בלאגן בהנא"ר.123

מיכאל אדרי, אחד מחברי ההנא"ר, ביקש שאכתוב בפורום שתדעו שביטול מסע סוכות חב"ב גורם להמון בלאגן, והמון עבודה נזרקת לטמיון. כל התכנונים, אישור הטיול, הכספים, ההרשמות, מלווי הנשק, ההסעות וכו' וכו', סתם בוזבז על זה זמן, ועכשיו צריך להשקיע זמן בשביל להודיע לכל מיני גורמים שזה התבטל.

בצ"ל אריאל!

חבל.צחקן
טוב...יוכי
ברור שזה גרם בלגן... ותאמין לי שאפחד לא רצה שזה יתבטל... תגיד, צריך שם עזרה או משו?
.............hadar
תמסור שאנחנו מעריכים את כל עבודת הקודש שלהם...
עזרה להנא"ר.123

כן, יש צורך בכוח אדם, אך לא בצורה חד-פעמית. הם מאוד ישמחו שתקחי על עצמך פרוייקט מסויים, ותוציאי אותו לפועל עד הסוף. הם כמובן יעזרו בכל מה שצריך, כולל כספים לטלפונים, צילומים, ייעוץ וכו' וכדו'.

את יכולה גם לקחת איתך איזה חברה שתעזור לך,  ולהוציא איזה משהו לפועל(ויש גם 3 רכזות חב"ב שמסתמא מאוד תשמחנה לעזור).

תוכלי לחשוב על איזה שבת מדריכות, שבת לביא, שבת בוגרות, פזמון מחוז, מלווה מלכה מחוזי, מסע מסביב לירח ב-80 יום, וככל העולה על רוחך. תוכלי להתייעץ עם חברי ההנא"ר ואם תקבלי אישור, את מוזמנת לתקתק עניינים.

תחשבו על זה...

בצ"ל אריאל!

אני לא ממש טובה ברעיונות..יוכי
בקיצר, אם צריך איזושהיא עזרה בלארגן משהו.. או שיש רעיון וצריך אחראית.. בשמחה אבל בלחשוב לבד על רעיון אני ממש גרועה...
יוכי, תיזכרי!miri
כשיבואו לך כל מיני הצעות ורעיונות כבר לא יהיה לך לאן לברוח...סתם סתם. יש לי כמה דברים, באמת אפשר לארגן משהו. בצל"א
סבב"היוכי
אם את צכה עזרה... את יודעת איך להשיג אותי...
בשמחה?123

כל פעילות בתנועה, אפילו אם לכאורה זה נראה משהו קטן, לוקח ממש הרבה זמן להוציא אותו לפועל.

טוב, תתכונני! כנראה שלא יקח יותר מדי זמן לפני שיפול עליך איזה משהו...

חוץ ממירי, מי עוד מצטרף לעזור?

בצ"ל אריאל!

הייתי שמחה לעזור...hadar
ויש לי גם רעיונות,אבל לא נראה לי שיקחו מישהי בגילי
גיל.123

את בכיתה א'?

מובילי התנועה שלנו הם ילדים. לפני שנה היו סניפי בנים שהקומונרים שלהם היו שישיסטים(השנה, לצערי אני לא כ"כ בעניינים); ואתמול יצא לי לשמוע שלפני כמה שנים, היה איזה אחד שנכנס לקומונה כאשר הוא היה חמשושניק.

אם את רצינית, בעלת אחריות, את יכולה להוציא דברים לפועל ורוצה לעזור לתנועה, אז לא נראה לי שיהיה למישהו מניעה לתת לך לעזור.

ואת תמיד מוזמנת לתת רעיונות.

בצ"ל אריאל!

חמשושניק?!miri

חמשוש!!! טוב, לא משנה...

הגיל באמת לא לא מה שקובע בקטעים האלה , העיקר כוח רצון והשקעה. תאמיני ביכולות שלך להזיז דברים! המון בהצלחה !

ח"ש ובצל"א

אנייוכי
כבר אמרתי קודם...
ברור!123

שאת תעזרי - זה כבר ברור!

שאלתי מי מצטרף לעזור, דהיינו: מי מצטרף לעזור לך, חוץ ממירי שכבר הצטרפה אליך.

בצ"ל אריאל!

אבלדרדקי

שלא יהיה רק לבנות

הבנים ארגנו את מסע הסליחות לבנות(טוב לבנים בוטל בגלל כמה השבעות)
אז שהבנות תארגנה לבנים[בטון של ילד קטן שמתבכיין(כמה מתאים לי)]

ברצינות, לבדוק אפשרות לארגן שיהיה משהו גם לבנים(אם ניתן כי היציאה שלהם ומספר קטן משל הבנות), אם זה יהיה אחרי חנוכה יש ה"א שאני אארגן לבנים אבל אני לא מבטיח

בצלב"א(זה בכלל דיון האם בית המקדש יכול להיבות בערב חג או ביום שישי(רש"י בפסחים פ"ק מביא את הגמרא שלא) אבל אומרים שבדורנו המשיח יכול לבוא גם בימים הנ"ל ונקשה את הקושיא "אבל איך הרי..." והוא יתן תירוץ [ראיתי שהרב אליהו כתב את זה])

ארגון למין השני.123

לא בריא שבנות יארגנו דברים לבנים, וכן להיפך, כי זה יצור דברים שאנו מעדיפים להתרחק מהם כשאפשר.

בצ"ל אריאל!

לא ירדת לסוף דעתידרדקי

גם הבנים לא ממש ארגנו את מסע הסליחות של הבנות(נתעלם מהטיפה שכן), אבל הם ההביאו את הרעיון והעבירו אותו לבנות
וכן משמע בסוף דברי שאני בלנ"ד אולי אוכל לארגן את הדבר משמע שרק יעיברו את הרעיון(לא חייב בטלפון או בפורם, אפשר גם להשאיר פתק דרך אשתו של המזכ"ל שהיא תעביר אליו והוא יעביר לרכז חב"ב או לאחרי אחר) ולא שממש ישבו ויארגנו לבנים

אשתו של המזכ"ל.123

לא חייב דווקא להעביר את זה דרך אשתו של המזכ"ל, אפשר גם דרך אשתו של רב התנועה;)

בצ"ל אריאל!

לא הבנתי מה הקשר לאשתו של המזכ"ל...יוכי
צחקנו עלדרדקי
הדוסיות(חומרות יתרות?) של התנועה, פורם אסור, מסתמא הדבר הבא הוא הנהלה אחת שהבנים והבנות לא ידבר ומסרים יעברו רק דרך אנשים נשואים\ קרבת דם(אח ואחות וכו')
הבהרה.שחר

אפילו הרעיון לא הגיע מהבנים...

אמנם הוא עלה כאן בפורום, אבל עוד לפני שעוזיה חב"ב קרא את זה, זה הועלה ע"י עדי קסלר בהנהלה.

חוצמזה, מישו מהבנים ניסה לארגן שיחה לבנות רק בגלל שזה היה אותו מרצה שניסו לארגן לבנים.

ועוד משו: נכון! בנים עוזרים לבנות וההיפך! אפשר לבקש ממישהי שתשלח פקס בשבילך בדיוק כמו שאתה הוצאת אישור טיול בשבילה מהאינטרנט! מותר לגמול חסדים אחד לשני!

הרחמן הוא יקים לנו את בנין אריאל!!

לא ידעתידרדקי

ואני התחלתי לחשוב...
ואתה חושב שזה שהעלה את הרעיון לא היה מעלה אותו גם אם זה היה רק לבנות? אני מקווה מאוד שהוא היה אומר

ברוך שכיוונתי לדעת גדול

בצלב"א

הייחתול
אני לדוגמא לקחתי על עצמי את האתר של אריאל והוא ממש קם מאפס!
שכוייח!123

יש עוד הרבה פרוייקטים שאם אנו ניקח על עצמנו להוציא את זה, זה יצא; ואם לא - אז זה ישאר באוויר, רק בגדר רעיון נחמד לפעילות.
אנו צריכים לשנס מותניים ולהתאמץ קצת; בסה"כ זה קצת קשה, אבל לא יותר מדי.

פעילויות לדוגמא:
שבת מדריכים.
שבת חב"ב.
צוות יישום לכל ההחלטות המוזרות שמחליטים במליאה[לי אישית יש הרבה השגות על המליאה(כגון: הארגון, צורת הדיון, צורת ההחלטה, צורת הובלתה, צורת היישום, צורת פרסום ההחלטות, צורת הרצינות, מועדיה, הרכבה וכו' וכו')].
טיול גיבוש לקומונרים.
לפתוח רדיו תנועתי(אני יודע שאני לא נסחף ואני לא מחרטט...).
אפשר אולי לנסות גם לפתוח ערוץ תנועתי(עם גודל התנועה שלנו ועם סוג הציבור שלנו, מסתמא יהיה רייטינג מטורף).
לרכז את חב"ג, ולנסות לגרום להם לשמור קשר עם התנועה.
להוציא היסתוריה ברורה על התנועה!!!
(המזכ"ל הציע לי לעשות זאת, לאחר שפניתי אליו ואמרתי לו שחובה לעשות זאת, אך לא מומלץ להיות אחראי על כל העולם ועוד לקחת על עצמך כל מיני פרוייקטים). אם היתה לי האפשרות, הייתי עושה זאת. זו עבודה קשה, אך נשמעת לי ממש מעניינת. 

ובטח יש עוד כל מיני דברים נחמדים שעכשיו לא עולים לי בראש.

בצ"ל אריאל!

אהבתייוכי

תרעיונות שלך... במיוחד הקטע של הערוץ... רק הרייטינג? אממ אנלא ממש בטוחה....

(ד"א הסטוריה ולא הסתוריה...)

אני מקוה מאוד שלא יהיה רייטינגדרדקי

לי יש טלויזיה בבית(אנו לא משפחה של אריאלניקים) אני לא רואה אותה, מתפלל שתעוף החצוה אבל זה לא נראה בעתיד הקרוב

בנתיים יש לי בעיה יותר גדולה עם מעריב על השולחן בארוחת ערב

בדיחה.123

הקטע עם הערוץ, זה היה בבדיחתיות...

בצ"ל אריאל!

הגבתי ליוכידרדקי
חחחחיוכיאחרונה
גמני אמרתי בצחוק... טוב לאנורא...
היסתוריה.123

המילה היסתוריה מקורה ביוונית(-HISTORIA). האות T יכולה לשמש בעברית כ-ט' או כ-ת'. מקובל בעם לכתוב 'היסתוריה' עם ט', אך זה לא מחייב.
הרב קוק זצ"ל היה נוהג לכתוב 'היסתוריה' עם ת', ומספרים שזה בשביל להדגיש ש'הסתר - יה', שכל מהלך ההיסתוריה, זה מהלך של ריבונו של עולם, וה' מסתתר בכל ההוויה, וע"כ מקומנו נקרא 'עולם' מלשון העלם.

בצ"ל אריאל!

יפה...יוכי
אהבתי... טוב חידשת לי משו... תודה
אחד מחברי ההנא"ר?!ראשון_בנשמ"ה
מיכאל הוא ההנא"רראשון_בנשמ"ה
(לפחות לסניפי הבנים...)
ההנא"ר.123

מיכאל עושה המון המון, ובשביל הרבה בנים הוא ההנא"ר, אך חבל לפספס עוד מס' דמויות שיכולות ממש להועיל ולעזור. בשבילי יש עוד כמה חברי הנא"ר.

בצ"ל אריאל!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך