מוגש כשירות לציבור - מחקר מעמיק ומקיף על אבולוציה של ניקיםסביון
עבר עריכה על ידי סביון בתאריך ז' בתשרי תשע"ז 10:49

עקב שינוי שמן של שתי ניקיות, החלטתי לפצוח במחקר מדעי מדוקדק שיתחקה אחר הסיבות לדבר. התוצאות מוגשות בפניכם לאחר עבודת מחקר מקיפה, מעמיקה ומאומצת, ואכילת הרבה בורקסים.

כבר מהעת העתיקה נמצאו בחפירות ארכיאולוגיות ניקים קדומים רבים. הראשונים שבהם נמצאו בתקופה הניאולותית התיכונה, ע"י החוקר העתיק והנודע בשערים @מוטיז (סתם היה בא לי לתייג אותו כי הוא קפץ לומר שלום), בחפירות שערך בארך ואכד וכלנה בארץ שנער. מאוחר יותר נמצאו ניקים בחפירות שנערכו בתל-שבע שבכפר ביתין.

תוצאות החפירות הראו בבירור על תהליך אבולוציוני מתמשך שעברו הניקים. ניתן לזהות את הניק הראשוני והניק שהתפתח ממנו, אם כי עדיין חסרים שלבי ביניים רבים, ואולי זוהי הטענה הבולטת והחמורה ביותר שאפשר להעלות נגד התיאוריה שלי. אני מאמין שההסבר טמון בעובדה שעדיין לא נתגלו רוב רובם של הממצאים הגיאולוגיים. אך כל הדוחה את הטענה שצורות הביניים קיימות אלא שעדיין לא נתגלו, חייב לדחות את התיאוריה כולה.

על פי הממצאים הנ"ל, אני ועמיתיי למחקר שרטטנו עץ אבולוציוני מבוסס היטב:

עדן. > ונחל עדניך תשקם > מקור הנחל הוא כמובן המעיין > @כמעין הנובע

דורה9 > דורה הולכת ברצון (let's go) למילוי משימתה הקדושה > אברהם אבינו הולך ברצון לעקוד את יצחק > אברהם הלך לעשות רצונך בלבב שלם, כן יכבשו רחמיך את כעסך מעלינו... (נכתב בהשראת פיוטי העקידה שנוספו לסליחות בימים טרופים [עשי"ת] אלה). כמו"כ ה9 בטח נראה איכשהו כמו סמיילי אם מסובבים ומשפצים קצת, או קצת הרבה > @לב טהור

על פי חזאי מזג האויר ששכרנו במיוחד למשימת המחקר, צפוי תהליך אבולוציוני דומה בניקית נוספת:

@אן_שרלי > מונטגומרי > אגם המים הזוהרים (טוב, זה כבר לא חוכמה... אבל לפחות אפשר לקבל על זה פרס איג נובל!)

ונסיים במבט אל האופק, לעבר העתיד |מבט כזה של חזון בעיניים, רצוי בראש צוק כמו במלך האריות או על מרפסת בפוזת הרצל|:

@צריך עיון > צע"ג > תיובתא ד@לקוס (סתם כי היה בא לי לתייג אותו) תיובתא

@Admin > אדמין > אדמין > אדמין > אדמין (רציתי לכתוב גם את שאר האדמינים באנגלית אבל זה עושה בעיות עם היישור... @Admin)

@רחפת.. > רחפת... > רחפת.... > רחפת..... > סירת מנוע

מחקר מעמיק ביותר!רחפת..

צר לי, אך הכינוי שלי יחיד ומיוחד. שום סירת מנוע לא תחלפינו בכהוא זה! 

וסירת פדלים? משוטים? את לא מוכנה להתפשר אפילו קצת?סביון
אני מוכנה להתפשר על הפורס 1.רחפת..
מה זה?סביון
אייר-פורס 1צריך עיון
המטוס הנשיאותי בארה"ב
תודה.רחפת..

סססס (פרשיות פתוחות וסתומות יענו...)סביון
יש עידכון!!כמעין הנובע
הניק שלי לא התחיל מעדן. הוא התחיל מעדןעדן

ואחלה סיכום
אבל כבר אי אפשר לערוך סביון
חכי שאולי ימצאו אותו בעונת החפירות החדשה שמתחילים באזור ארידו ב35 במאי, ואז יהיה אפשר לשחרר לציבור עדכון חדש ומסודר, ועב כרס. לפחות עד שהוא יעשה דיאטה.
לקוס
אין לך שום מחקר על הניק של @סביון?
עוד לא מצאו אותי בחפירות ארכיאולוגיותסביון
כי אני פה בסה"כ כמה חודשים. אז אין לי שום מידע על ההתפתחות האבולוציונית של הניק שלי. אולי בעוד כמה שנים כשהניק יתאבן קצת מישהו ימצא אותו ויחליט שבמקור הוא היה סופרקליפרג'ליסטיקאקספיאלידושי.
גמכן חוכמה גדולה...רב מג של מילים
נראה אותך אתזה עם הניקים שלי!

על זהימ''ל

באמת צריכה לקום וועדת חקירה.

אבל אני חדש פה ולא יודע מה הניקים הקודמים שלך...סביון
יודע מה, אולי תדאג שימצאו אותם באיזו חפירה, ואז נוכל לבדוק אם אפשר לגדל מזה עץ אבולוציוני. אם יש לך שתיל, כמובן. הניקים הם רק הדשן.
חחחחח...!!!לב טהור:)
בס"ד

אהבתי ממש ממש!
ביג לייק!
עדכון חם ישר מהתנור!!!סביון
פסידונית > פס > פסים > @stripes
טוב לא חוכמה, זה היה קל... גוגל טרנסלייט אחד וגמרנו.

אבל באמת תחזרי לשם הישן. הוא הרבה יותר יפה... וגם לי עלה בהתחלה שזה קשור לפוסידון איכשהו...
עלית עלייפסידונית

סתם, האמת שפשוט אהבתי את הצליל. בלי שום כוונות נסתרות ושכאלה.

הי שכחת אותי!!אביול

אני בעד. ממש ממש

מחר?פרח

(אני פשוט באמצע לבלוע מצב רוח נוראי עכשיו)

סביון
עשית לי את העבודה.
יישר כוחך ששיברת! (התוהים מוזמנים בזאת לעיין ברש"י האחרון על התורה)
לטובת כולנו-אביול

אני בעד. ממש ממש

מחר?פרח

הציטוט, 'יישר כחך ששברת'צריך עיון
??אביול

עדיין לא הבנתי...

אוי, שכחתי שאנשים פה עוד לא מספיק מכירים אותיסביון
אני אסוציאטיבי בטירוף. רציתי לכתוב משהו כמו "יישר כח", והדבר הראשון שעלה לי בראש זה רש"י האחרון על התורה, אז כתבתי את זה...
פשש אשריך שאלו האסוציאיציות שלך...אביול

אני בעד. ממש ממש

מחר?פרח

חשבתי על זה עכשיוברגוע
אם אני ישנה את הניק אז אני אצטרך לכתוב: ברגוע לשעבר... לא נשמע משו..
זה בסדר אני אוהב את הניק שלי אין חשש!
אתה מקרה מיוחדסביון
מסתבר שדי נדיר למצוא פה כאלה שאוהבים את הניק שלהם
אני חולה על הניק שלי!צריך עיון
נו, אתה מהנדיריםסביון
מזקני הפורום. כל כך זקן עד שאין לך כוח לקרוא הודעות ארוכות... גם לשרוד זה מושג יחסי - נסיונות פעילים

אז מה הפלא שאתה כל כך אוהב את הניק שלך?
אני לא ככ ותיקצריך עיון
תלחץ לחיצה ארוכה על הקישור לכ.א., לפי המספר אתה יכול להבין מה הותק של הניק
כבר יצאת לפנסיה!סביון
וזה מכניס אותך למקום של כבוד בין זקני הפורום, אם תרצה או לא תרצה
שתהיה בריאשמן פשתן

אמן!צריך עיון
וכן למרה/ת
הלווווו אתה גם שינית פעם את הניק שלך!אורה2x
איבוד זיכרון לטווח רחוק...
מה, באמת?סביון
וואלה... פתאום אני מגלה את כל משני הניקים למיניהם... ורק אני נשארתי עם שלי מתחילת הדרך, ואפילו לא התפצל"שתי
חכה זה עוד יבוא לךאורה2x
גם לי בהתחלה היה ניק אחר עד שנסגרתי על זה..

ועכשיו אני שוקלת לשנות ל@איג נובל
וואוו! עוד שניה אני טובע בים של ניקים משונים...סביון
(זהירות, שנינות מאחריך)

גם את???
אז... מה היה לך קודם?

ותשני לאיג נובל בכיף, אני תמיד שמח לקבל פרסים
חח נכון, אני נזכרת שגם אני התחלתי בשם אחר....שמן פשתן

ואת בכלל

ואת, מה היית קודם?סביון

רק אני נשארתי עם הניק שלי?

"הן אני נשארתי לבדי, אלה איפה הם"...

הייי! גם אני!ברגוע

אה, נכון...סביון

אז הנה הם!

