אני צריכהמדענית
לעבור קורס בתקשורת והבעה עצמית....בעעע..אני פשוט גרואה בזה.נוראית.נוראית.נוראית.נוראית.ואני שונאת תצמי😡ואל תגידו לי שאסור.כי מותר לי.מותר לי הכול.מותר לי לשנוא.מותר לי עוד פעם לשנוא ושוב ושוב ושוב.כל עוד זה אותי..מכפת לכם.
|סוטר לעצמו|
ונעמי היא בנאדם חכם שאני רוצה בהזד לדבר איתו על הדפקות שלי.ויש הרבה כאלו.
היה לי כיף ולא כיף היום.
כיף כי יצאנו ועשינו ודיברנו ופתחנו וליבנו
ולא כיף כי היה לי לא רגוע ביפנוכו.משהו מוזר. עזבו.
אה ובקורס הזהמדענית
אני צריכה ללמוד טאקט.הרבה טאקט.כי אין לי אחד כזה.בכלל.ואני רוצה אבל אין.
קורס בתקשורת והבעה עצמית? בשביל מה?חלילית אלט
דווקא הצלחת להביע את עצמך די טוב עכשיו, נראה לי...
ומותר לכעוס ולשנוא לפעמים, אבל לדעת גם שהאדם טוב מיסודו ואת לא באמת נוראית כמו שאת מרגישה, ומגיע לך גם לאהוב אותך. לכולם מגיע.
כימדענית
אני פשוט לא יודעת את זה.אין לי את זה ושתדעי לך שזה הקטע הכי ארוך שכתבתי עד עכשיו.וזה גם אחרי מלא מחשבה.והיום כל פעם שניסיתי להסביר משהו למוריה ונעמי נעלמו לי המילים והתבלבלו ולא ידעו איך לצאת.זה היה סיוט.והם אמרו לי שזה בסדר אבל נחראלי הם לא חשבו ככה.
אני אדם טוב מיסודו אבל יש לי מלא כיסויים.וחומות.וקליפות.ומה לא.הכול.כל מה שחוסם אדם מלהביע את עצמו ולאהוב את עצמו ולהשלים עם עצמו-שזה הכי חסר לי.וזה נוראי.
זה דווקא טובחלילית אלט
שחשבת המון ואז כתבת. כי זה הכי אמיתי שלך.
ואת יודעת, גם אני כשאני צריכה לדבר לפעמים המילים מתבלגנות לי ומתערבבות ובסוף אני אומרת בכלל דברים אחרים ממה שרציתי לומר מלכתחילה.
מה שעוזר לי זה קודם לכתוב לעצמי ואחר כך לדבר. ככה המילים מנוסחות כבר, לא צריך לנסות לנסח אותן מחדש ברגע שצריך לדבר. לא יודעת אם זה יעזור לך, אבל לי זה עוזר..
לכולנו יש כיסויים וחומות וקליפות שלפעמים מלאות קוצים וקשה עד בלתי אפשרי לקלף הכל.
אבל לאט לאט. מורידים שכבה אחרי שכבה.
לומדים לאהוב משהו בעצמנו. אחר כך עוד משהו. ועוד ועוד. לומדים לקבל את עצמנו עם כל החסרונות והפגמים שבנו. לומדים להעריך את העבודה שאנחנו עושים, בכל דבר. להכיל את עצמנו עם הרגשות שלנו והכאבים שאנחנו צוברים בתוכנו. וככה לומדים לאהוב.
אני לא יכולה לומר שאני אוהבת את עצמי בלב שלם. אבל אני כן יכולה לומר שאני בדרך לשם, כי אני בלימוד הזה. לקבל אותי, ככה, עם כל זה שאני מצוברחת לפעמים ושאני מתבלבלת בדיבורים ושאני קצת אגואיסטית ואנוכית. על תכונות רעות צריך לעבוד, וכשמצליחים זאת תחושה נהדרת.
בקיצור, אולי עכשיו קשה לך לקבל את עצמך, אבל את יכולה. תמצאי בך את הטוב, תמצאי בך את הכוח לשפר את הרע, ותוכלי לאהוב.
אני מאמינה.
וואי ועכשיו יצאתי כמו שאני לא אוהבת. אזז..מדענית
בוא נשכח ממה שהיה פה.אחלה?אחלה.
טוב.חלילית אלטאחרונה
(אני סתם אוהבת להתפלסף, מצטערת)
נו יופי. מה הבעיה? יש לי קורס הפוך מקסימום.נחמיה17

איך להיות ללא טקט. (שלומבא. אולפן לחיסורי טקט בע"מ).

ממ..מדענית
יש לי מזה מלא.תודה.
אני יכולה לפתוח חנות חינמית שמוכרת חוסר טקט אם בא למישו
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך