ונמשיך בפינתינו-שירשורים משעשעים בהשתדלותי
ספרו על הדרך הכי הזויה בה קיבלתם/ן הצעה- ויצאתם/ן!
דרך אתר.danielo

ורגע,זה לא הסוף.

אמא שלה היא זאת שהציעה לי אותה.

וכן,יצאנו.

אמא שלה באתר?!הפי
כןdanielo

אמא שלה צעירה יחסית,התגרשה בגיל צעיר.

מחפשת גם.

גם אליבהשתדלותי
פנה פעם באתר אבא של הבחור.
ולא יצאנו.
ואי ואי זה שירשור רק לאמיציםהפי
ווואאייי. .. ארוךעליו
קיבלתי שיחת טלפון משכן שאמר שיש משהו שרוצה מס לברורים... נתתי. הבחור התקשר לחברה שלי ודיבר איתה וביקש ממנה להציע אותו. ובאותו זמן ידעתי שיש משהו אחר שמברר והייתי בטוחה שזה הוא אבל מהשיחה חברה שלי הבינה שזה אחד ממש לא קשור. ולא הבנו איך הוא הגיע אלי ואליה... ואז התברר שהוא ראה אותי כמה פעמים באיזה מקום, ברר ושיתף את החברותא שלו בזה, והחברותא שאל מי זו, אז הוא אמר פרטים עלי שהוא אסף, והחברותא אמר שאני בדודה של חבר של חבר שלו מישיבה אחרת בכלל..אז הוא התקשר לחבר שלו וביקש את המספר של החבר שיכול לדבר עם החבר של בנדוד שלי והוא ידבר עם שכן שלי שיבדוק אם אני בקטע.... והשכן לא כ"כ היה בקטע לסייע לבחור הזה (האמת שאח"כ הבנתי שהוא היה נשמע נודניק רציני וממש לא מה שאני מחפשת ) אז הוא שאל אותי מי אני רוצה לברורים ונתתי את המספר של חברה שלי והוא ביקש ממנה להציע אותו החלטתי שלא כי היה דבר עקרוני מאד שהוא אמר ואני ממש ממש ההפך. אח"כ ראיתי אותו בעיר של הישיבה שלו וזה היה קורע
וואובעוצמה

חח שניה אני יקרא שוב לא הבנתי כלום!!!הפי
חופשי חחבעוצמה

הזכרת לי את הגששים בהשתדלותי
גרושתו של גרושי מנישואי הראשוניים שמך?גרשוןעליו
חחחח הזכיר לי דווקאבהשתדלותי
אמא שלו, דוד שלה, אח שלו, סבתא שלה

אתם לא משפחה אתם תשבץ!
הממפנונו...
דרך הורה מלווה בטיול שהדרכתי...
דרך שידוכי בית כנסת..אמבא
אם לו יש כיפה ולה יש חצאית - סימן שהם מתאימים..#היגיון של כל קשיש בית כנסת מצוי

קיצור, אותו מתפלל, אפילו לא הכיר אותה אלא את אמא שלה ובקש מהבת מספר טלפון והביא לי את הפתק עם המספר..

(לא נפגשנו אבל היה נחמד לדעת שיש גם אנשים מבוגרים שככה דואגים..)
חחחחחרב מג של מילים

לקראת השנים האחרונות של סבא שלי

הייתה אוסף אותו מהבית כנסת אחרי השיעור גמרא

יום אחד שהגעתי לבית כנסת שמעתי אותו מתלחשש

באידיש עם הגבאי

מפה לשם התברר שהם מדברים על שידוך בשבילי!

בכלל לא הייתי בגיל ולא חשבתי לצאת

זה היה משעשע...

תחליטו אתם מה הזוי יותר..בהשתדלותי
מישהו שלקח אותי טרמפ ולא היה בנינו שום דיבור בדרך, הציע לי אחרי חודש בערך את חבר שלו.
הטרמפ הזה היה סיפור הזוי בפני עצמו..
נסענו דרך ממש ארוכה והוא כמעט נרדם אז החלפתי אותו מאמצע הדרך. בחצי שעה האחרונה של הנסיעה הדלק התחיל לצפצף! הוא היה בלי כסף. לקח לנו מלא זמן למצוא מקום לתדלק ואני שילמתי. עד אז רצו לי סרטים על זה שנתקע באמצע הלילה בשום מקום... בימים שאחרי זה עוד היינו בקשר סביב הכסף שהוא רצה להחזיר לי ואחרי שהוא הוחזר הוא התקשר פתאום בשאלה "את מעוניינת לשמוע הצעה?"
אכשהו יצאנו בסוף.
(ויש לזה גם המשך- זה היה לא קשור ונגמר ישר. אחרי כמה זמן עשיתי שבת אצל חברה ואמא שלה הציעה לי את אותו הבחור... אין לי מושג איך שני אנשים בעולם חשבו עלינו כאופציה )

אשה שעושה עם אמא שלי יוגה הציעה לי מישהו
היא לא הכירה אותי ועד היום אין לי מושג מי זאת..
(יאמר להגנתי ששלחתי את גיסי לראות מי הבחור דנן ולא יצאתי רק על סמך כישורי היוגה שהיא זיהתה באמא שלי שבגינם כנראה חשבה שיתאים לביתה)
חחחחח זה הסיפורdanielo

המנצח הערב !

חחח באמצ טובאלטלנה
דרך מישהו שבכלל לא מכיר אותי....לב טהור:)

בס"ד

אותו איש מתקשר אלינו הביתה.. על המזל שלי אני זו שהרמתי את הטלפון.. והוא שואל איך קוראים לך? כשאנ יעונה לו (במחשבה שבטח תכף הוא יבקש את אחד ההורים) הוא אומר לי שיש לו הצעה ממש טובה בשבילי, בחור חמד ממש, משהו טוב, אין בחורים כאלו היום.. והוא גם תורני וגם לומד ועוד מעט יהיה לו תואר וכו' וכו' וכו'... ואז הוא אומר לי שממש כדאי לי להתחתן איתו ושהוא כבר רואה את החתונה שלנו ושהוא ידפיס לי את ההזמנות ויביא לי הפתעות... קיחצרררר משהו הזוי...

ואין לי מושג למה הסכמתי לצאת.......!!!!!!חושבחושב

וזה באמת היה ממש לא קשור....

לפחות סיפור משעשע יצא מזה....

השירשור המשעשע הבא יכול להיות בנושאשפרינצה
"דרכי זיהוי וסירוב מנומסות להצעות לא קשורות בעליל"
נסיון להתחיל איתי נחשב?גבריאל.ק.צ
עבר עריכה על ידי גבריאל.ק.צ בתאריך ג' בתשרי תשע"ז 08:41
מעשה שהיה כך היה.
ישבתי לבד בטקס מצטיינים של באונ' של כמה חברים.
באמצע הטקס מתיישבת לידי בחורה שעל פניו נראת דתיה וגם עושה רושם נחמד ומדברת איתי.
היא מציגה כרטיס ביקור ואומרת "שלום, אני מהתוכנית היפה והחנון..."
מיותר לציין שלא יצא מזה כלום
לא הבנתיבבושקה
חשבתי שהיא מנסה להתחיל איתיגבריאל.ק.צ

בסוף התברר שהיא רוצה לעשות רייטינג על חשבוני. 

הציעה לך להיות החנון? 😝בבושקה
אני משער שזה מן הסתם הייתה כוונתהגבריאל.ק.צ
עבר עריכה על ידי גבריאל.ק.צ בתאריך ג' בתשרי תשע"ז 18:26

תכלס אני מתאים להגדרה של חנוןגבריאל.ק.צ

חוץ מהציונים עצוב

חחחחחח!!!! :אליפלא

חחחחחחחחמ.ש.ב
לא הכי הזוי אבל...שירה מ.

לא חשבתי על יציאות וחתונה בכלל (הייתי בת 18.5) וסתם כבדרך אגב מישהי שאני לא מכירה שאלה אותי במטבח בעבודה אם אני רוצה לשמוע על מישהו ואמרתי לה לא.. זה היה מישהו מהצוות שלה שכמעט נתקעתי בו במסדרון... כל ההמשך זה הסטוריה אבל אנחנו עומדים להתחתן בעז"ה....

מזל טוב! פסידונית

גם מסיפורים מוזרים יוצא משהו לפעמים

חחחח תודה!!שירה מ.

חיכתי בתחנת אוטבוס.לידי סבתא זקנהזוהרת בטורקיז
מציעה לי את האחיין שלה.
נהג אוטבוס אמר לי שמי שיהיה איתי יזכה בפיס והוא רוצה להכיר לי את הבן שלו
נהגי מוניות מגזימים😒בבושקה
חלוקת תעודות, סוף חמישית, המחנכת הציעה לי את הבן שלה.גפן המתוקה

לא יצאנו.

חמישית!?!?!זוהרת בטורקיז

זה לא אמיתיתפוח יונתן

המום

כן באמת הזוי..גפן המתוקה

הסתכלתי עליה במבט כזההמום

והיא אמרה לי לא לדאוג כי הוא גדול ממני בכמה שנים בוכה/צוחק

אז אמרתי לה שאולי בעוד כמה שנים והיא ביקשה ממני לשמור על קשרננה-בננה

לי הציעו לצאת בכיתה ז'ברווזה

הגובה שלי בילבל את השדכנית

נכתב ע"י ברווז

אבא שלו ראה אותי ברכבתנסיכה בגרביים

לא דיבר איתי, לא שמתי לב אליו בכלל. איכשהו, לא יודעת איך, גילה שאנחנו עובדים באותו משרד ומצא את המספר שלי (משרד ממשלתי גדול), התקשר והציע לי לאכול איתו ארוחת ערב ביחד במשרד (כדי להכיר אותי ולראות אם שייך לבן שלו) אני פחות הייתי בקטע (מביך) אבל בסוף יצאתי עם הבן שלו גם בלי ארוחת היכרות עם האבא .

חחח איזה אבא מצחיק...אביול

הנה- אחד ההזוייםוהריקותי

ערב אחד אני מקבל טלפון מידידה של המשפחה שחברה שלה קפצה אליה לבקר בעיר והיא חושבת  שזה יכול להתאים ומה דעתה שנצא עכשיו ברגע זה כי היא כבר כאן ואני פנוי עכשיו. בקיצור מעבר לשם ומקום מגורים לא נתנה יותר מידי פרטים. אה- והיא הייתה גדולה ממני בכמה שנים. בקיצר תוך כמה דקות יצאתי לדייט.

