אני יודעת שאולי התופעה הזו נפוצה אצל נשים רבות, אבל אני מרגישה שאני ממש יוצאת מכליי- חמותי משגעת אותי!!!
כל ביקור אצלה הוא סיוט מתמשך, ואסביר:
אנחנו הורים לשלושה ילדים ומגיעים לעיתים רחוקות לביקור מפאת המרחק. מהרגע שאנחנו מגיעים חמותי לא מרפה מאיתנו לרגע, חוקרת וחופרת על כל דבר קטן.
ניסיתי להסביר לה שיש לנו את שיטות החינוך שלנו, העקרונות שלנו וכדומה (בצורה מכבדת כמובן), אבל היא בטוחה שחשוב שתמיד היא זו שתאמר את המילה האחרונה.
אנחנו אצלם בסה"כ ליומיים בחוה"מ, ומתוכם הספקתי לבכות כבר 4 פעמים, ולהתחנן לבעלי שנחזור כבר הביתה...
כך למשל, היא מכריחה אותנו להכין בוקר וערב לארוחות חביתה ולאכול ארוחות גדולות. אני מסבירה לה שבגלל שאני בהריון זה קשה לי נורא לאכול כמויות, אבל היא בשלה ("ביצים זה חשוב, לפחות אחת...), כמו כן היא מתעקשת להסביר לנו עד כמה שיטות החינוך שלנו מוטעות, וכמה אנחנו צריכים לעשות כך או כך, וזה פשוט מרתיח...
אח"כ היא משוחחת עם בעלי עלי, ומשכנעת אותו נגד מה שאני אמרתי...
עוד משהו-
אמרתי לה שאין צורך לקנות לילדים גרביים נוספות, והיא בשלה "אבל אין להם מספיק, וגם הנעליים שלהם נראות נורא". די כבר! מי ביקש ממך להתערב?
אני מנסה להבליג, אבל מוצאת את עצמי משתגעת! מה גם שאני בתחילת הריון, וכל הערה כזו עושה לי לבכות ![]()
![]()
אוף, מה עושים ? אני יודעת שיש לה כוונה טובה, אבל (במחילה) בא לי לענות לה !!!