סטאז לגיל הרך עוד השנה, יש סיכוי להספיק?3015

לפני כ3 שנים סיימתי את כל חובותי לתואר ראשון ותעודת הוראה חוץ מסטאז.

בינתיים הייתי עסוקה עם המשפחה בבית וכו' וכעת אני רוצה לסגור את הפינה הזה ולהכנס להוראה בע"ה.

שאלה ראשונה- יש עוד סיכוי השנה להכנס לסדנת סטזא' או שכבר מאוחר מידי?

שאלה שניה- בכלל אין לי שום עבודה בהוראה שהתקבלתי (עוד לא ניסיתי..)ואני מחוייבת לעבודה כלשהי עד ר"ח כסלו, לפחות 4 בבקרים בשבוע...אז מה עכשיו הסיכוי?

ומה לעשות? למי לפנות? איך מבררים? קודם לחפש עבודה? קודם להרשם לסדנת סטאז' מבולבל

בנוסף,אני מעדיפה מתוקשב מהבית, כמה שפחות לסוע..יש המלצות? (אזור שומרון וגוש דן-שרון טוב. לא ירושלים וגוש עציון)

תודה רבה מאד למי שיטרח לענות!

ו..אני לא מאלה שמחוברים כאן 24 שעות אז אם אני לא עונה מהר...

תבררי לגבי צהרוניםיטבתה
השעות שלהן מוכרות כסטאז' ואפשר לשלב איתם עבודה בבוקר.
תרשמי במקסיל לסדנת סטאז' כי בכל מקרה לסטאז' לפי מה שזכור לי צריך 6 חודשים לפחות אז אפשרי להחליף 2 חופשות לידה וזה נחשב לך כסטאז'.
רק התחילה השנה אז עוד יש סיכוי שתמצאי משהו, בהצלחה!
תודה!3015

צהרונים פחות רלוונטי כי יש לי ילדים קטנים.

אם אני נרשמת לסטאז ובסוף לא מוצאת עבודה? יסכימו לקבל אותי לסאז בלי שאין לי עדין עבודה ביד?

יסכימו אבל אם בסוף לאציליגילימימי
תעבדי תצטרכי לעשות שוב סדנה.
ואני צרכה למצוא עבודה עד ה1/12 בעצם?3015

ב"ה אני בברורים על מקומות סטז חיוך

ענו לי. תודה!!! יום טוב3015אחרונה

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך