מועדים לשמחה ולגאולה שלמה...
מה שלומכם?
בשיטוטי באינטרנט נתקלתי באתר של בני-עקיבא במודעה הבאה-

אני אישית ישבתי מולו ותהיתי...אולי לכם יהיו כמה השגות או תשובות בענין...
כמה דברים..
1. מה ענין "פנים לפנים" עכשיו בלב תל- אביב?יש לנו עוד משו לחפש שם???הרי גם אם תגידו שיש מה לדבר עם חילונים (וחלילה לרגע לא אמרתי שאין מה לדבר!)הרי בתל- אביב (באזור שם במיוחד- ואני תושבת הסביבה ומכירה..וגם יש לי שם קרובים...)האנשים הם מאוד אנטי וכו'....
2. האם אנחנו צריכים גם ללכת בתור מיצגים של אריאל??
3. מה איתנו?
כל התנועות נוער (במיוחד הדתיות) מרימים סוגים שונים של פעילויות (חד"פ ולא דורשות התחיבות רבה במיוחד..)ככה מדי פעם ונראה שמקומה של אריאל נפקד.... לפעמים זה נותן תחושה של "אנחנו לא סומכים על עצמינו שנצליח להכין משו ולהביא אנשים.." אפילו לעשות פרויקט גדול עם עזרא או בנ"ע אנחנו לא עושים....
והבהרה- אני לא מדברת על פעילוית קבועות שזה משו אחר (כמו המשחקיה וכו'...שהם גם נושא לדיון)אני מדברת על זה כחל מהגשמת הערכים של התנועה לא רק בתוכה אלא כדרך להעלות את עמ"י ולחזק אחרים ולא רק את עצמנו ....או אולי אני פשוט לא מבינה ואין לתנועה ענין בזה??
זהו!
(סליחה על האורך..)
אשמח לשמוע מה דעתכם...
יומצוין חג-שמח ובשורות טובות!
בצלב"א ול"מ.....
נזכה את תל אביב בראש ואחריה כל שאר המדינה, נחזיר את העטרה ליושנה, את ההלכה בראש את הטוהר את הזוך
ושהכל לטובה אנשים בתל אביב מאוד מתעניינים ומפרגנים, ואם רק נפתח את העיניים ונתאמץ קצת שזה בדיוק מימוש הערכים של התנועה, נוכל להרבות אהבת ישראל וקירוב לבבות, חוצמיזה שזה נכון שלא עושים מספיק, למרות שאני אישית מרגישה שהסניף שלי-מא"ד, עושה המון ע"מ לקרב את הגאולה ולממש את ערכי התנועה, אבל צריך לתפוס ראש גדול ולהתחיל לעשות יותר ויותר... בצפיה לגאולה שלמה, עשיה והתחברות, וכמובן לבניין אריאל, פריאל שיל"ת.