אני לא יודעת מאיפה להתחיל את כל הסיפור שלי ...אשמח אם יהיה לכם כיוון של עזרה בשבילי..
אז אני איזה שמחה ומאושרת עם כמה ילדים מתוקים ..מצליחה בהרבה דברים ופורחת ומתקדמת בעבודה ב"ה..
אבל..על רקע קושי בפוריות בשנים האחרונות ועל רקע טראומות שעברתי בנושא אני מלאת חרדות(!)
אין לי חיים פשוט! כלפי חוץ אני נראית אדם רגוע ואפילו שרני רוצה לטפל לפעמים ואני קורסת מהחרדות בעלי מסביר שזה הוצאה מיותרת וכו..(כי זה באמת המוון כסף)..
אפילו שהוא יודע שאני סובלת מחרדות הוא לא מתאר לעצמו כמה הסבל קשה ..כלפי חוץ אני מטופחת ושמחה ..לא רוצה להיחשף אז לא ארחיב..כשאני מספרת לו את החרדות הוא ישר שולח אותי להתאוורר..קונה לי משו.מנסה לשמח אותי.
הוא רוצה שיהיה לי הכי טוב בעולם..ברור לי רק שהוא לא משער שמה שיעשה לי טוב זה פשוט שלווה פנימית..
מה אני יעשה? כבר 5 שנים סובלת מחרדות ..אפילו את התקפי החרדה אני מצליחה להתיר אבל אין לי חיים!
אני לא רוצה להיחשך כי יש איזה טעות לא אנושית בעולם שמי שיש לו חרדה וכו נחשב משוגע..באלי לצרוח!זה לא נכון!!
אני מנהלת מוסד בהצלחה גדולה ..אני משוגעת??
יש לי חרדות כי אני בן אדם רגיש ואני רוצה לטפל בהם זה הכל!!רוצה לחיות!!לקום בבוקר ולא רק לחייך לעובדים ולקנות להם מתנה בערב חג אלא בפנים גם לחייך...
אשמח לעצות באיל להסביר לבעלי את הקושי..(הוא מודע לקושי הוא התייעץ אפילו עם מבינים וכו אבל הוא לא משער את רמת הסבל שלי..כי כשאני מספרת לו זה מצחיק אותו החרדות האלו..)
וגם אשמח לשם של מטפלת סי בי טי טובה!לא סתם אחת שלמדה קורס..ורצוי מאןד דתיה ..
לציין שטיפלתי בעבר במשך חצי שנה אצל פסיכולוגית וזה עזר לי מאוד ..אבל הפסקתי בעקבות לחץ של בעלי שזה מיותר וזה לא עוזר גם ככה..אם רק הייתי יודעת להסביר את עצמי לא הייתי מפסיקה..
בעלי אדם מקסים שלא תטעו..רק שאין לו מושג מה אני עוברת
מבחינתו הוא נשוי לאישה הכי מוצלחת ..וגם כשאני ברגעים של חולשה ורואים עלי את הקושי ברור לו שזה סתם ויעבור..אני מנסה לתאר לו את מה שאני מרגישה אבל הוא לא מבין באמת..
תודה לכולם.