לא היה קשור. אבל הסיפור סבבה.

וואוו הזוי!על שפת הנחל

ההזוי שליהמטיילת בארץ

הייתי בחתונה של חברה מהיישוב בירושלים ותכננתי לנסוע אם אחד מהאנשים בישוב טרמפ חזור. אחד מחברי החתן מהישיבה ביקש טרמפ לקסם והשכן מהישוב הציע לו. 

אני שרציתי לנסוע מאוחר יותר אז רציתי להחליף טרמפ עם תושב אחר מהישוב. 

השכן שהייתי אמורה לנסוע איתו אז אמר לי ליד הבחור, למה את רוצה להחליף תראי איזה בחור נוסע איתנו. כדאי לך לנסוע איתנו וכך תוכלו לדבר תוך כדי הנסיעה.

הבהרתי לו במהירות שאני אינני רוצה והחלפתי טרמפ.

נו מה הפואנטה?? אפילו לא הסכמתתהפי
טיול בית אבות בכותלעזרא הסופר

חבר שלי התפלל בכותל. כשיצא ראה זקנה עומדת עם שקיות מתחת למדרגות לרובע והציע לה עזרה.

בדרך היא סיפרה לו שהגיעה באופן מאורגן עם בית אבות מעיר אחרת.

כשסיים היא ברכה אותו ואת אשתו וילדיו. חברי אמר שהוא רווק.

הזקנה אמרה מייד - יש אחת שמתנדבת אצלנו והיא מתאימה לך. חברי סרב בנימוס אך הזקנה רודפת אחריו ומוסיפה פרטים - הבחורה מבוגרת ממנו בחמש שנים. בעוד החבר המנומס מנסה להשתחרר ממנה הזקנה אומרת: וואי וואי וואי - הנה היא! ומכריחה אותם לדבר כי לדעתה הם צריכים להתחתן.

הם התחתנו והקימו משפחה לתפארת.

ואו!! מדהים איך הקב"ה מפגיש בין אנשים זוהרת בטורקיז
דייי איזה צחוקיםלשם שבו ואחלמה
וואו. אין לי מילים..כוחות שמימיים
גדולללללל! לייק!נוצת זהב

כל הזקנים והזקנות איכשהו מתערבים ובסוף מתחתנים...

וגם,נוצת זהב

רק בישראל יהיה המושג "בית נאמן בישראל" ..בחיים לא תשמעו "בית נאמן באמריקה" או "בית נאמן בהודו"..

בישראל = בעם ישראלסביון
ולכן לא תשמעי את זה שם...
אומייגד מרגשש!!הפי
מכאן אתה למדdanielo
א.איזו השגחה של השם יתברך.
ב.שווה לעזור לזקנות (:
חחח סיפור ענק.
ואי ואי עכשיו עולה לי כמה זקנות נפנפתיהפי
אבוי.
לא בעזרה!! בהצעות כמובן
יש כאלהdanielo

שפשוט יש להם אינטואציה מדהימה.

שווה שווה לנסות.

מכירה זוג שהכיר כך:המוזרה

אמא שלה ישבה בברית, אישה לא מוכרת שישבה בשולחן ליד באה לקחת מהם תחומוס, ושמעה אותה אומרת שיש לה בת בשידוכים, מיד היא הציעה את הנכד שלה.

בחור חרדי.

הבחורה בכלל הייתה מסורתיה.

איכשהו הם נפגשו והתחתנו...

חחח יש לי...אביול

יום אחד אני מקבלת שיחה ממספר לא מזוהה. לא עניתי.הוא המשיך להתקשר (אח"כ הבנתי שזאת היא). שלחתי לה הודעה- מי זה? והיא אמרה שהיא זוכרת אותי מסמינריון הדרכה שהיינו ביחד (לפני יותר מחמש שנים!!!) והיא רוצה להציע לי מישהו.

הפלא בכל הסיפור, שיצאתי איתו ובאמת היה מקום להתאמה...

חכו עד שתשמעו את שליצמר גפן מתוק

לאמא שלי יש פאנית. (זו שמסרקת לה את הפאות..)

לפאנית יש מחותן (הבן שלו התחתן עם הבת של הפאנית) 

אשתו של המחותן נפטרה, אבל בנתיים הוא התחתן בשנית. 

אתם עוד עוקבים?

יצאתי עם הבן של אשתו השנייה של המחותן ....

לא, זה ענק. ענק.בדרך אל האושר
לגמרי חחחחצמר גפן מתוק

בתה של גרושתי הגרושה מגירושי השלישיים. מה שמך? גרשוןותן טל
זה גדול כל כך!יוני
לא יצא לפועל אבל...בדרך אל האושר
כבר היו פה כמה שכתבו אז אני מרשה לעצמי גם.

המרצה של באוניברסיטה כתב לי על מבחן שחזר אליי: "יש לי הצעה מעניינת בשבילך, אם זה רלוונטי פני אליי בבקשה", וצירף את מס' הפלאפון שלו.
לא בדיוק הבנתי למה הוא מתכוון, והסתבר שהוא רצה להציע לי בחור, סטודנט שלו מקורס אחר... וזה היה אחרי שהוא כבר הציע לבחור, כולל פרטים עליי!

מפה לשם, לא רציתי עדיין לצאת...
איזה באסה בשבילופסידונית

גדול!בהשתדלותי
איזה מרצה תותח
חחחחחשירה מ.

איזה מרצה מדליקאהבה בתענוגים
הדבר הכי הזוי ששמעתימשפחת הדובים
קפץ..משפחת הדובים
בת שרות עם ילדים עם פיגור.
הילדה עם הפיגור כל הזמן אמרה לה את חייבת להכיר את אח שלי הוא צדיק כמוך!!
כמובן שהבחורה צחקה וכו... אבל הבת שגעה את הבת שרות ואת אמא שלה שאח שלה צריך להכיר את הבת שרות
הבחורה התקשרה לילדה לאחל חג שמח והיא הביאה את הטלפון לאמא שלה
האמא שאלה אותה אם מוכנה להכיר את הבן שלה שינסו כדי שהילדה תרד מהם כבר
האמא גם בקשה מהבן שיעשה לה טובה ויכיר אותה כדי שהבת תפסיק לשגע אותם על הבחורה..
הקיצר הוא עשה טובה ויצא עם הבחורה
וב"ה הם בדרך לחתונה😍
מדהים! ממש מרגש!אדם נוף מורשתו
ואוו מדהים ! אין עוד מלבדוו :-*מחייכת =)
וואי חזקקק!אביול

יאוו הרסתם אותי פה מזה זה מדהיםםם!!!!הפי
זה באמת מרגש!!! מזל טוב!!נוצת זהב

האמת שאחרי שקראתי פהשיר לצפון
שלי לא כזה הזוי, וגם לא בדיוק הצעה - אבל עדיין משעשע בהחלט:
לפני שנתיים ומשהו תפסנו קו ליד יישוב כלשהו (נחסוך בפרטים שמא...), הימים ימי המונדיאל, והלכתי יחד עם חבר מהפלוגה לקנות דברים במכולת לעל האש שעשינו בערב. בתור לקופה (כמובן שאני עם מדים והכל) פונה אליי מישהי ושואלת אם אני משרת בצנחנים. עניתי לה שכן, היא שאלה מאיזה גדוד, וכשאמרתי היא התלהבה וסיפרה לי שאבא שלה היה מג"ד בגדוד שלי פעם. מגניב ונחמד לנו, ובלי ששמנו לב השיחה מעכבת את התור, והקופאית אומרת לנו:" אולי תעזרי לו להכניס את הדברים לשקיות במקום להפריע לו?" ואני כולי "לא לא, את לא מפריעה" וכו'. נפרדו דרכינו.
בשבת קפצנו להתפלל בבית כנסת שם (בשביל המניין וההזמנות לארוחה ) וביציאה אני פוגש אותה שוב, שואל אותה מה נשמע וכו'. היא הזמינה אותי לארוחה אצלם אבל משפחה אחרת הקדימה אותה (והאמת שדי מפחיד לאכול אצל מג"ד לשעבר), התנצלתי וחשבתי שפה נגמר הסיפור, כי שבועיים אחר כך עזבנו את הקו ועלינו לאימון.
ברגילה שבין האימון לקו יצאתי לטיול בצפון, ובדרך למעיין נדמה לי שאני מזהה אותה מרחוק, אבל בשיא הרצינות חשבתי שאין סיכוי שזאת היא שוב. מתברר שזו אכן הייתה היא...אז אמרתי "פעם שלישית גלידה" , שיחה נחמדה שוב, וכן הלאה. אחר כך השגתי מחבר את המספר שלה (סיפור ארוך בפני עצמו...) ושלחתי לה הודעה מתי אנחנו מתכוונים לקבוע לאכול את הגלידה המובטחת...
מפה לשם, התברר שחוץ מזה שהיא קטנה ממני ב-3 וחצי שנים (הייתה שמינסטית כשהייתי חייל), אנחנו גם די בכיוונים שונים. אבל אחלה של סיפור לספר לנכדים (הלא-משותפים...😅).
מי יודע? אולי הם כן יהיו משותפים? שאלה לי.
ואו ממש יפה! עברו שנתייםזוהרת בטורקיז

מה שאומר שהיא שנה שנייה של שירות,או סיימה,אולי יש מצב לנסות שוב?

אולי הכיוונים נהפכו דומים

נראה לי נורא רומנטי לחשוב שכןשיר לצפון
אבל זה היה כל כך מזמן ובאמת שהפער היה רציני, בעיקר מבחינה דתית...הייתה הרבה הרבה פחות דוסה ממני. אז...לא נראה לי שזה יקרה, ולא ממש מפריע לי
אוווףף סיפור יפה...למה הרסתם?!! חחחאלטלנה
דרך הערוץ אביגיל.
@המצב חסה
מממרב מג של מילים

מישהי שראתה שיר שפירסמתי כאן והתלהבה.

לא כזה הזוי

דווקא היה חמוד...

והיה מישהי שסוגשל שידכתי לעצמי דרך צד ג' שהיה אני

זה היה משעשע...

לא הבנתי, הצד ג' זה פצלש שלך בעצם?יוני
חחחחח השני מצחיקאהבה בתענוגים
הצעה באמצע דייט124816

ישבתי עם בחור בדייט ראשון.

אחרי כחצי שעה של פגישה היה שקט ואני שמה לב שהבחור שקוע בהרהורים.

לאחר כמה דקות הבחור אומר לי : "יש לי חבר שממש מתאים לך...".

חחחחחח יאווו !! ממש פאדיחההפי
אתם מפתיעים מהודעה להודעה!בהשתדלותי
לא נכוןןןן. הוא לא נורמליבדרך אל האושר
הזיהיוני
חחח...טווווב ! אז יצאת עם החבר ? ;)מחייכת =)
חחחח וואי מה הייתי עושה אםאהבה בתענוגים
היו אומרים לי דבר כזה. אין לי רעיון אפילו.
למרות שזה משפט שמתאים לי להגיד
מה? למה מוזר? במקום למרוח את הזמן בדייטאמבא
זה יכול להועיל לשני הצדדים..

(לא שהייתי עושה את זה, אבל זה לא כזה הזוי..)
לא אמרתי שזה מוזר אהבה בתענוגים
אם כבר, אני חושבת שזה חסר טאקט, ולפעמים עלול להיות גם חסר רגישות.
אם באמת מנסים למצוא התאמה ואין שום קשרמחייכת =)
אז להקדים ולהגיד שנראה שאין התאמה , ושאם היא רוצה יש לו הצעה בשבילה שכן נררת מתאימה..

זה נראה לי אחלה. זה להעמיד את הדברים במקום הנכון, וזה גם ברגישות..
למה הזוי?!נוצת זהב

לאחותי זה גם קרה...באחת הפגישות הבחור אמר לה שמעי אני ואת זה לא אותו סגנון (וכמובן שגם היא הרגישה בזה..) וישיש לו מישהו להכיר לה..והם באמת הכירו...כיום יש להם שני ילדים שאני שומרת עליהם כרגע...

אויש הזוי..אבל חמוד מצידואלטלנה
אני מכירה זוגאביול

שהיו באותו בסיס בצבא.

אחד מהחברים שלו אמר לו- "וואלה, יש באוהל השני מישהי דתייה. אתה דתי והיא דתייה- למה שלא תתחתנו?"

ובאמת, הם נשואים עם ילדים... 

חחחחח איזו מחשבה תמימהdanielo

ויפה.

טוב נו, עבד להם ב"ה (:

אין כל כך.ותן טל
אלא אם כן רמיזה עבה מצידה בפייסבוק נחשבת. ואז כן יש...אבל רק בדיעבד גיליץי שזאת הייתה רמיזה מבחינתה. בנים ל-א מבינים רמזים, בנות. תבינו את זה!

(אבךל כאמור כן יצאנו בסוף פשוט כי ממש אזרתי אומץ מה שלא הכי אופייני לי)
התקשרה אלי אחתהשאלה.
והתחילה לתחקר אותי. מי אני. מלחיצה כזאת
בסוף השיחה היא אומרת לי שאני מתאימה בול לבן שלה, ושהיא שידכה את עשרת ילדיה והיא יודעת על מה היא מדברת

אז לא. לא יצאתי איתו. נחרדתי מהרעיון שתהיה לי חמות ככ שתלטנית אמאלה
מישהו שלא מכיר את שנינותנו לגדול בשקט
יום אחד אני מקבלת טלפון ממישהו שאני לא מכירה, "ראיתי אותך ב... (מקום העבודה שלי) וחשבתי על שידוך בשבילך. מה את אומרת?"

זה בנ"א שבחיים לא ידעתי על קיומו, אין לי מושג איך הוא השיג את המספר שלי, ומסתבר שכנראה הבחור גם לא ממש מכיר אותו...

בסוף יצאנו. לא היה שייך בכלל...
חברה שלי...הכי בעולם
הן היו כמה בנות שהכינו סרט לחתונה של חברה... היא הציגה את הכלה, ואת החתן הציג חבר של החתן, אחד מבין שתי חברים שהתנדבו לשתף פעולה בסרט..
לכו תבינו! במקום להסריט הם נהיו חברים ובע"ה מתחתנים עוד חודש...
נראלי יש כמה מעניינותחוזרת
חוץ מהרגילים (פורום. יזמתי דרך צד ג בפורום- והתחתנתי)
היו כמה דרך משהו שהרמתי:
1. היה מדבר איתי שעות על דברים לא קשורים לפרוייקט. ובאיזשהו שלב הציע לי לצאת. וכל פגישה שקבענו הוא הבריז, באיזשהו שלב אמרתי לו שעד שהוא לא מחליט שהוא רציני- אין לו מה לדבר איתי מעבר לטכני (הפרוייקט היה בעיצומו). חוזר אלי אחרי כמה ימים שהוא רציני והציע להפגש. הפעם הייתי יותר חכמה ונשארתי בבית עד שהוא שלח שבסוף לא. ואז אמרתי לו שהוא לא רציני וסיימנו. (כשיצאתי עם הבחור הבא הוא התחיל שוב לשלוח הודעות... אני חושבת שההתכתבות איתי היתה הדרך שלו להעביר את הזמן)
2. כמה ימים אחר כך. הגיע תשעה באב. בין הזמנים. ועוד בחור התחיל להתכתב איתי יותר כשהוא חושב שאני גבר. העניינים היו טכניים יחסית ולא היתה לי סיבה להעמיד אותו על טעותו (לא כתבתי בלשון זכר כמובן. אבל לרוב גם לא בלשון נקבה). עד שהוא הציע שנדבר על נושא שקצת מסובך להתכתב עליו. כתבתי שאין בעיה. אבל שידע שאני בת (היו עוד כאלה שהתכתבתי איתם ככה). אחקרי זמן קצת ארוך של שקט הוא כתב שסבה ומתי נח לי לדבר. דיברנו אחרי חצי שעה בערך למשך שעה. כל השיחה טכנית על הנושא המתוכנן. אחכ המשכנו להתכתב ואחרי קצת יותר מחודש של ההתכתבות הוא הציע לי לאחר רמזוזים לצאת.
אחרי החודש דיבורים נפגשנו עוד 6-7 חודשים.
3. חודש אחרי שחתכתי עם מספר 2. לא רציתי עדיין לצאת. ארגנתי משהו של חלוקת תהלים. ובקשו ממני לשלוח הודעה למספר מסויים. מיד מתקשרים אלי. בדיוק הייתי בנהיגה. ושואלים אותי למה שלחתי הודעה. לא שיש בעיה וכו. עניתי מתוך הבנה שזה המספר שבקשו שאשלח הודעה שבקשו ממני. (בסוף השיחה גיליתי שלא שלחתי שום הודעה למספר הזה. אלא הוא שלח לי הלכה יומית באותו יום...) קיצור. בשיחה הוא התעקש שנצא. סירבתי. חפר לי ברמה של יותר מ30 הודעות בחצי שעה. בסוף אמרתי שיש לי יום אחכ גם ככה כמה שעות פנויות בלי מה לעשות בדיוק כשהוא יכול אז נפגשנו כשדאגתי שחברה שלי תהיה בסביבה... היה מדובר בבחור הזוי שכל סיכוי לקשר כמובן לא היה קיים. חתכנו מיד אחרי הפגישה... (נדמה לי שכתבתי פעם את הסיפור... אולי לכמה במסרש) ואחכ הוא שאל אם יש לי חברה בשבילו. כמובן שלא!
אחד מגניב..nana
שמעתי סיפור ( מכירה את האנשים )
על מישהי ששלחה שאלה הלכתית לרב.. אך טעתה במספר שהגיע לבחור אחר.. והוא ענה לה תשובה.. אך אמר לה שכנראה יש טעות במספר.. הם דיברו.. ( וגם גילה שמדובר בבת..) מפה לשם הם נשואים..
מגניב שנשלחה ההודעה דווקא אליו.. דתי דתיה בגיל המתאים..
כמה הזויים יש בימינו!!נוצת זהב

נואשמטורלל...לצערי מכירה הרבה כאלה

לצערך? פסידונית

כן. כי יש נואשים ממש מלחיצים בקטע מלחיץ ביותר!נוצת זהב

כן אבל...פסידונית

זה מעניין

כשזה מגיע במנות קצובות כמובן.

אם זה כל כך מעניין אז שמעי את הסיפורים הבאים: (קצת ארוך)נוצת זהב

(ואני כולה בת 16 וחצי) ..יצאתי מהקוסמטיקאית שלי והיא גם יצאה איתי תוך כדי שאני משלמת לה ניגש אלי איזה בחור ומבקש שיחת טלפון...נתתי ותוך די הוא ממלמל "זה המספר של רמי לוי נכון?" לא עניתי כי לא הבנת מה הוא רוצה...ואז הוא ניתק והתרחק קצת...ואז הקוסמטיקאית שלי הסתכלה עליו והסתכלנו על המספר שלא היה נראה כמו המספר של רמי לוי..( 058....) ואז היא אומרת לי קצת בקול רם עד שהוא שמע..'את מפגרת?? הוא רצה את המספר שלך כדי להתחיל איתך'... ואני מזה נלחצתי אז שמרתי את המספר שלו..והוא הסתכל צחק צחוק משוגע והמשיך...כעבור כמה ימים קיבלתי טלפון ממספר לא מזוהה (את של ההוא שמרתי תחת השם *בייביסיטר מטורף* )ועניתי..הוא הזדהה בתור חבר של ההוא מרמי לוי.....זה היה מלחיץ...הייתי צריכה לאיים עליו עם משטרה עד שהוא עזב אותי...סיוט!!

ועוד סיפור....

בזמנו כשהיה לי וואטצאפ והידרדרתי למקומות לא טובים  (בנים וזה..) אז הלכתי בתחנה מרכזית תוך כדי שאני מתכתבת עם משהו ואני מסתכלת למי שממולי ועל הפרופיל של מי שאני מתכתבת איתו-זה היה אותו אחד!! נבהלתי(כי לא רציתי למרות הכל להפגש עם בנים) ומהבהלה רצתי כמו מטורפת...עד שהו השיג אותי..עלה עליי אמר שלום שחום נרגע ונגמר הסיפור....תוך כדי השלום שחום שלו מפה לשם הבנתי שהוא בן 14.5 כשהוא נראה בן 18+ אם לא יותר...כעבור שנה שכבר ב"ה עזבתי את כל השטויות (במשך השנה ראיתי אותו עוד כמה פעמים והוא ניסה ליצור שיחה אבל אני התעלמתי בשל התחזקותי) כעבור שנה- ההיתי בדודא לפיצה והוא גם היה שם עם חברים שלו ואז הא ניגש ואמר לי "תודה!!" אמרתי לו "על מה בדיוק?" והוא ענה "על שסידרת לארון את שירה..זה יפה מצידך".. לא הבנתי מה הוא רוצה?! מי זה אהרון? מי זו שירה?...ואז אמרתי לו "אין לי מושג על מה אתה מדבר".... ואז הוא עמד מולי והסתכל עליי ואמר לי "התגעגתי אלייך..שוב תודה! ".....ואז חבר שלו לקח לו את היד והם התחילו לצאת החוצה והחבר שלו אומר לו 'מנסה להתחיל איתה אה??!..' וההוא ענה" כבר שנה אני מנסה ...קשה להשגה זאתי עזוב התייאשתי"..

אחרי שנה הוא נזכר להתיאש...

אם לא נואשים אז מה זה?? חח

וואו. מטורפים.פסידונית

ונואשים...נוצת זהב

מטורללצוחק

למה רק אני לא פוגש הזויים?!רב מג של מילים

באלי גם לצאת פעם עם מישהי הזויה

אבל אולי אני מספיק הזוי בשביל שנינו...

תשמח על זה שאתה לא יוצא עם הזויות...אביול

מה אתה צריך את הבזבוז זמן הזה?

כי זה מעניין...רב מג של מילים
לפחות שיהיה סיפור טוב

ומיודע אולי דווקא מתאימה לי אחת הזויה...
לא יודעת אם נחשבכוחות שמימיים
הפעם הראשונה שקיבלתי הצעה הייתה בערב אחד שהייתי מאוד עסוקה.
לא ציפיתי לזה עדיין ושום דבר לא הכין אותי לזה.
הייתי באמצע עיסוק שלא אפשר לי לענות לטלפון שמשום מה לא הפסיק לצלצל. מספר לא מוכר.
לבסוף שלחתי הודעה שאוכל לדבר בעשר בערב. העיסוק התארך מעבר לצפי והטלפון המשיך לרטוט.
שלחתי עוד הודעה על האיחור אך בשלב מסויים סקרנותי גברה ויצאתי החוצה לדבר. הסברתי שאני באמצע משהו חשוב מאוד וכנראה אוכל לדבר רק בחצות.
הטלפון המתין בסבלנות וב00:00 רטט בצייטנות ובעקשנות אעפ שההתנהלויות המשיכו עם צפי של חצי שעה.
ריחמתי על האישה הסבלנית שהתעקשה לדבר איתי ,עצרתי את עיסוקיי החשובים ויצאתי החוצה לדבר.
האמת ,שלא הצלחתי להשחיל הברה אחת.
האישה הציגה את עצמה ,(לדעתי היא דמות מוכרת)
הסבירה לי מאיפה היא שמעה עליי (מכרה)
ולאחר מכן הסבירה לי שהיא ממש מחפשת מישהי בנרות עבור קרוב משפחה שלה.
הקשבתי לה בסבלנות ,מתפלאה איך היא סומכת עליי כ"כ שאדע לכוון אותה.
תוך שהיא מפרטת את מידותיו הנעלות (באמת!) ואת עיסוקו הנעלה (באמת!) ועל משפחתו וכמות אחיו ואחיותיו,מטרותיו שאיפותיו ייעודו רצונותיו תכונותיו מראהו ועוד כהנה וכהנה במשך כעשרים דקות רצופות ללא יכולת שלי להשחיל מילה חוץ מקולות התרשמות והתפעלות ,
אני מנסה להתאים לי בראש מישהי מחברותיי עבורו.
היה נראה לי שמצאתי,לכן שאלתי אותה עוד כמה שאלות,
עד שלבסוף כשנהיה קצת שקט, וכשהיא שאלה אותי מה אני אומרת,
בתמימותי השבתי לה שיש לי בראש מישהי רק שאני צריכה לשאול אותה. התכוונתי אפילו לתת לה את המספר שלה אבל הזעקות שלה קטעו את החוט שלי -----

לא ! מה פתאום !!התכוונתי להציע אותו *לך*!

אתם כמובן יכולים רק לדמיין את עוצמת ההלם שחוויתי
אחרי שהקשבתי לה דקות ארוכות בלי לקשר את כל השיחה אליי...
בנוסף ,כל השיחה הוא היה נשמע באמת בחור זהב אבל היה פרמטר עיקרי שהרתיע אותי במיוחד.
בהחלטיות רבה השבתי לה בשלילה בלי להתלבט לרגע תוך שהיא מסרבת לשמוע ממני הצעות על חברות.
חזרתי הלומת לב וסמוקה.. ומבולבלת
היום זה מצחיק אותי איך התרגשתי מזה אבל זאת הייתה הצעה רצינית ראשונה
(ובמאמר מוסגר אוסיף שאני נשואה כיום בס"ד להצעה הראשונה "הלא רצינית" שלי שהייתה באמת הראשונה אבל זה כבר סיפור אחר ולא לכאן)

שרשור משעשע..

עכשיו גם י הזויות..לא רק הזוייםנוצת זהב

רשמת כאן איך הכרת את בעלך!! יותר שווה! כמעין הנובע
דווקא לא רשמתי כוחות שמימיים
רשמת! מזמן מזמןכמעין הנובע
אה..רשמתי רק חלק יפה לך ! כוחות שמימיים
כן אני מהזוכרים כמעין הנובע
יצאתי עם בן דוד שלילמה לי
:-O רציני???????אליפלא

שדכן אחד הציעלמה לי
בלי לדעת שהוא בן דוד שלי וזה היה מצחיק... יצאנו דייט אחד.
אין מצב!!! שניה, יצאת איתו אחרי שידעת שמדובר בו???אליפלא

לא כזה הזוירב מג של מילים

יש בני דודים שגם נשואים.

קוראים לך ליבי ולו עקיבא?עוזיהו
הייתי בהלוויה של מישהו שנפטר ואז בשבעה אח שלו זיהה אותיאליפלא

מההלוויה וביקש מאחותו שתשדך בנינו! שלושה ימים אחרי שאח שלו נפטר!המום

אני כולי באה בוכה לשבעה מהאירוע המפתיע והמצער הזה וזה מה שקידם את פניי... אנשים הזויים בחיי...

שרשור מצחיקdora
רק שהרבה ענו פה לא לפי השאלה..
צריך גם הצעה הזויה וגם לצאת איתה!!
הזויות יש לכל הבנות... אבל המנצחות הן אלו שיצאו.
(אני לא מנצחת)
הייתי בדייט עם מישהירב מג של מילים

היא החליטה לחתוך והחלטנו לסיים אתזה יפה

אז עשינו מין דייט סיכום כזה

והיינו ברכבת הקלה ודיברנו והייתה לי ממש חשובה השיחה הזאת,כי זה היה קשר מאוד 

משמעותי מבחינתי וידעתי שכנראה שלא נפגש יותר

פתאום פונים אלינו שתי בנות ושואלות אותנו על החולצה שלבשתי

(למי שמכיר- הייתה לי את החולצת נוג"ה)

עניתי להם ממש בקוצר רוח כי היינו באמצע שיחה

וממש לא היה לי כוח אליהם כי רציתי לנצל כל רגע

אבל זאותי שהייתה איתי דיברה איתם והסבירה להם בפירוט ונחמדות

עברו כמה חודשים

אנחנו נפרדנו בנתיים

ונחשו עם מי התחלתי לצאת...

עם הזאת של החולצת נוגה?הפי
קצת מוזר אבל אוקיהפי
נעע לא מוזררב מג של מילים
סתם הזוי
ממש(:הפי
נו..הינה הזויה לאוסף...נוצת זהב

תחפש בה משהו הזוי וקיבלת הזויה לאוסף..

דווקא זה היה הקשרים היוץר רצינים שלירב מג של מילים
קח איזה קשר של משהי בקטנהנוצת זהב

בגלל שזה 'בקטנה' אז אתה תמצא משהו הזוי אצלה..בדוק!

סיפור על סבתא שלי:בי.ג
כשסבתא שלי יצאה לדייט (כמובן שלא היו אז פלאפונים)
אז היא קבעה עם בחור אחד ונפגשו פגישה אחת. בסוף הפגישה הם קבעו להפגש שוב במקום מסוים ובשעה מסוימת. לפני הפגישה סבתא שלי התלבטה מה לעשות כי היא חשבה שהם לא כל כך מתאימים אבל לא היתה לה אפשרות לדבר עם הבחור ולהגיד שהיא לא באה, אז היא החליטה לבוא לפגישה ורק אז להגיד לו שהיא לא רוצה להמשיך. היא הגיעה למקום וחיכתה לבחור. אחרי כמה זמן שהוא לא הגיעה והיא כבר התלבטה אם ללכת, הגיע בחור אחר ושאל לשמה ואם היא מחכה לבחור ההוא. היא ענתה שכן אז הבחור אמר לה שהוא חבר שלו והבחור הקודם לא רוצה להפגש איתה אז הוא שלך אותו שיפגש איתה במקומו... ומי היה הבחור השני?
סבא שלי!
חחח חמוד ביותראלטלנה
ע-נ-ק-!בדרך אל האושר
כמה טוב שלא היו אז פלאפונים... 😅
יאא...מגניב!נוצת זהב

חחחחח ענקdanielo

הוא החליט שלא מתאים לו

ושלח לה חתן.

בהחלט עסקה שווה.

:O חחח! אדיר!!אליפלא

בהתחלה הייתה צריכה לכעוס על אותו אחד אבל בסוף -לשלם שדכנות!ותן טל
חחח זה כזה סיפור סבתא...אביול

נזכרתי בעוד הצעה משעשעתבהשתדלותי
מתווכת דירות באה להראות את הדירה שאני שוכרת,
אחרי שהבודקים יצאו היא נשארה והתחילה לספר לי על אחיין שלה. לא יצאנו.
(אגב הוא קורא כאן. הי )
איך את יודעת שהוא כאן?צריך עיון
אמממבהשתדלותיאחרונה
לא
שלא תדטו מצרותמ.ש.ב
מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
….פ.א.אחרונה
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלתאחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמות

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

מזל טוב!ניצן*
בשמחה ובאהבה
...רחל יהודייה בדםאחרונה
מזל טוב 
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי

אולי יעניין אותך