באותו ניק, רק השם שלו שונה. וזה היה מזמן..שמן פשתן

כמעט כל מי ששינה היה באותו ניקסביון

ושינה רק את השם. נו, אבל זה עדיין מסקרן אותי

אבל עכשיו אני מרוצהצריך עיון
ואני מכחיש, אגב
הממ...סביון
אז מה היה הניק הקודם שלך? |סחיטה באיומים|
ב"ה!אורה2x
אתה יודע שיש תגובות שלך שממש כיף לי לקרוא בהתחשב ב..
אני גם אוהב את הניק שלי.בן-ציון
וגם את הקודם
😤סביון
@ברגוע!, שנינו לבד על אי בודד... עומדים בדד אל מול הגלים של החלפות הניק, ומחכים עד שיתנפצו להם אל החוף בקול רעש גדול אדיר וחזק. ולפעמים הגלים מתחזקים, ואז החזקים מתגלים (כדאמרי גלופי), והעמידה נראית קשה מנשוא, והנה עוד מעט מחליפים ניק. אבל אנחנו נוכל להם, ונמגר אותם, ואכלם ואמחצם ולא יקומון. ונישאר עם הניק שלנו, לנצח. עד אשר יאספו כל העדרים וגללו את האבן מעל פי הבאר.
ברגוע

אני בעד. ממש ממש

מחר?פרח

בן-ציוןאחרונה
אני אוהבת את הניק שלי! וגם את הקודם!כמעין הנובע
אבל אותך תפסתי על חם...סביון

לגבי השאר, הפה שאסר הוא הפה שהתיר אז לא יכולתי לעשות להם כלום. |מבואס|

ערב שנה טובה וכו'. שאלה שמעניינת אותיעשב לימון

אנשים ונשים שעברו טראומה שקשורה לביטחון- פיגוע טרור או מלחמה או משהו כזה

אני יודעת שזה קצת אישי- פשוט תכתבו על חבר שלכם

איך זה נראה ונחווה מבפנים או מבחוץ

אחרי שנה, אחרי עשר שנים, אחרי עשרים ושלושים שנה?

אשמח לכל מידע או סיפור מקרה

בשורות טובות ושמחות

ממליץ מאוד להיזהר עם חשיפה אינטימית במקום ציבוריארץ השוקולד

רוב האנשים פה בסדר, אבל לא כל ניק פה הוא טלית שכולה תכלת ותיזהרו מפירוט של דברי שיוכלו לנצל נגדכם.

ובנוסף, תזכרו שהפורום ציבורי וכל דבר שהכתב פה יכול להימצא על ידי גוגל כך שכל אדם יכול לפתוח ולקרוא.

כמובן. תודה על התזכורתעשב לימוןאחרונה

למה אנשים מגמגמים?בנות רבות עלי

הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?

אמרתי לו אוקי מה…

אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.

קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה

חחח …בנות רבות עלי

עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄

מצווה שניה.

אגב, למה לא פונה אלי מישהי חסודה לשם שינוי?בנות רבות עלי

סתם שאלה שעלתה לי הרגע.

טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼‍♂️

חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …

בודקים אותך. תעבור כמה שלבים במשחק ואז תגיע החסודהמבקש אמונה

🤡

חחח נראלי זה באמת ככהבנות רבות עלי

אשריך. באמת! שנה טובה!נחלת

תודה גם לך🙏🏻בנות רבות עליאחרונה

מי אשכנזי וער בגלל סליחות?זיויק

אני ספרדי וישן בסליחותבנות רבות עלי

אם אתה לא אשכנזי ולא מתפלל סליחות בכוונות עצומותפ.א.

אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח

יש רק בעיה אחת, אני כבר שנים לא אוכל קטניות בפסח😂בנות רבות עלי

אם כך, אתה יכול להמשיך לישון 🛌 בשקטפ.א.

ישן טוב יותר בבית כנסת מבמיטה?ארץ השוקולד

ברור זה כמה צעדים מהמקרר אתה קם בלילה מנשנשבנות רבות עלי

ארץ השוקולדאחרונה

זה לא תלוי מה איכות האוכל שם או שאצל ספרדים לעומת אשכנזים יש אוכל טוב בטוח?

לכבוד ראש השנהאוי טאטע!

ארץ אשר ד' אלהיך דרש אתה תמיד עיני ד' אלהיך בה מרשית השנה ועד אחרית שנה

לכבוד ראש השנה ראיתי משהו ממש יפה ומשמעותי

קבוצה של תמונות יפות מהארץ עם מקורות על שבח ומעלה ארץ ישראל

מוזמנים להצטרף

קמפיין 'טובה הארץ מאוד מאוד'

תודה רבה!נחלתאחרונה

ת

שנה טובה, ברוכה, שמחה, שלווה, לכולכם כולכם כולכם!!נחלת

אמן ואמן וגם לךארץ השוקולד

שנה של קיום משאלות לטובה לכל באי ובאות הפורום

אמן. גם לךנפשי תערוגאחרונה

יש משהו מאוד מוזרפשוט אני..

כאשר יש תחושת אבל על אדם שהלך לעולמו,

למרות שהוא לא קרוב משפחה,

ולא חבר קרוב,

ולא בוס,

אלא ''רק'' מנחה ומנטור.

מי שבהרבה מובנים הביאה אותי עד הלום,

ומי שמיליוני בני אדם חייבים לה את חייהם בלי שהם בכלל יודעים.

נוחי בשלום,

פרופסור עדה יונת.

וכן אני יודע שהיא הייתה שמאלנית קיצוניתפשוט אני..

אשמח אם זה לא יהיה הנושא כאן...

למה מוזר?משה

היה לך קשר איתה. הערכת אותה. עשית איתה דרך. הכי הגיוני בעולם.

מתוך 14 הזוכים הישראלים בפרס נובלאריק מהדרום

היא האשה היחידה, גם בזה היא היתה פורצת דרך לשבור את תקרת הזכוכית.

יהי זכרה ברוך.

איזו תקרת זכוכית?shaulreznik

לוועדת פרס נובל מאז מארי קירי אין שום תקרת זכוכית

נכון עקרוניתאריק מהדרום

בפועל היתה רק אחת

היה את רוזלינד פרנקלין שהיו נותנים לה אםקעלעברימבאראחרונה

לא היו גונבים ממנה את הגילוי

יש כאן אוהדי קבוצת כדורגל/כדורסל לשאלה בפרטי?צע

חיילי גבעתיאריק מהדרום

אמר לו פפוס מי הביאך לכאן אמר ליה אשריך רבי עקיבא שנתפסת על דברי תורה אוי לו לפפוס שנתפס על דברים בטלים

לא מכבים אש עם דלק!Nachman Wilhelmאחרונה

מעגל דמים ללא קץ או עוצמת נצח: התודעה היהודית שתכריע את האויב

החרות הפצועה של מדינת ישראל, המנסה לבנות את ביתה הלאומי ללא זיקה עמוקה לשורשיה ולקודש, גובה מאיתנו מחיר דמים יומיומי וכואב. אנו מוצאים את עצמנו במרדף אינסופי של "כיבוי שריפות" מול פני רוע משתנים: פעם אלו בלוני תבערה ועפיפונים המכלים את שדותינו, פעם נחילים של כטב"מים ורחפני נפץ המאיימים על ערינו, ופעם מטחי רקטות, מנהרות ופיגועי טרור מגוונים. אנו ניצבים מול מציאות שבה אין לנו רגע של שקט; מציאות שבה אנו לא מפסיקים לכבות דליקות פיזיות וביטחוניות, מבלי לראות את האופק או את הקץ.

בכל פעם שאנו גוברים על איום אחד, מיד צומח איום אחר במקומו. הניסיונות לפתור את הבעיה בכלים טקטיים, טכנולוגיים או צבאיים בלבד דומים לטיפול בסימפטום ולא במחלה עצמה. אנו משיגים שקט זמני, אך נכשלים פעם אחר פעם מלגמור את הסיפור עד הסוף ולעקור את האיום מן השורש — משום שהשורש האמיתי הוא רוחני במהותו.

אירועים אלו אינם יד המקרה. הטרור הבלתי פוסק, על כל סוגיו וטכנולוגיותיו, הוא תזכורת רוחנית וקיומית רבת עוצמה. האויבים מציקים לנו, אך מלמעלה מכוונים אותנו בניסי ניסים — באמצעות מסרים שמימיים שאין לנו ברירה אלא להקשיב להם — להבין שאיננו יכולים להסתמך על כוחנו ועוצם ידינו בלבד. המציאות דוחקת בנו לחזור "מלא על מלא" לשורשינו העוצמתיים, המוצקים והקדושים.

הטרור והלחימה האינסופית ייפסקו רק מכוח נחישותנו המוחצת, שתנבע מתוך זהות יהודית מבוררת. ברגע שנתחבר לשורש הנשמה המשותפת של עם ישראל, יתקיים בנו: "כל המקום אשר תדרך כף רגלכם בו לכם יהיה" (דברים יא). נחישותנו הרוחנית והמעשית תנפץ את אשליות האויב, כהבטחת התורה: "ונתתי שלום בארץ... ורדפתם את איביכם ונפלו לפניכם לחרב" (ויקרא כו). אז, מתוך עוצמה פנימית בלתי ניתנת לערעור, יסתיים מעגל כיבוי השריפות ויראו כולם את ניצחוננו המוחלט: "וראו כל עמי הארץ כי שם ה' נקרא עליך ויראו ממך" (דברים כח).ל

אולי יעניין אותך