היא פגעה בי ובכלל לא שמה לב,לא ביקשה סליחה,מבחינתה,לפי מה שאני רואה את זה עכשיו,אני האדם הרע בסיפור.וזה קשה,זה קשה.הרבה חייבים לי כבוד ואני לא אוהב התנצלויות,אני רק רוצה שהיא תבקש ממני סליחה..
ואם אני לא אפנה אליה ואעשה עם זה משהו,אם אמשיך להתנהג כרגיל משהו ישתנה?המכה הזאת תהפוך לפצע נפשי עמוק ובסופו של דבר ניפרד אם אני לא אעשה עם זה משהו..ומה שאני חושב לעצמי עכשיו האם זה להיפרד ממנה,ואני לא רוצה כי אני כל כך אוהב אותה.
ההקדמה הזאת היתה סוג של דוגמה.
גם אני פוחד,אנחנו בני ובנות אדם,כולנו פוחדים..ממשהו אחד לפחות!לא משנה מה זה..העניין הוא לא לפחד ואז בעצם אנחנו אמיצים?לא,העניין הוא-לפחד..ובכל זאת להתגבר על הפחד..לזה קוראים אומץ וזה חומר שממנו מנהיגים עשויים.
קחי את המצב הכי גרוע-את מבקשת ממנה חיבוק והיא אפילו אומרת לך לא!למרות שאת בטוחה שהיא תגיד כן,מה יקרה אז?אז תרגישי מבוכה..אחרי כמה ימים זה ייעלם,זה רגש,רגש בא ורגש נעלם למרות שיש רגשות שלא מתים...
את לא יכולה לפחד מהכישלון ולדחוף את עצמך להצלחה,אבל..את תדחפי את עצמך להצלחה מפני שאת מאמינה בדרך שלך ובחזון שלך.
את חושבת שאת היחידה..?את היחידה שמתמודדת במצב הזה?אז זהו,ממש לא.
הפחד הוא רוצח,הוא רוצח חלומות,הוא רוצח תקוות,הפחד הוא רוצח דברים שאתה יודע בוודאות שאתה יכול לעשות אותם אבל הפחד מהכישלון יגרום לך להפסיק.
את יודעת מה השלב הבא שלך במקרה ותישארי סגורה ככה?את תמשיכי להדרדר,המצב שלך יהיה בהרבה יותר גרוע,ואחרי תקופה את תיכנסי לבית החולים..את יודעת למה..?כי פחדת..פחדת לבקש עזרה.
גם אני,עצמי,שונא מאד לקבל עזרה ושונא לבקש עזרה,שונא להפסיד,שונא לוותר לעצמי..אבל אם אני אחליט לא לקבל עזרה על נושא שחיוני להצלחתי..אז אי פעם אני אצליח בנושא הזה?לא.ואם אבקש עזרה ולא ייתנו לי את מה שאני צריך ואני אוותר אז אי פעם אני אצליח בנושא הזה?לא,אבל אם אכשל ואנסה שוב..ושוב..ושוב..מה יקרה אז?אז אני אנצח.
אני מתנהג כלפי חוץ כמו רובוט,לא משנה כמה דברים קשים לי אני לא מראה את הקושי כלפי חוץ..אבל כלפי פנים?חה,חה..אני מתפרק.ואני חושב שהסיבה שאני מתפרק היא בגלל שאני לא מוציא את הדברים החוצה,אבל מצאתי לעצמי פריקה..הכתיבה שלי..וזה מחזיק אותי..אבל ברגע שאתה לא פורק לכלום והכל נשאר בבטן אז אתה תפסיד.אז אתה לוזר.זה נקרא להיות לוזר באמת,לוותר לעצמך אפילו לפני שניסית!
דרך אגב,אם את זקוקה לפריקה,אני פה..
בהצלחה וכל טוב לך,דרך אגב,אם את צריכה לפרוק,אני פה.