התחתנו לפני כמעט שנתיים,זכינו בילד מתוק מדבש שמכניס הרבה אור ושמחה לחיים.
בתקופת ההריון היה לי קצת קשה עם בעלי,הבנתי שהוא לא ממש מבין את הקשיים שלי והיו לי המון-בחילות,חוסר תיפקוד ועוד.
חשבתי שזה יעבור אחרי הלידה אבל לצערי לא . אנחנו כ5חודשים אחרי הלידה וכל יום אני נפגעת ממנו,הרבה פעמים מהערות שהוא נותן מול המשפחה שלי.
אני מוצאת את עצמי מתלבטת למה זה מגיע לי.
ושתבינו הוא לא אדם רע. משתדל לפרגן ולעזור בבית. אבל הוא לא מבין שהוא פוגע בלי סופ...אני מסבירה לו שדברים מסוימים פןגעים בי והוא בכלל לא מבין.
מה גפ שהוא בא מבית כזה שהיתה בו בעבר אלימות פיזית של האבא כלפי הילדים ואף היום אני שומעת את האבא מקלל את הילדים בצורה ממש פוגעת. אני לא יודעת מה חעשות ,לא מסוגלת להמשיך להיפגע ככה! לא מסוגלת להמשיך בכזאת זוגיות,לא רוצה שהבן המתוק שלי יגדל ככה...זה באמת באמת לא מגיע לו.
בנוסף ההורים של בעלי עוזרים לנו המון מבחינה כלכלית ואז דורשים שנבוא אליהם כל פעם שהם רוצים. הם קןבעים לנו באיזה חגים אנחנו אצלם ובאיזה לא. בעלי מרצון לכבד אצ הוריו מקשיב להם ולנ זה קשה!אני מסבירה לבעלי שיש לו אישה ושאם אני לא במקום הראשון בשבילו זב בעיה..בתגובה הוא עונה שאני כן תמיד מקום ראשון אצלי ולפני ההוריל אבל בפועל הוא נותן להם לנהל אותנו ולהתערב לנו בחיים.
אשמח לשמוע עצות מכם.
פרקתי...

תגובה נפלאה