סקרמתיישב בנשמה

מה יותר יפה?

פיאות מאחורי האוזניים או לפני?

דקות או גוזמבות?

בכלל לאמשועמם...
גוזמבות מטורפות מקדימהההוא גברא

גבעוניגבעוניגבעוני 

מאחורה ודקותמשתדלת יותר

אני חושב שגוזמבות מקדימהמתיישב בנשמה

אבל כרגע יש לי דקות מאחורה...

עד שיתעבו...

פיאות לפני האוזניים ודקות.טיפה של אור
אבל אני בכללי לא מתה על פאות ...
מן הסתם יש לך בעצמך פיאות...נחמיה17

ולנו- נו! מצוות לאו להינות נתנו.

אבל לא חייב פאותטיפה של אור
כן חייבים רק לא ארוכותנחמיה17

כחמישה מילימטרים זו החובה דאורייתא במקום הפיאות (שזה מח' אשכנזים ספרדים כמה גדול הוא)

מה שכן- הרמב"ם הוא המיקל הכי גדול בעניין הזה....

אוקיי , אני בעד הרמב"םטיפה של אור
לי ידוע שפשוט לא מספרים את האזור של הפיאות אבל לא חייב להאריך , מי שרוצה. . בכבוד .
מה זה "אני בעד הרמב"ם"? מה אנחנו קונסרבטיבים?! תסבירי!נחמיה17

חו"מ- אם לא מספרים- הוא הוא להאריך...

ואם מספרים רק לא על נמוך מ"2" (6 מילימטר)- אז הוא הוא מה שאמרתי....

כוונתי , אני תומכת בדעת הרמב"םטיפה של אור

אני לא אוהבת פיאות אצל גברים אבל מי שרוצה לגדל פיאות אני חלילה לא אשנא אותו או אקניט אותו או לא יודעת מה על זה.אדרבה , אשריו !

ו.."נמוךמ-2 " לא מבינה במכונות תספרות , גם לא אמורה להבין ... 

מה אפסית כמוך (ובאמת מחילה על הביטוי) חושבת שתועיל לרמב"םנחמיה17

בתמיכתה?!
ז"א- (למקרה שלא הבנת ו/או נפגעת מהמשפט הנ"ל)- זה לא קיים שאחרון ובטח שלא מי שאינו ת"ח- "יתמוך" בראשון (בלי לדבר על פסיקת נשים).

אוהו נראה שהיום מתחיל להיות מעניין ....חוני המעגל פינות
יש לך את זה ביותר בוטה?
לא אמרתי שאני יועיל לרמב"םטיפה של אור

לא נעלבתי ,אני באמת כלום . לא חשבתי שאני ה-כלום , תוכל להעויל לדעת הרמב"ם פשוט ציינתי את דעתי . כמו שיש כאלו שהולכים לפי רב כזה ואחרים לפי רב אחר , כך פה . אני בוחרת ללכת בדעת הרמב"ם למרות שאני אישה ,אבל בעלי שיבוא בע"ה (לא בלחית) יהיה או לא יהיה עם פיאות זה מה שאני "יבחר" ואני כרגע בוחרת שהוא יהיה בלי . 

לא הבנתי מה הסתבכת ,זה שאני בת זה אומר שלא יכולה להיות לי דעת על פיאות ? זה כמו שישאלו אם אני מעדיפה דוס או "מזרחוניק" ... 

קדימה, גוזמבות.ירא ורך לבב

לפני. עבות. נקודה. אבל גם עבות מאחורי זה יפה.ציון חמדתי
לפני וגוזמבותדלת זכוכית
גוזמבות עבות מקדימההדסי שושה
לא גוזמבותמלכישוע
..נגרינסקי
לא עושים את זה בשביל היופי...
ובכל זאת, מקדימה (למה להחביא? אין סיבה להתבייש בהן...) לא דקות מדי ולא עבות מדי...
זה גם משנה אם הם מסולסלות או ישרות ועד כמה...
יותר יהודי זה פיאות מלאות בלי לספר כלל ומקדימהנחמיה17

יותר יפה- תלוי בבן אדם.... (חשש ללא ילבש.... טוב .טוב. אל תקפצו עליי...)

מסולסל של תימנים מקדימה ובגובה סנטרשאג
ולא, אין לי פאות
^^^נגרינסקי
הכי טוב והכי יפה...
פאות מלפני לא מסודרות אבל לא פרועות כמו גוזמבותניגונא
זה שיש לך פיאות כאלה.....נחמיה17

לא בנתי.ניגונא
חחח איך לא הבנת?הדסי שושה
בסדר יש לי פאות. לא כאלה כן? ונחמיה בכלל לא יודעניגונא
עליהם...

ואת! |מתלבט אם לומר משהו או שתירצחני|
לומר?
פשוט נקרעתי מצחוק מזה..
אני רוצחת???הדסי שושה
ותגידי לי באישי
מבטיחה לא לרצוח
רק ג'וקיםניגונא
איכס מי מתקרב אליהם בכלל...הדסי שושה
על כל אחד משו אחרשִׁירָה

פאות וקוקס אולפניסטיפיתה פיתה
שיואווו.

וגם טבע סגור וטבע פתוח וחצאית 7/8 עם כפתורים וחולצה מתמנון.
את זה תכתבי באיך אתם מגדירות אולפניסטיתמדענית
להוסיף <צ>?פיתה פיתה
להוסיף <צ>?מדענית
יש כאן בעיהחוני המעגל פינות
של אנשים שכותבים בדיחות עמוקות מידי
ומדברים רציני מידי

|מיואש|
יש לי בעיה כזאת בכללי..מדענית
וזה גנטי כך שזה בילתי פתיר.
עמכם הסליחה.
^^^^חוני המעגל פינות
אחד מחברי הטובים
צחק איתי שעה
ואני כמו מפגר התווכחתי איתו .....
פחח..קרה לי הרבהמדענית
ידעתי שיש לך בעיה איתי!נחמיה17

יש לי בדיחות שהם סודות גרעין. ואנשים מעוצבנים עליי מהם...

וחו"מ זה מביא גם לי בעיה. היו לי כמה חברים שניסו להסביר לי שאני ממש ממש מעצבן שאני לא צוחק מבדיחות כי אני בטוח שכל בדיחה היא הרבה יותר עמוקה כשהיא לא והיא פשוט בדיחה חצי קלאצ'.... וככה אני אפי' גיחוך לא מעלה על בדל שפתיי ומראה בכך את הגנים הבריטים, היקים והליטווקים שלי (שעובדתית יש לי את כל אלה לרוב בשורשיי....)

ותחשוב שחצי מהסמיילי האלה שלך אצלי הם-נחמיה17

אפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטיאפאטי

המום

חצי חיוך

!

גם לי היו כמה נזיפות כאלה..מדענית
ופשוט אני הולך לעשות קוקס מתיישב בנשמה

ותלך עם חצאית ? הכוונה לזוג ...טיפה של אור

מה לא?חוני המעגל פינות
חבל אחי תפור עליך,
הפסד שלך .......

בעע גוזמבות, מה אנחנו עיזים??נער גבעות מצוי

מאחורי האוזניים או לפני באמת שזה תלוי בבנ"א

לדעתי, הכי הכי זה פאות מסולסלות ארוכות מאחורי האוזניים (כן, שיער חלק הכי טוב)

לפעמים אני שוכח עד כמה אתה, נע"ג, מזרוחניק!!!!נחמיה17

לכל אחד יפה משהו אחרהנסיך הקטן.
שאלה אהובה עליייא"י לעמ'יאחרונה

קורץ.. אני שיאה האוהבת בנים עם פאות לפני האוזניים. ולדעתי יותר יפה לא גוזמבות ולא דק.. באמצע

וגם המסולסלות האלה העבות הארוכות.. מוושלךם

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך