלה.גפן המתוקה

לא יצאנו.

חמישית!?!?!זוהרת בטורקיז

זה לא אמיתיתפוח יונתן

המום

כן באמת הזוי..גפן המתוקה

הסתכלתי עליה במבט כזההמום

והיא אמרה לי לא לדאוג כי הוא גדול ממני בכמה שנים בוכה/צוחק

אז אמרתי לה שאולי בעוד כמה שנים והיא ביקשה ממני לשמור על קשרננה-בננה

לי הציעו לצאת בכיתה ז'ברווזה

הגובה שלי בילבל את השדכנית

נכתב ע"י ברווז

אבא שלו ראה אותי ברכבתנסיכה בגרביים

לא דיבר איתי, לא שמתי לב אליו בכלל. איכשהו, לא יודעת איך, גילה שאנחנו עובדים באותו משרד ומצא את המספר שלי (משרד ממשלתי גדול), התקשר והציע לי לאכול איתו ארוחת ערב ביחד במשרד (כדי להכיר אותי ולראות אם שייך לבן שלו) אני פחות הייתי בקטע (מביך) אבל בסוף יצאתי עם הבן שלו גם בלי ארוחת היכרות עם האבא .

חחח איזה אבא מצחיק...אביול

הנה- אחד ההזוייםוהריקותי

ערב אחד אני מקבל טלפון מידידה של המשפחה שחברה שלה קפצה אליה לבקר בעיר והיא חושבת  שזה יכול להתאים ומה דעתה שנצא עכשיו ברגע זה כי היא כבר כאן ואני פנוי עכשיו. בקיצור מעבר לשם ומקום מגורים לא נתנה יותר מידי פרטים. אה- והיא הייתה גדולה ממני בכמה שנים. בקיצר תוך כמה דקות יצאתי לדייט.

לא היה קשור. אבל הסיפור סבבה.

וואוו הזוי!על שפת הנחל

ההזוי שליהמטיילת בארץ

הייתי בחתונה של חברה מהיישוב בירושלים ותכננתי לנסוע אם אחד מהאנשים בישוב טרמפ חזור. אחד מחברי החתן מהישיבה ביקש טרמפ לקסם והשכן מהישוב הציע לו. 

אני שרציתי לנסוע מאוחר יותר אז רציתי להחליף טרמפ עם תושב אחר מהישוב. 

השכן שהייתי אמורה לנסוע איתו אז אמר לי ליד הבחור, למה את רוצה להחליף תראי איזה בחור נוסע איתנו. כדאי לך לנסוע איתנו וכך תוכלו לדבר תוך כדי הנסיעה.

הבהרתי לו במהירות שאני אינני רוצה והחלפתי טרמפ.

נו מה הפואנטה?? אפילו לא הסכמתתהפי
טיול בית אבות בכותלעזרא הסופר

חבר שלי התפלל בכותל. כשיצא ראה זקנה עומדת עם שקיות מתחת למדרגות לרובע והציע לה עזרה.

בדרך היא סיפרה לו שהגיעה באופן מאורגן עם בית אבות מעיר אחרת.

כשסיים היא ברכה אותו ואת אשתו וילדיו. חברי אמר שהוא רווק.

הזקנה אמרה מייד - יש אחת שמתנדבת אצלנו והיא מתאימה לך. חברי סרב בנימוס אך הזקנה רודפת אחריו ומוסיפה פרטים - הבחורה מבוגרת ממנו בחמש שנים. בעוד החבר המנומס מנסה להשתחרר ממנה הזקנה אומרת: וואי וואי וואי - הנה היא! ומכריחה אותם לדבר כי לדעתה הם צריכים להתחתן.

הם התחתנו והקימו משפחה לתפארת.

ואו!! מדהים איך הקב"ה מפגיש בין אנשים זוהרת בטורקיז
דייי איזה צחוקיםלשם שבו ואחלמה
וואו. אין לי מילים..כוחות שמימיים
גדולללללל! לייק!נוצת זהב

כל הזקנים והזקנות איכשהו מתערבים ובסוף מתחתנים...

וגם,נוצת זהב

רק בישראל יהיה המושג "בית נאמן בישראל" ..בחיים לא תשמעו "בית נאמן באמריקה" או "בית נאמן בהודו"..

בישראל = בעם ישראלסביון
ולכן לא תשמעי את זה שם...
אומייגד מרגשש!!הפי
מכאן אתה למדdanielo
א.איזו השגחה של השם יתברך.
ב.שווה לעזור לזקנות (:
חחח סיפור ענק.
ואי ואי עכשיו עולה לי כמה זקנות נפנפתיהפי
אבוי.
לא בעזרה!! בהצעות כמובן
יש כאלהdanielo

שפשוט יש להם אינטואציה מדהימה.

שווה שווה לנסות.

מכירה זוג שהכיר כך:המוזרה

אמא שלה ישבה בברית, אישה לא מוכרת שישבה בשולחן ליד באה לקחת מהם תחומוס, ושמעה אותה אומרת שיש לה בת בשידוכים, מיד היא הציעה את הנכד שלה.

בחור חרדי.

הבחורה בכלל הייתה מסורתיה.

איכשהו הם נפגשו והתחתנו...

חחח יש לי...אביול

יום אחד אני מקבלת שיחה ממספר לא מזוהה. לא עניתי.הוא המשיך להתקשר (אח"כ הבנתי שזאת היא). שלחתי לה הודעה- מי זה? והיא אמרה שהיא זוכרת אותי מסמינריון הדרכה שהיינו ביחד (לפני יותר מחמש שנים!!!) והיא רוצה להציע לי מישהו.

הפלא בכל הסיפור, שיצאתי איתו ובאמת היה מקום להתאמה...

חכו עד שתשמעו את שליצמר גפן מתוק

לאמא שלי יש פאנית. (זו שמסרקת לה את הפאות..)

לפאנית יש מחותן (הבן שלו התחתן עם הבת של הפאנית) 

אשתו של המחותן נפטרה, אבל בנתיים הוא התחתן בשנית. 

אתם עוד עוקבים?

יצאתי עם הבן של אשתו השנייה של המחותן ....

לא, זה ענק. ענק.בדרך אל האושר
לגמרי חחחחצמר גפן מתוק

בתה של גרושתי הגרושה מגירושי השלישיים. מה שמך? גרשוןותן טל
זה גדול כל כך!יוני
לא יצא לפועל אבל...בדרך אל האושר
כבר היו פה כמה שכתבו אז אני מרשה לעצמי גם.

המרצה של באוניברסיטה כתב לי על מבחן שחזר אליי: "יש לי הצעה מעניינת בשבילך, אם זה רלוונטי פני אליי בבקשה", וצירף את מס' הפלאפון שלו.
לא בדיוק הבנתי למה הוא מתכוון, והסתבר שהוא רצה להציע לי בחור, סטודנט שלו מקורס אחר... וזה היה אחרי שהוא כבר הציע לבחור, כולל פרטים עליי!

מפה לשם, לא רציתי עדיין לצאת...
איזה באסה בשבילופסידונית

גדול!בהשתדלותי
איזה מרצה תותח
חחחחחשירה מ.

איזה מרצה מדליקאהבה בתענוגים
הדבר הכי הזוי ששמעתימשפחת הדובים
קפץ..משפחת הדובים
בת שרות עם ילדים עם פיגור.
הילדה עם הפיגור כל הזמן אמרה לה את חייבת להכיר את אח שלי הוא צדיק כמוך!!
כמובן שהבחורה צחקה וכו... אבל הבת שגעה את הבת שרות ואת אמא שלה שאח שלה צריך להכיר את הבת שרות
הבחורה התקשרה לילדה לאחל חג שמח והיא הביאה את הטלפון לאמא שלה
האמא שאלה אותה אם מוכנה להכיר את הבן שלה שינסו כדי שהילדה תרד מהם כבר
האמא גם בקשה מהבן שיעשה לה טובה ויכיר אותה כדי שהבת תפסיק לשגע אותם על הבחורה..
הקיצר הוא עשה טובה ויצא עם הבחורה
וב"ה הם בדרך לחתונה😍
מדהים! ממש מרגש!אדם נוף מורשתו
ואוו מדהים ! אין עוד מלבדוו :-*מחייכת =)
וואי חזקקק!אביול

יאוו הרסתם אותי פה מזה זה מדהיםםם!!!!הפי
זה באמת מרגש!!! מזל טוב!!נוצת זהב

האמת שאחרי שקראתי פהשיר לצפון
שלי לא כזה הזוי, וגם לא בדיוק הצעה - אבל עדיין משעשע בהחלט:
לפני שנתיים ומשהו תפסנו קו ליד יישוב כלשהו (נחסוך בפרטים שמא...), הימים ימי המונדיאל, והלכתי יחד עם חבר מהפלוגה לקנות דברים במכולת לעל האש שעשינו בערב. בתור לקופה (כמובן שאני עם מדים והכל) פונה אליי מישהי ושואלת אם אני משרת בצנחנים. עניתי לה שכן, היא שאלה מאיזה גדוד, וכשאמרתי היא התלהבה וסיפרה לי שאבא שלה היה מג"ד בגדוד שלי פעם. מגניב ונחמד לנו, ובלי ששמנו לב השיחה מעכבת את התור, והקופאית אומרת לנו:" אולי תעזרי לו להכניס את הדברים לשקיות במקום להפריע לו?" ואני כולי "לא לא, את לא מפריעה" וכו'. נפרדו דרכינו.
בשבת קפצנו להתפלל בבית כנסת שם (בשביל המניין וההזמנות לארוחה ) וביציאה אני פוגש אותה שוב, שואל אותה מה נשמע וכו'. היא הזמינה אותי לארוחה אצלם אבל משפחה אחרת הקדימה אותה (והאמת שדי מפחיד לאכול אצל מג"ד לשעבר), התנצלתי וחשבתי שפה נגמר הסיפור, כי שבועיים אחר כך עזבנו את הקו ועלינו לאימון.
ברגילה שבין האימון לקו יצאתי לטיול בצפון, ובדרך למעיין נדמה לי שאני מזהה אותה מרחוק, אבל בשיא הרצינות חשבתי שאין סיכוי שזאת היא שוב. מתברר שזו אכן הייתה היא...אז אמרתי "פעם שלישית גלידה" , שיחה נחמדה שוב, וכן הלאה. אחר כך השגתי מחבר את המספר שלה (סיפור ארוך בפני עצמו...) ושלחתי לה הודעה מתי אנחנו מתכוונים לקבוע לאכול את הגלידה המובטחת...
מפה לשם, התברר שחוץ מזה שהיא קטנה ממני ב-3 וחצי שנים (הייתה שמינסטית כשהייתי חייל), אנחנו גם די בכיוונים שונים. אבל אחלה של סיפור לספר לנכדים (הלא-משותפים...😅).
מי יודע? אולי הם כן יהיו משותפים? שאלה לי.
ואו ממש יפה! עברו שנתייםזוהרת בטורקיז

מה שאומר שהיא שנה שנייה של שירות,או סיימה,אולי יש מצב לנסות שוב?

אולי הכיוונים נהפכו דומים

נראה לי נורא רומנטי לחשוב שכןשיר לצפון
אבל זה היה כל כך מזמן ובאמת שהפער היה רציני, בעיקר מבחינה דתית...הייתה הרבה הרבה פחות דוסה ממני. אז...לא נראה לי שזה יקרה, ולא ממש מפריע לי
אוווףף סיפור יפה...למה הרסתם?!! חחחאלטלנה
דרך הערוץ אביגיל.
@המצב חסה
מממרב מג של מילים

מישהי שראתה שיר שפירסמתי כאן והתלהבה.

לא כזה הזוי

דווקא היה חמוד...

והיה מישהי שסוגשל שידכתי לעצמי דרך צד ג' שהיה אני

זה היה משעשע...

לא הבנתי, הצד ג' זה פצלש שלך בעצם?יוני
חחחחח השני מצחיקאהבה בתענוגים
הצעה באמצע דייט124816

ישבתי עם בחור בדייט ראשון.

אחרי כחצי שעה של פגישה היה שקט ואני שמה לב שהבחור שקוע בהרהורים.

לאחר כמה דקות הבחור אומר לי : "יש לי חבר שממש מתאים לך...".

חחחחחח יאווו !! ממש פאדיחההפי
אתם מפתיעים מהודעה להודעה!בהשתדלותי
לא נכוןןןן. הוא לא נורמליבדרך אל האושר
הזיהיוני
חחח...טווווב ! אז יצאת עם החבר ? ;)מחייכת =)
חחחח וואי מה הייתי עושה אםאהבה בתענוגים
היו אומרים לי דבר כזה. אין לי רעיון אפילו.
למרות שזה משפט שמתאים לי להגיד
מה? למה מוזר? במקום למרוח את הזמן בדייטאמבא
זה יכול להועיל לשני הצדדים..

(לא שהייתי עושה את זה, אבל זה לא כזה הזוי..)
לא אמרתי שזה מוזר אהבה בתענוגים
אם כבר, אני חושבת שזה חסר טאקט, ולפעמים עלול להיות גם חסר רגישות.
אם באמת מנסים למצוא התאמה ואין שום קשרמחייכת =)
אז להקדים ולהגיד שנראה שאין התאמה , ושאם היא רוצה יש לו הצעה בשבילה שכן נררת מתאימה..

זה נראה לי אחלה. זה להעמיד את הדברים במקום הנכון, וזה גם ברגישות..
למה הזוי?!נוצת זהב

לאחותי זה גם קרה...באחת הפגישות הבחור אמר לה שמעי אני ואת זה לא אותו סגנון (וכמובן שגם היא הרגישה בזה..) וישיש לו מישהו להכיר לה..והם באמת הכירו...כיום יש להם שני ילדים שאני שומרת עליהם כרגע...

אויש הזוי..אבל חמוד מצידואלטלנה
אני מכירה זוגאביול

שהיו באותו בסיס בצבא.

אחד מהחברים שלו אמר לו- "וואלה, יש באוהל השני מישהי דתייה. אתה דתי והיא דתייה- למה שלא תתחתנו?"

ובאמת, הם נשואים עם ילדים... 

חחחחח איזו מחשבה תמימהdanielo

ויפה.

טוב נו, עבד להם ב"ה (:

אין כל כך.ותן טל
אלא אם כן רמיזה עבה מצידה בפייסבוק נחשבת. ואז כן יש...אבל רק בדיעבד גיליץי שזאת הייתה רמיזה מבחינתה. בנים ל-א מבינים רמזים, בנות. תבינו את זה!

(אבךל כאמור כן יצאנו בסוף פשוט כי ממש אזרתי אומץ מה שלא הכי אופייני לי)
התקשרה אלי אחתהשאלה.
והתחילה לתחקר אותי. מי אני. מלחיצה כזאת
בסוף השיחה היא אומרת לי שאני מתאימה בול לבן שלה, ושהיא שידכה את עשרת ילדיה והיא יודעת על מה היא מדברת

אז לא. לא יצאתי איתו. נחרדתי מהרעיון שתהיה לי חמות ככ שתלטנית אמאלה
מישהו שלא מכיר את שנינותנו לגדול בשקט
יום אחד אני מקבלת טלפון ממישהו שאני לא מכירה, "ראיתי אותך ב... (מקום העבודה שלי) וחשבתי על שידוך בשבילך. מה את אומרת?"

זה בנ"א שבחיים לא ידעתי על קיומו, אין לי מושג איך הוא השיג את המספר שלי, ומסתבר שכנראה הבחור גם לא ממש מכיר אותו...

בסוף יצאנו. לא היה שייך בכלל...
חברה שלי...הכי בעולם
הן היו כמה בנות שהכינו סרט לחתונה של חברה... היא הציגה את הכלה, ואת החתן הציג חבר של החתן, אחד מבין שתי חברים שהתנדבו לשתף פעולה בסרט..
לכו תבינו! במקום להסריט הם נהיו חברים ובע"ה מתחתנים עוד חודש...
נראלי יש כמה מעניינותחוזרת
חוץ מהרגילים (פורום. יזמתי דרך צד ג בפורום- והתחתנתי)
היו כמה דרך משהו שהרמתי:
1. היה מדבר איתי שעות על דברים לא קשורים לפרוייקט. ובאיזשהו שלב הציע לי לצאת. וכל פגישה שקבענו הוא הבריז, באיזשהו שלב אמרתי לו שעד שהוא לא מחליט שהוא רציני- אין לו מה לדבר איתי מעבר לטכני (הפרוייקט היה בעיצומו). חוזר אלי אחרי כמה ימים שהוא רציני והציע להפגש. הפעם הייתי יותר חכמה ונשארתי בבית עד שהוא שלח שבסוף לא. ואז אמרתי לו שהוא לא רציני וסיימנו. (כשיצאתי עם הבחור הבא הוא התחיל שוב לשלוח הודעות... אני חושבת שההתכתבות איתי היתה הדרך שלו להעביר את הזמן)
2. כמה ימים אחר כך. הגיע תשעה באב. בין הזמנים. ועוד בחור התחיל להתכתב איתי יותר כשהוא חושב שאני גבר. העניינים היו טכניים יחסית ולא היתה לי סיבה להעמיד אותו על טעותו (לא כתבתי בלשון זכר כמובן. אבל לרוב גם לא בלשון נקבה). עד שהוא הציע שנדבר על נושא שקצת מסובך להתכתב עליו. כתבתי שאין בעיה. אבל שידע שאני בת (היו עוד כאלה שהתכתבתי איתם ככה). אחקרי זמן קצת ארוך של שקט הוא כתב שסבה ומתי נח לי לדבר. דיברנו אחרי חצי שעה בערך למשך שעה. כל השיחה טכנית על הנושא המתוכנן. אחכ המשכנו להתכתב ואחרי קצת יותר מחודש של ההתכתבות הוא הציע לי לאחר רמזוזים לצאת.
אחרי החודש דיבורים נפגשנו עוד 6-7 חודשים.
3. חודש אחרי שחתכתי עם מספר 2. לא רציתי עדיין לצאת. ארגנתי משהו של חלוקת תהלים. ובקשו ממני לשלוח הודעה למספר מסויים. מיד מתקשרים אלי. בדיוק הייתי בנהיגה. ושואלים אותי למה שלחתי הודעה. לא שיש בעיה וכו. עניתי מתוך הבנה שזה המספר שבקשו שאשלח הודעה שבקשו ממני. (בסוף השיחה גיליתי שלא שלחתי שום הודעה למספר הזה. אלא הוא שלח לי הלכה יומית באותו יום...) קיצור. בשיחה הוא התעקש שנצא. סירבתי. חפר לי ברמה של יותר מ30 הודעות בחצי שעה. בסוף אמרתי שיש לי יום אחכ גם ככה כמה שעות פנויות בלי מה לעשות בדיוק כשהוא יכול אז נפגשנו כשדאגתי שחברה שלי תהיה בסביבה... היה מדובר בבחור הזוי שכל סיכוי לקשר כמובן לא היה קיים. חתכנו מיד אחרי הפגישה... (נדמה לי שכתבתי פעם את הסיפור... אולי לכמה במסרש) ואחכ הוא שאל אם יש לי חברה בשבילו. כמובן שלא!
אחד מגניב..nana
שמעתי סיפור ( מכירה את האנשים )
על מישהי ששלחה שאלה הלכתית לרב.. אך טעתה במספר שהגיע לבחור אחר.. והוא ענה לה תשובה.. אך אמר לה שכנראה יש טעות במספר.. הם דיברו.. ( וגם גילה שמדובר בבת..) מפה לשם הם נשואים..
מגניב שנשלחה ההודעה דווקא אליו.. דתי דתיה בגיל המתאים..
כמה הזויים יש בימינו!!נוצת זהב

נואשמטורלל...לצערי מכירה הרבה כאלה

לצערך? פסידונית

כן. כי יש נואשים ממש מלחיצים בקטע מלחיץ ביותר!נוצת זהב

כן אבל...פסידונית

זה מעניין

כשזה מגיע במנות קצובות כמובן.

אם זה כל כך מעניין אז שמעי את הסיפורים הבאים: (קצת ארוך)נוצת זהב

(ואני כולה בת 16 וחצי) ..יצאתי מהקוסמטיקאית שלי והיא גם יצאה איתי תוך כדי שאני משלמת לה ניגש אלי איזה בחור ומבקש שיחת טלפון...נתתי ותוך די הוא ממלמל "זה המספר של רמי לוי נכון?" לא עניתי כי לא הבנת מה הוא רוצה...ואז הוא ניתק והתרחק קצת...ואז הקוסמטיקאית שלי הסתכלה עליו והסתכלנו על המספר שלא היה נראה כמו המספר של רמי לוי..( 058....) ואז היא אומרת לי קצת בקול רם עד שהוא שמע..'את מפגרת?? הוא רצה את המספר שלך כדי להתחיל איתך'... ואני מזה נלחצתי אז שמרתי את המספר שלו..והוא הסתכל צחק צחוק משוגע והמשיך...כעבור כמה ימים קיבלתי טלפון ממספר לא מזוהה (את של ההוא שמרתי תחת השם *בייביסיטר מטורף* )ועניתי..הוא הזדהה בתור חבר של ההוא מרמי לוי.....זה היה מלחיץ...הייתי צריכה לאיים עליו עם משטרה עד שהוא עזב אותי...סיוט!!

ועוד סיפור....

בזמנו כשהיה לי וואטצאפ והידרדרתי למקומות לא טובים  (בנים וזה..) אז הלכתי בתחנה מרכזית תוך כדי שאני מתכתבת עם משהו ואני מסתכלת למי שממולי ועל הפרופיל של מי שאני מתכתבת איתו-זה היה אותו אחד!! נבהלתי(כי לא רציתי למרות הכל להפגש עם בנים) ומהבהלה רצתי כמו מטורפת...עד שהו השיג אותי..עלה עליי אמר שלום שחום נרגע ונגמר הסיפור....תוך כדי השלום שחום שלו מפה לשם הבנתי שהוא בן 14.5 כשהוא נראה בן 18+ אם לא יותר...כעבור שנה שכבר ב"ה עזבתי את כל השטויות (במשך השנה ראיתי אותו עוד כמה פעמים והוא ניסה ליצור שיחה אבל אני התעלמתי בשל התחזקותי) כעבור שנה- ההיתי בדודא לפיצה והוא גם היה שם עם חברים שלו ואז הא ניגש ואמר לי "תודה!!" אמרתי לו "על מה בדיוק?" והוא ענה "על שסידרת לארון את שירה..זה יפה מצידך".. לא הבנתי מה הוא רוצה?! מי זה אהרון? מי זו שירה?...ואז אמרתי לו "אין לי מושג על מה אתה מדבר".... ואז הוא עמד מולי והסתכל עליי ואמר לי "התגעגתי אלייך..שוב תודה! ".....ואז חבר שלו לקח לו את היד והם התחילו לצאת החוצה והחבר שלו אומר לו 'מנסה להתחיל איתה אה??!..' וההוא ענה" כבר שנה אני מנסה ...קשה להשגה זאתי עזוב התייאשתי"..

אחרי שנה הוא נזכר להתיאש...

אם לא נואשים אז מה זה?? חח

וואו. מטורפים.פסידונית

ונואשים...נוצת זהב

מטורללצוחק

למה רק אני לא פוגש הזויים?!רב מג של מילים

באלי גם לצאת פעם עם מישהי הזויה

אבל אולי אני מספיק הזוי בשביל שנינו...

תשמח על זה שאתה לא יוצא עם הזויות...אביול

מה אתה צריך את הבזבוז זמן הזה?

כי זה מעניין...רב מג של מילים
לפחות שיהיה סיפור טוב

ומיודע אולי דווקא מתאימה לי אחת הזויה...
לא יודעת אם נחשבכוחות שמימיים
הפעם הראשונה שקיבלתי הצעה הייתה בערב אחד שהייתי מאוד עסוקה.
לא ציפיתי לזה עדיין ושום דבר לא הכין אותי לזה.
הייתי באמצע עיסוק שלא אפשר לי לענות לטלפון שמשום מה לא הפסיק לצלצל. מספר לא מוכר.
לבסוף שלחתי הודעה שאוכל לדבר בעשר בערב. העיסוק התארך מעבר לצפי והטלפון המשיך לרטוט.
שלחתי עוד הודעה על האיחור אך בשלב מסויים סקרנותי גברה ויצאתי החוצה לדבר. הסברתי שאני באמצע משהו חשוב מאוד וכנראה אוכל לדבר רק בחצות.
הטלפון המתין בסבלנות וב00:00 רטט בצייטנות ובעקשנות אעפ שההתנהלויות המשיכו עם צפי של חצי שעה.
ריחמתי על האישה הסבלנית שהתעקשה לדבר איתי ,עצרתי את עיסוקיי החשובים ויצאתי החוצה לדבר.
האמת ,שלא הצלחתי להשחיל הברה אחת.
האישה הציגה את עצמה ,(לדעתי היא דמות מוכרת)
הסבירה לי מאיפה היא שמעה עליי (מכרה)
ולאחר מכן הסבירה לי שהיא ממש מחפשת מישהי בנרות עבור קרוב משפחה שלה.
הקשבתי לה בסבלנות ,מתפלאה איך היא סומכת עליי כ"כ שאדע לכוון אותה.
תוך שהיא מפרטת את מידותיו הנעלות (באמת!) ואת עיסוקו הנעלה (באמת!) ועל משפחתו וכמות אחיו ואחיותיו,מטרותיו שאיפותיו ייעודו רצונותיו תכונותיו מראהו ועוד כהנה וכהנה במשך כעשרים דקות רצופות ללא יכולת שלי להשחיל מילה חוץ מקולות התרשמות והתפעלות ,
אני מנסה להתאים לי בראש מישהי מחברותיי עבורו.
היה נראה לי שמצאתי,לכן שאלתי אותה עוד כמה שאלות,
עד שלבסוף כשנהיה קצת שקט, וכשהיא שאלה אותי מה אני אומרת,
בתמימותי השבתי לה שיש לי בראש מישהי רק שאני צריכה לשאול אותה. התכוונתי אפילו לתת לה את המספר שלה אבל הזעקות שלה קטעו את החוט שלי -----

לא ! מה פתאום !!התכוונתי להציע אותו *לך*!

אתם כמובן יכולים רק לדמיין את עוצמת ההלם שחוויתי
אחרי שהקשבתי לה דקות ארוכות בלי לקשר את כל השיחה אליי...
בנוסף ,כל השיחה הוא היה נשמע באמת בחור זהב אבל היה פרמטר עיקרי שהרתיע אותי במיוחד.
בהחלטיות רבה השבתי לה בשלילה בלי להתלבט לרגע תוך שהיא מסרבת לשמוע ממני הצעות על חברות.
חזרתי הלומת לב וסמוקה.. ומבולבלת
היום זה מצחיק אותי איך התרגשתי מזה אבל זאת הייתה הצעה רצינית ראשונה
(ובמאמר מוסגר אוסיף שאני נשואה כיום בס"ד להצעה הראשונה "הלא רצינית" שלי שהייתה באמת הראשונה אבל זה כבר סיפור אחר ולא לכאן)

שרשור משעשע..

עכשיו גם י הזויות..לא רק הזוייםנוצת זהב

רשמת כאן איך הכרת את בעלך!! יותר שווה! כמעין הנובע
דווקא לא רשמתי כוחות שמימיים
רשמת! מזמן מזמןכמעין הנובע
אה..רשמתי רק חלק יפה לך ! כוחות שמימיים
כן אני מהזוכרים כמעין הנובע
יצאתי עם בן דוד שלילמה לי
:-O רציני???????אליפלא

שדכן אחד הציעלמה לי
בלי לדעת שהוא בן דוד שלי וזה היה מצחיק... יצאנו דייט אחד.
אין מצב!!! שניה, יצאת איתו אחרי שידעת שמדובר בו???אליפלא

לא כזה הזוירב מג של מילים

יש בני דודים שגם נשואים.

קוראים לך ליבי ולו עקיבא?עוזיהו
הייתי בהלוויה של מישהו שנפטר ואז בשבעה אח שלו זיהה אותיאליפלא

מההלוויה וביקש מאחותו שתשדך בנינו! שלושה ימים אחרי שאח שלו נפטר!המום

אני כולי באה בוכה לשבעה מהאירוע המפתיע והמצער הזה וזה מה שקידם את פניי... אנשים הזויים בחיי...

שרשור מצחיקdora
רק שהרבה ענו פה לא לפי השאלה..
צריך גם הצעה הזויה וגם לצאת איתה!!
הזויות יש לכל הבנות... אבל המנצחות הן אלו שיצאו.
(אני לא מנצחת)
הייתי בדייט עם מישהירב מג של מילים

היא החליטה לחתוך והחלטנו לסיים אתזה יפה

אז עשינו מין דייט סיכום כזה

והיינו ברכבת הקלה ודיברנו והייתה לי ממש חשובה השיחה הזאת,כי זה היה קשר מאוד 

משמעותי מבחינתי וידעתי שכנראה שלא נפגש יותר

פתאום פונים אלינו שתי בנות ושואלות אותנו על החולצה שלבשתי

(למי שמכיר- הייתה לי את החולצת נוג"ה)

עניתי להם ממש בקוצר רוח כי היינו באמצע שיחה

וממש לא היה לי כוח אליהם כי רציתי לנצל כל רגע

אבל זאותי שהייתה איתי דיברה איתם והסבירה להם בפירוט ונחמדות

עברו כמה חודשים

אנחנו נפרדנו בנתיים

ונחשו עם מי התחלתי לצאת...

עם הזאת של החולצת נוגה?הפי
קצת מוזר אבל אוקיהפי
נעע לא מוזררב מג של מילים
סתם הזוי
ממש(:הפי
נו..הינה הזויה לאוסף...נוצת זהב

תחפש בה משהו הזוי וקיבלת הזויה לאוסף..

דווקא זה היה הקשרים היוץר רצינים שלירב מג של מילים
קח איזה קשר של משהי בקטנהנוצת זהב

בגלל שזה 'בקטנה' אז אתה תמצא משהו הזוי אצלה..בדוק!

סיפור על סבתא שלי:בי.ג
כשסבתא שלי יצאה לדייט (כמובן שלא היו אז פלאפונים)
אז היא קבעה עם בחור אחד ונפגשו פגישה אחת. בסוף הפגישה הם קבעו להפגש שוב במקום מסוים ובשעה מסוימת. לפני הפגישה סבתא שלי התלבטה מה לעשות כי היא חשבה שהם לא כל כך מתאימים אבל לא היתה לה אפשרות לדבר עם הבחור ולהגיד שהיא לא באה, אז היא החליטה לבוא לפגישה ורק אז להגיד לו שהיא לא רוצה להמשיך. היא הגיעה למקום וחיכתה לבחור. אחרי כמה זמן שהוא לא הגיעה והיא כבר התלבטה אם ללכת, הגיע בחור אחר ושאל לשמה ואם היא מחכה לבחור ההוא. היא ענתה שכן אז הבחור אמר לה שהוא חבר שלו והבחור הקודם לא רוצה להפגש איתה אז הוא שלך אותו שיפגש איתה במקומו... ומי היה הבחור השני?
סבא שלי!
חחח חמוד ביותראלטלנה
ע-נ-ק-!בדרך אל האושר
כמה טוב שלא היו אז פלאפונים... 😅
יאא...מגניב!נוצת זהב

חחחחח ענקdanielo

הוא החליט שלא מתאים לו

ושלח לה חתן.

בהחלט עסקה שווה.

:O חחח! אדיר!!אליפלא

בהתחלה הייתה צריכה לכעוס על אותו אחד אבל בסוף -לשלם שדכנות!ותן טל
חחח זה כזה סיפור סבתא...אביול

נזכרתי בעוד הצעה משעשעתבהשתדלותי
מתווכת דירות באה להראות את הדירה שאני שוכרת,
אחרי שהבודקים יצאו היא נשארה והתחילה לספר לי על אחיין שלה. לא יצאנו.
(אגב הוא קורא כאן. הי )
איך את יודעת שהוא כאן?צריך עיון
אמממבהשתדלותיאחרונה
לא
שלא תדטו מצרותמ.ש.ב
מרגיש ליהפי

שאנשים לפעמים מתחתנים מתוך התפשרות שלפעמים עוברת את הגבול הנורמלית עבורי וזה מבאס אותי.

כאילו היה לי קשר רציני לאחרונה ולא באלי היה להתפשר על משהו שקשור לתקשורת .. וזה מבאס אותי כאילו קשה לי לשמוח עד הסוף בשמחה שלהם כי זה מרגיש לי שהם הלכו נגד הלב שלהם .

נגיד חברה שממש התלבטה על הבחור.. הוא לא מבין אותה מספיק.. מרגישה שלוקח לה אנרגיה .. לא תמיד שמחה לראות אותו

לא יודעת זה לא כזה פשוט ההחלטה הזו להתחתן עם מישהו

עכשיו מבינה שזה לא ורוד ..

אבל באמת באלי שתהיה בנינו מציאת חן ואהבה כזו טהורה מתוקה כיפית שאני אראה אותו וממש יתרחב לי הלב

ואני לא ארצה לשנות אותו ..

וזהו זה עושה לי כווץ כזה בלב להרגיש שצריך להתפשר על משהו כזה בסיסי ..

לעומת זאת שאני רואה זוג שהם צוחקים או מבינים אחד את השני בדיבור בוויב ואו זה משגב והכי משמח אותי נותן תקווה ברמות .

אני מתחילה לחשוב שיש איתי משהו כביכול לא בסדר אם אמרתי לשלוש גברים לא לאחרונה שמבחינתם זה חתונה ומבחינתי זה פרידה

שבסך הכל אני רוצה דבר פשוט מאוד 

תקשורת , אני רוצה להעריץ אותו במובן מסויים.

במקום זה אני מרגישה שאני מנסה לשנות אותם ולא באלי 

האמת שבעיניישלומית.

תקשורת טובה והערצה זה לא היינו הך.

כלומר, יכול להיות "קליק" מהרגע הראשון, ושיחות כיפיות, אבל לוקח קצת יותר זמן למצוא את הנקודות המיוחדות בו ולהעריך אותן.

( ככה לפחות היה אצלינו... מהדייט הראשון היה זורם וכיפי אבל להבין מי הוא וכמה הוא מיוחד זה משהו שכל הזמן מתפתח, ועם השנים, ככל שמכירים יותר ונחשפים ליותר סיטואציה יש יותר הזדמנויות להעריך ולהעריץ)

ובאמת מה שגרם לי להחליט להתחתן זה ממש לא הערצה, אלא תקשורת טובה ומוכנות להשתפר כל הזמן.

מה שכן מסכימה שלא צריך להתפשר ולהתחתן עם מישהו שלא טוב איתו, ברור שלא...

ה"פשרה" שכן אפשרית לדעתי, זה חסרונות מסויימים שמבאסים אבל החלטה שלמה ומודעת שעדיין זה שווה את זה 

השאלה אם התרחב לך הלבהפי
שראית אותו? 
כןשלומית.

כי היה את הקליק, היה כיף להיות ביחד ולדבר שעות...

פשוט נראה לי שאז לא בדיוק ידעתי לומר מה אני מעריכה/ מעריצה ( כן היו כמה דברים, אבל זה משהו שמאוד התפתח עם השנים, לעומת הקליק של התקשורת שב"ה היה ונשאר)

לדבר שעות בהחלט מראה על חיבורהפי
לא חושבתנפש חיה.
מסכימה לגמרישלומית.
פשוט בעיניי זה לא בהכרח מראה על הערצה
מציאת חןנפש חיה.

למצוא חן ככה שמעתי מהרב רונן טמיר שליטא , זה למצוא את החן, - את הנקודה הטובה שמאירה בשני.

תוספת שלי -איך אני מוצא אותה, את הנקודה טובה בשני ?  שתי אפשרויות:

1.  על ידי שאני מוצא/תת בעצמי את אותו דבר

2. או שאני חסר/ה אותו ולכן יודע/ת לזהות את הטוב הזה, ולהעריך אותו אצל השני.

כשאני מוצא את הנקודה המאירה לי באמת, ואני מעריך את השני בזכות אותה נקודה של טוב שנשאר תמיד, ומתמקד/ת בנקודת אור הזאת, קל להתמיד בעין טובה,בהערכה הולכת וגוברת  כלפי השני (כי אנחנו מוצאים סיטואציות שונות במעברי החיים, שאותה נקודה משתקפת בהם והנקודה  הזו מאירה תמידית אצלו)

ככה אני לא חושבת שייתעורר  צורך  לשנות את השני , כי כמו שאני מצאתי את החן שלו , את הנקודה הטובה שלו שגרמה לי להעריך אותו תמידית בזכותהּ, ככה הוא מעריך אותי על הנקודה הטובה שלי, והיא (בדר"כ) גוברת על רצון שלו לשנות אותי.

בכלל , אין מצב של מחשבה לשנות את השני בנישואין. מה שרואים עכשיו, בפגישות, מה שמקבלים עכשיו -  זה מה יש.  זאת החבילה, "זאת הכלה". לרוב , נקודות שנמצאות בדייטים, נראה אותן (בקטן או בגדול) במשך חיי הנישואין. הבחירה איך להגיב אליהן קשורה להתמקדות בנקודה הטובה , בעין טובה שלנו כלפי בן הזוג.

למה אין מצב לשנות את השני?

א. זה הוא - זה טבעו/ מזגו הראשוני, המקורי.         כל רצון שלי לשנות -  משדר לו - "אני לא מקבל אותך כמו שאתה/ לא מכבד אותך על בחירתך בדרך שאתה הולך בה"  ולרוב זה מתקבל לא נעים (בצדק) אצל השני ו/או גורם לפגיעות מיותרות בין שני הצדדים.

ב. שינוי יכול להתבצע בכמה תנאים:

1. התנאי הראשון הוא רצון פנימי של האדם עצמו להשתנות. הנביעה הפנימית תהיה זרז לשינוי.

2. התנאי השני הוא לדעת ששינוי זה מהלך,  תהליך שאורך זמן מסויים, קצב מסויים, כולל עליות ומורדות וצריך להבין, לכבד, ולקבל את זה .

3. אם כבר קורה שינוי- להבחין, להתמקד על הטוב שבתהליך, לתת משוב בצורת מחמאות/ מילים שמביעות הכרה במאמץ , הערכה כנה כלפי השני.

בעיניי, הנקודה הראשונית  של מציאת- חן בשני חייבת להיות בדייטים  מכיון שבהמשך חיי הנישואין, ההתמקדות בטוב תמשוך ותרבה עוד ועוד טוב שמתבטא בצורות שונות של תקשורת טובה ובתחושה טובה וכנה של קשר של נעימות ואהבה הדדית, אחד כלפי השני  .

זו סתם תגובה מכובסת תסלחי ליהפי
גם באנשים זרים אני יכולה למצוא את הטוב האם זה אומר שאני רוצה להתחתן איתם ,לא. 
באהבה. אני כתבתי ממה שאני רואה בתהליך אצלי.נפש חיה.

את יכולה לראות טוב רנדומלי תמיד, בכל אדם. אני התכוונתי לנקודה טובה במי שאת יוצאת איתו ספציפית, ובוחנת אפשרות של קשר רציני.

אף אחד לא מתחתן בשביל לשנות את הבן סוג, או מתפשר עליו רק כי הוא ברירת מחדל.

ואם מתחתנים בצורה כזו- לפעמים פשוט  אי אפשר  לעבוד כי אין בסיס ראשוני, וזה ישפיע על הנישואין במוקדם או במאוחר.

נ.ב מה דאת חושבת תשובה מכובסת, קודם כל עבדו עליה ובררו מילים. דבר שני היא מבוססת על חיי נישואין אמיתיים בהחלט. 

בחירה שלך איך להתבונן בה.

ואם הייתי יודעת שכך את חושבת- הייתה נחסכת לי רבע שעה של כתיבה ועריכה

תגובה יפה מאודרקאני
את לא צריכה להתפשרנעמי28

על תקשורת או על מציאת חן.

אבל הן ממש לא טועות.

רוב האנשים שנשואים ובאושר, לא התחתנו עם תקשורת מושלמת. אלא עם תקשורת יחסית בסדר, לא מושלמת, מציאת חן בסיסית טובה, לא בהכרח פרפרים ואהבה עמוקה.

לא מתחתנים עם מוצר מוגמר, להיפך, החתונה היא רק תחילת המסע, עד כדי כך שכמעט כל הנשואים לא זוכרים מי ומה הם היו לפני החתונה.

התקשורת תשתפר אם תעבדו עליה, אהבה תגדל ככל שתשקיעו בה.

החתונה היא לא שיא ההתאהבות ומשם האהבה והכיף דועכים (אצל הרבה זוגות לא מוצלחים זה ככה)

להפך, החתונה היא בסיס מספיק טוב (ממש ממש לא מושלם) שממנו משתפרים יחד.

התקשורת שלנו אחרי יותר מעשור לא דומה בכלל בכלל לתקשורת שלנו בדייטים.

הפרמטר הכי חשוב בעיניי זה מציאת חן/משיכה ולדעת שיש עם מי לעבוד.

משם החיים יובילו אתכם לאן שיובילו.

השאלה מה הבסיס ?הפי
את מבינה מה אני אומרת
אם את רואה שזה דפוסPaslash

שכל מי שרוצה אותך את לא רוצה אותו, שהגברים שאת יוצאת איתם לא מושלמים אבל סבירים, ושכל פעם הקשר נופל על משהו אחר ולפעמים די שולי, באמת כדאי לשאול את עצמך למה זה קורה.

דעתי היא שמתחתנים כי צריך משפחה, לא כי רוצים למצוא חצי שני. סה"כ השני עם מידות טובות? יש צורת הומור דומה? ערכים דומים? אז מתחתנים. תמיד יהיו יותר טובים, תמיד יהיו כאלה עם תקשורת יותר טובה, תמיד יהיו יותר יפים ותמיד יהיו כאלה עם יותר כסף. או במילים אחרות: החתונה היא אמצעי להקמת משפחה, לא המטרה.

וכן, זה נשמע לא רומנטי, ואפילו קצת מאכזב. אבל אלו החיים.

ובואי תשמעי עוד משהו: לא נעים לי להשוות: אבל אני מאד אוהב את הכלב שלי. ומה מיוחד בכלב שלי? כלום. כל כלב אחר שהיה נראה מספיק חמוד שהיו מביאים לי במקומו היה יכול להחליף אותו. ולמה היום זה הכלב היחיד בעולם שאם הוא חולה זה הורס לי את המצב רוח? כי הוא הפך להיות הכלב שלי, שבמשך יותר משנה אני מוציא אותו לטיולים, משחק איתו ומטפל בו.

מי שחושבים או חושבות שהם מיוחדים - שיצאו מהסרט, ומהר. מה שהופך אותך למיוחד בעיני אשתך היא העובדה שיום יום היא רואה את הפרצוף שלך ושאתה מביא יותר תועלת מנזק. לא משנה עם מי תחיי, כשתחיי איתו הרבה שנים והיחסים ביניכם יהיו סך הכל טובים, את לא תרצי שהוא יעלם לך מהנוף.

לכן, הבחור 80% בסדר 20% נסבל? אפשר ללכת על זה. אף אחד לא יוכל להבטיח לך שיהיה מושלם, בכל מערכת יחסים יש אלמנט של סיכון. לעומת זאת, הדבר היחיד שבטוח זה שאם מחכים למשהו מושלם - זה 100% להשאר לבד.

הפסקתי לקרוא בפסקה הראשונה כיהפי
זה לא נכון
נניח שזה לא נכוןPaslash

א. מה מונע ממך לקרוא את המשך התגובה? אולי בכל זאת יש שם משהו שיתן לך נקודת מבט אחרת.

ב. הקביעה שלך שזה לא נכון בעיני נשמעת מדי נחרצת. יש בפורום (לא רק בשרשור הזה) הודעות שכתבת שמעלות את האפשרות שאכן יש פה דפוס מסויים. זה לא מוכיח, אבל לדעתי בהחלט יכול לערער על הקביעה שלך.

מזל שלא קראתי כי עכשיו קראתי את המשךהפי

וזה מאוד עצוב ..

לגבי צורת הומור דומה זה נשמע לי מעל ומעבר הלוואי

אני כל-כך שמחה שלא התחתנתי בגיל 21 שעד עכשיו אני אומרת תודה לה' על זה .

כי אם הייתי מתחתנת הייתי עצובה ..

לא מתחתנים כי אין ברירה מחריד בעיניי 

לי זה לא מתאים.

לגבי דפוס חוזר של הודעות ..

הופה אתה יכול להגיד מי אתה .. אני דיברתי על השרשור הזה לא ביקשתי שתהיה פסיכולוג

להתחתן מחוסר ברירה זה רעPaslash

להתחתן כי מצאת מישהו שיש התאמה מספקת, גם אם היא לא מושלמת - זו המציאות.

עכשיו, את רוצה לדון רק על השרשור הזה? סבבה. אפילו בשרשור שפתחת יש כמה דגלים אדומים.

השאלה אם את מבקשת עצות פרקטיות, גם אם לא יהיה לך נוח לקרוא אותן, או שאת מבקשת תיקוף להחלטות ולרגשות שלך. 

מי דיבר על מושלםהפיאחרונה
אתה סתם תוקף באמת שאי אפשר גם אם ארצה לקחת משהו .. 
העלת פה הרבה נושאיםintuscrepidam

וודאי שצריכה להיות ציפייה, הערכה ותקשורת טובה בין בני הזוג.

השאלה היא באיזה רמה. אדם שמטבעו נוטה פחות להעריך לא צריך להעריץ בצורה מטורפת, כי זה לא הוא.

מצד שני, יש היבטים שניתן לעבוד עליהם כדי לשפר את מה שציינת, לדוגמה עבודה משותפת על תקשורת, פיתוח של עין טובה. אבל בסופו של זה מתחיל מהרצון הזוגי להקים בית חדש אחד עם השנייה.

לגמריהפי

ממש מסכימה עם זה ..

אני גם מאמינה בעבודה שהיא ביחד אבל עד גבול מסוים אם זה מכווץ אותי פחות .. אם זה תהליך של למידה , הכרת הרצונות אחד של השניה , הקשבה אז כן

להתפשר על מה? מהי הפשרה שאת מדברת עליה?נקדימון

אביר נאה על סוס לבן לא יהיה לעולם, במציאות.

האדם שמולך, כמו גם את מולו, תמיד יהיה עם פגמים מסוגים שונים. אפילו אם אלה פגמים רק בגלל שאני אוהב מגבת ישרה ולה לא אכפת.

השאלה היא האם האדם שמולנו זה אדם שאנחנו מאמינים שנוכל לפתור איתו קונפליקטים שיבואו.

וברור לי שאת תיעלבי ותתקפי וכו' אבל המשפט האחרון שלך על עצמך הוא משהו שמאוד מורגש באופן כללי מהפוסטים והתגובות שלך בהקשר של זוגיות: את רוצה לשנות את האחר או לא לפגוש אותו בכלל. או שהוא מתיישר או שהוא מחוק. יש הרבה נוקשות בסיפור שלך.

זה טוב? זה רע? זה לא נורא? לא יודע, זו עובדה.

אני צריכה להתחתן עם כל אחד?הפי

כי לפי מה שאתה רושם כן

אני מדברת על אנשים שלא הרגשתי שיש עומק רגשי אם זה בשיח איתם .. אין את המעבר .

כמו שיש אנשים שנתקעים על מציאת חן / כימיה מראה .. לי חשוב שיהיה הבנה .. שיח שזה כן יבוא בעומק רגשי מסוים

(בחיים עצמם יש מעשיות, האידאל מתלבש במעשה(נפש חיה.

לא צריך להתחתן עם כל אחד. צריך להתחתן עם אחד מתאים , כדאי שנקודות ההשקה יהיו דומות. בפועל- עבודה וקניות מבוססות על רצונות ומחשבות עמוקות, זה לא סותר העמקת קשר חברי שמגלה זוויות נוספות אחד על השני... 

אני ממש חושבת שזה חשובהפי
שקודם כל יהיה חבר שלך שיהיה לך כיף איתו
נכון, הבסיס הראשון חברי וקשר אמיץ, יציב ואוהבנפש חיה.
עבר עריכה על ידי נפש חיה. בתאריך כ"ה בתמוז תשפ"ו 13:40

עבר עריכה על ידי נפש חיה. בתאריך כ"ה בתמוז תשפ"ו 13:39

אהבת אמת.  

כשבבסיס אוהבים באמת ויש עין טובה אחד על השני (על נקודה טובה תמידית, מציאת חן שלא משתנית עם הזמן!) ואנחנו יחד ושותפים נאמנים אחד לשני,  יותר קל להתמודד עם מאורעות החיים שלא תמיד פשוטים וקלים (כל זוג יש לו את העניינים שלו להתמודד, החכמה היא לנהל את ההתמודדות כך שהיא תהיה קלה לעבודה כמה שאפשר)

התמודדות תמיד ישהפי
הבסיס צריך להיות חזק
בהחלט, בסיס טוב בפגישות בדרך כלל יאפשר המשך ייצובנפש חיה.

ולפתח אותו  עוד גם בתור זוג בחיי הנישואין. 

עזרה בבקשהב..

יש מישהו בעבודה שחג סביב

והאמת שהבנתי מה עובר לו בראש יחסית מהר

אבל מאז עברו כבר כמה חודשים

ואני לא טועה לצערי, אין סיכוי.

איך אני גורמת לו לעזוב אותי, להניח לי?

ואני חייבת שהוא יניח לי.

קשה לי להסביר כמה זה מציק לי ועושה לי רע.

אני לא נחמדה אליו במיוחד כדי שלא יתבלבל , לא פוגענית או משהו. אני מאוד עניינית וחותכת, ענייני עבודה וזהו.

יש בי משהו שאני מתארת לעצמי שעלול אולי טיפלה לבלבל אבל זאת אני -

מצד אחד דתייה וזה ניכר

ומצד שני אם אני לא לא מרגישה אנרגיות שלא נעימות לי אני מאוד ידידותית וחופשית עם בני המין השני,

במסגרת העבודה. נחמדה כאילו.

יוצא שכיף לי עם חילונים ובכלל אנשים כאילו לא רלוונטיים מבחינה שידוכית אבל סובלת מדתיים .

והוא לא היחיד דרך אגב.

הוא לא אמר כלום אבל הוא כל הזמן חג סביבי, מזהה איפה אני ומה אני עושה ובאילו שעות והופ.. מוצאת אותו שם בניגוד להרגלים הקודמים שלו,מתכנן לי מארבי מפגש איתי, יוצא להפסקות כשאני יוצאת וכו

מבטיחה שבא לי לצעוק עליו אבל לא יכולה לעשות כזה דבר.

העצה הכי עתיקה בספרנעמי28
לפלוט בשיחה רנדומלית שיש לך חבר 
אם באמת היה לה חבר זאת לא הייתה בעיה…intuscrepidam

אני רואה שזו בעיה שחוזרת בפורום, או שזו אותה בחורה יפהפיה מלפני כמה חודשים ששוב חזרה.

אולי אני צריך להשכיר את שירותיי לטפל בבחורים כאלה.

לא יפהפיה ולא נעלייםב..

זה משהו בסגנון הדתי

לא מדברים חופשי עם בני המין השני כי אני דתי ומה יחשבו עלי וזה

ומצד שני מגיעים למצב שממש מציקים ומטרידים את הצד השני אם הוא לא מעוניין

וכל העניין הזה רגיש - איך להגיב לזה ומה זה עלול לגרום וכו

אני אומרת שבן אדם צריך להיות ממוקד וברור אם כן- כן, אם לא - שחרר . ומיד.

יש מישהי אחרת שמחכה לך .

זה מרגיז ממש.

אני בחיים לא הייתי במצב כזה שראיתי מישהו ורציתי ויחלתי ב"ה, נראה לי סיוט להיות במצב כזה.

אם כן הייתי ברור שבמצב כזה צריך להיות ענייניים מכובדים ותכליתיים. המצב המרוח והמציק - מציק.

חשבתי לעשות את זה אבל איכשהו לא יוצא ליב..
אחותי שחררי לא אשמתך שאת יפההפי

אבל תשתדלי לעבור לידו בשקט להתרחק להיכנס בכניסה אחרת

מה שנקרא למזער מפגשים לאפס

האם אפשריעוד מעט פסח

להעביר מסר דרך צד שלישי?

חברה שאת סומכת עליה, שתבהיר לו שאת לא בעניין.

אםoo

הוא מציק לך

תהיי לא נחמדה

לא חייבים לצעוק

אפשר להיות קרירים

לא לשתף פעולה עם שיחות

אם הוא מתיישב ליד

למצוא סיבה סתמית וללכת

ובאופן כללי לא כדאי להיות נחמדים לכולם

רק למי שראוי

לא משנה גברים/ נשים

ככה גם אנשים יודעים לכבד גבולות ולהיות נעימים 

אם תשאלי אותיחוזר תמיד לאשתי

את מתארת את עצמך כאדם נעים ונחמד בכללי.

זה שמולו קשה לך, זה יותר מנורה אדומה שזה לא תקין מצידו. אין ספק שגם הוא מרגיש את זה ואם כן לדעתי זה כבר חצה את הקווים והפך להטרדה שקטה.

אני חושב שבעומק העניין זה באמת הבעיה פה, שאת מרגישה שזו הטרדה, מצד שני לא נעים לך לצעוק, לחתוך, לעמוד על שלך, כי הוא לא עשה כלום...

בשורה התחתונה: את חווה הטרדה על מלא.

דבר ראשון תכירי בזה, חשוב לשים את זה על השולחן.

איך ממשיכים מפה, הרי כל מה שאת מנסה לחתוך הוא כאילו לא מבין... לא יודע אם שייך לבנות על זה שהוא יבין בסוף. כי הוא מבין... מבין טוב, אבל ממשיך.

לדעתי יש מצב שהוא ממשיך כי מבחינתו אין בזה שום בעיה.

וכאן יש קונפליקט - הוא מבחינתו לא עושה מעשה פסול, מבחינתך כן.

עצתי מלב יהודי אוהב היא שתקשיחי עמדות כלפי כל גבר שאת לא בתהליך של היתכנות לשידוך מולו.

ייתכן מאוד שהוא רואה את היחס היותר מרגיל [כיפי.. כלשונך] מול כל חבריו לצוות, והוא לא מבין במה הוא שונה מהם, וגם למה מה שהוא עושה מולך שונה מהדרך שבה את מתנהגת עם כולם.

מצוי מאוד במקרים כאלו שהבת לא מודעת אפילו איזה אנרגיות היא משחררת/ איזה אנרגיות משתחררים ממנה לבחוץ.

אני בטוח לגמרי שאת אפילו לא מבינה כמה ההתנהלות שלך מושכת מבטים ותשומת לב. את לא תוכלי להרגיש את זה בחיים, אבל תהיי בטוחה שמבחינתם הלכת רחוק.

מי יודע, אולי אותו אדם הוא תמרור אזהרה בשבילך, סוג של מראה, רק בשבילך, למענך, לטובתך, שלא תלכי לאיבוד.

אני לא אומר לשנות את ההתנהלות לחלוטין, אלא לנסות לראות את התמונה הכללית מנקודת המבט שלהם.

לדעתי, אותו אדם הוא מראה בשבילך איך סביבך בעבודה תופסת את מערכת היחסים ביניכם. תבדקי, אם באמת תמצאי שנכונים דבריי, כדאי מאוד שתחשבי מסלול מחדש.

רק בשבילך. כדי שלך יהיה טוב.

עוד משהו קטןחוזר תמיד לאשתי

אני ממש לא מסכים עם חלק מהתגובות הפייסניות שהועלו פה, תלכי מדלת אחרת וכו', את לא אמורה להתנצל, להתחיל לחיות בבריחה. זו בעייתו הבלעדית.

כאמור, את מצידך מסוגלת לשפר את איכות החיים שלך גם מהבחינה הזו.

בהצלחה 

מה הבעיה להיות חד משמעית?זיויק
לענ"דאשר בראאחרונה

צריך להגיד בצורה ברורה. ואולי הכי טוב שזה יהיה דרך גורם שלישי..

עלויות חתונהארץ השוקולד

מחפש עצות איך שומרים על החתונה בעלות סבירה?

מקומות עם מחירים שפויים.

תודה רבה על הפירוטארץ השוקולד
בקיצור כולם מתארסים,חתול זמני

אך החתול הזמני עומד על המשמר של לנ"ו.

הגם כי לא תאמינו, כי לא תאמנו, יש התקדמות זעירה בנושא.

חתול בוגדנינקדימון
זה אומר שהתגלה רצון/מצאת את הלמה, או שהיא הלמה?יהודי שואף לטוב

כן חתול זמני, מצופה ממך להגיב בפאנצ' על 'למה' היונק😉

ועכשיו ברצינות. נשמח (איזה כיף לכתוב את דעתי בלשון רבים) לשמוע וללמוד.

ברור שיש התקדמותadvfb

סומכים עליך גם לגבי הצעד הבא ;)

תעדכן בכל התפתחותLavender

סתם חחח

יאללה בקרוב בעז"ה 🥳

יפהאנימה
ההתקדמות נגרמה מהבנה או מרגש?
עוד תבוא חתולהזיויקאחרונה
לא זמנית אלא קבועה
אז יש מבט מיוחד שאנשים יפים יודעים לעשות והוא כובשכְּקֶדֶם
עבר עריכה על ידי יעל מהדרום בתאריך כ"ג בתמוז תשפ"ו 9:06

ליתר דיוק אנשים עם ביטחון במראה שלהם, לא חייב בהכרח יופי.

בערך זה הולך ככה

אתה מתמקד על מקום מסוים לצד או למעלה

ואז אתה עוצם עיניים מפנה את הראש למי שאתה יודע שמסתכל עליך ופותח לאט

אני חושף לכם כאן סודות מקצוע כדי שתשתמשו בזה להתחתן כבר

גם סבתות יכולות לעשות דבר כזה?.....נחלת
סבתותכְּקֶדֶם

הן המומחיות ההכי גדולות בזה.

בחיי כמה שאני מתגעגע לסבתות מהעבודה שלי.. יותר מכולם

תודה. נרגעתי.נחלתאחרונה
דייט שני שלכם... ואז הוא שואל אותךמוקי_2020

בשיחה על הספסל לתאורת גחליליות האש שליוו אתכם לשם,

שניה אחרי שלקחת את הוופלה האחרון בשקית שהוא הביא.... למרות שהוא בנה עליה...

"הדמות בתנ"ך שאני הכי מתחבר אליה זה ירמיהו הנביא (והוא מפרט למה ב 2-3 משפטים),  מה הדמות שלך ?"

מה את מגיבה ?

האם יש לך תשובה מוכנה או שאת חושבת  בזמן אמת ?

מה את מגיבה ?

..Shandy

הייתי חושבת דקה 2 כמו עכשיו

והייתי אומרת שזה קשוח

ובסוף עונה שנראה לי הדמות שאני הכי אוהבת בתנך היא

או תמר או יואב

תמר אשתו/כלתו של יהודה כי היא פעלה בחכמה ובצניעות והצליחה להשיג את מה שהגיע לה מלכתחילה היא הייתה אישה חכמה

ויואב שר צבאו של דוד כי היה נאמנות מוחלטת לדוד המלך כן גם שזה שהוא פעל בלי לשאול אותו והרג כמה וכמה אנשים רק כי לא יכל לסבול את חוסר הכבוד לדוד ולמלכות.

וכמובן שהייתי עונה טיפה יותר בהרחבה ואולי מילים אחרות אבל כן 2 אלה בטוח

אגב למה?

מה זה מגלה לך?

מסקרן 

אני מתחברחתול זמני

לעבד־מלך הכושי.

אף־אחד לא יודע מי אתה, מאיפה באת, מה הסיפור שלך, בנסיבות אחרות היו שופטים אותך שאתה ככה וככה ובאת ממקום כזה וכזה מבלי בכלל לדבר איתך,

אבל בסוף אתה היחיד שעושה את המעשה הגדול.

אלוהים 😝נקדימון
יוסף הצדיקהפי
אברהם אבינוLavender

כל העולם בעבר האחד- ואברהם בעבר השני מול כולם לא מפחד לבחור נכון.

או רחל אימנו על ויתור נאצל

לא יודעת מה הייתי שולפת בשלוף

זה יהיה קצת מאכזב אם התשובה לא תתחיל בנוגע, לא נוגע
"חולדה. סתם.."
לא צריכה להיות תשובה מוכנה לשום דבריהודי שואף לטוב

חוץ מהשם שלך. והגיל, והמספר במשקפיים. ולמה בחרת ללמוד דווקא ביו-כימיה, איסטלציה וגיל הרך. וגם אם היית זברה באיזה צבע של משחת נעליים היית קוראת לילד הקטן-חמוד-נושך שנולד לדוב-גריזלי-מחמד של פינגווין השמירה שלך.

ואולי גם ל'התנשאי לי'.

אבל חוץ מאלו, בנחת.

ועכשיו ברצינות.

בנחת.

את לא במבחן.

דייט זה לא מבחן.

זו הזדמנות להכיר אנשים נחמדים.

מקסימום יצא מזה משהו טוב.

או טוב מאד מאד מאד.

אני מבין, ומכיר, וחושש, את החשש משתיקה.

אני חושב שזה נכון בעיקר בשתיקה של אין נושא.

וגם זה בסדר, לא נעים אבל גם לא נורא.

אך יש שתיקות טובות.

שתיקה של יחד זה נהדר.

אין מילים ולא צריך מילים.

הלוואי שנזכה.

שתיקה של זמן חשיבה היא מצויינת.

היא מייצרת קשר אמיתי.

קשר עם רוגע.

זה לא פסיכומטרי.

לא למהר לענות.

היא מייצרת כנות.

חשבתי באמת על השאלה שלך, והשתדלתי להביא את עצמי כמה שיותר מדויקת.

דייט זה לא בית משפט. אז לא שופטים. לא את, מקווה שם לא הוא.

בטח שזה לא כיתת יורים. אז לא יורים תשובות. אם לא יורים אז גם לא צריך לדרוך מראש. לא צריך לחפש את כל רשימות השאלות האפשריות באינטרנט ולחשוב בבית מה אני עונה.

(אולי גם לא צריך להכין שאלות? נקודה למחשבה. זה נועד למנוע את השתיקות המביכות של חוסר בנושא. כדאי להכין נושאים אבל חשוב גם לזרום ולהתגלגל. נשמע שהוא הכין שאלה מראש, תראי איך סיבך אותך. אגב, הנה עוד נושא שיחה)

תשובה לדוגמא:

'וואו. שאלה יפה. צריכה לחשוב, תן לי רגע. __שתיקה (זמן נהדר בשבילו לגרד את האוזן. הוא חיכה לזה הרבה. זהו, הוא סיים לגרד, עוד רגע שלא יחשוב שחיכית לגירוד שלו. עכשיו)__. אני לא זוכרת את כל התנ"ך בעל פה, אבל ממה שעלה לי כרגע נראה לי שהכי התחברתי לפרנך, אבא של אליצפן, נשיא מטה זבולון בתקופת הכיבוש וההתנחלות. קודם כל מאד התחברתי לשם. בנוסף, אני מעריכה אותו על שהצליח לגדל בן לתפארת בתוך מציאות מורכבת שכזו. אני חושבת שאקרא על שמו את כל 18 הילדים שיהיו לנו, ואולי אבקש גם ממך לשנות את השם'

אם את שולטת ב'חומר', אולי אפשר עוד להעמיק בצד שלו. 'גם פלוני אלמוני מייצג לדעתי את התכונות עליהן הצבעת בירמיהו. למה התחברת יותר אל ירמיהו?'

בהצלחה.

תגובה יפה וחכמה.נקדימון
איזבלadvfb
צחוק צחוקנחלת

אבל האם יודעים שאיזבל היתה איכשהו קשורה לחתונות?!

בא נשמע אתכם.

איזבלהתלמיד העייף
בטח כתוב שרק הרגלים והידים והראש נשארו אחרי שהכלבים אכלן את הגוף שלה וחבל או רים בזכות שהייתה מפזזת בידיה ורגלה ונעה בראשה לחתנים וכלות
נכוןadvfbאחרונה

חזל אומרים שלא נרקבו הכפות יידים והרגליים שלה בגלל שזכתה לשמח חתן וכלה

מתרגש לספר בסימן טוב ומזל שהתארסתי בעת האחרונהארץ השוקולד

זכיתי להכיר את אשתי לעתיד והחלטנו שהגיע הרגע להתחתן, יש שם יותר רגשות משחשבתי שיהיו ושמח על כך

כמה תובנות שלמדתי:

1. אופי זה דבר מאוד משמעותי, אם הרגשתי שאני צריך להתאים את האופי שלי למה שיתאים לה אז זה לא מתאים אלא אם כן מדובר בשינוי קטן מאוד.

הייתי צריך אופי קרוב אלי, חשוב לראות שהאופי מתאים (בין אם מחפשים דומה או הפוך, זה מאוד משמעותי לראות ששילוב האופי מתאים לנו)

2. שיתוף תפיסות עולם, היו כאלה שיצאתי איתן וחששתי מה הן יחשבו על דעתי בנושא זה או אחר ולא העליתי אותו, יתכן שהיה מפריע ויתכן שלא, אבל ברגע שיש תחושה כזו כנראה שאין התאמה. ברור שיהיו דברים שנחשוש לומר ובפרט בשיצוף רגשות, אבל חשש משיתוף תפיסת עולם לדעתי זה בעייתי.

3. הדרך ארוכה, אבל יש דרך גם בהמשך, כך שאמנם מעייף בדרך אבל לא חושב שאירוסין זה סוף הדרך.

4. היו דברים שהלב שלי חשב שקריטיים וניסיתי בדרך לוותר עליהם, זה לא הוביל להצלחה. למדתי עם הזמן שהדברים הגדולים שבליבי חשבתי שהם משמעותיים באמת משמעותיים.

אם יש משהו שמרגיש לכם קריטי, אל תוותרו עליו כי אחרים חושבים שזה לא נכון.

כמובן שיכול להיות מחיר של דרך ארוכה יותר, תחשבו אם זה מספיק חשוב לכם.

וכעת, עובר להתלבטויות כמה להוציא על חתונה, איפה לגור ועוד.

שתזכו בקרוב למצוא את הדמות המתאימה לכם ולבניין עדי עד באושר, שמחה ובריאות!!!

שאלה שהייתי שמחה לשמוע כאן את דעת החכמיםאשר ברא

אישה שהיא עם הרבה עוצמות ואור.. לרוב זה מאוד מבהיל בחורים.

כי הבחור מרגיש שאין לו מקום להיות המשפיע או שהיא גדולה עליו בהרבה מידות..

ובין השורות אפשר לשמוע שמבקשים לכבות את האור, או מנסים להרגיע בכדי שיהיה מקום לבחור להשפיע. שיהיה הגבר.

איך אמורים לעשות את זה?

מבלי לכבות את עצמי.. להמשיך להיות אני, בקטע טוב. משתדל. עם רצון לתת לבחור להוביל..

וגם איך זה בכלל אמור לבוא לידי ביטוי?

אם אני מבינה אותך נכוןהמקורית

אז גמני 'עוצמה ואור'

לדעתי כן צריך מישהו שיתאים לזה והוכ לא חייב להיות רועש בפני עצמו אבל להכיר ולקבל את זה בך ולראות בזה יתרון ולא להירתע מזנ, ואם את מרגישה שלא אז לא

ובמקביל את עם הזמן והאמון שתתני בו - תדעי גם להישען במקומות הפנימיים שאישה צריכה

אולי יעניין אותך