...ניגונא

שרה מרים אמרה שאם אתם רוצים גרעין של גאולצ אז אפשר שעמישב יעשה לכם בירושלים.

השאלה אם אתם רוצים

@נחמיה17

תדבר עם עמישב אם אתם רוצים, כרגע אין לי בטריה אז אני לא יכולה לכתוב את המספר, אם אתה רוצה אז תבקש מדו"צ

מה פירוש חשבתי שזה לימוד! זאת אומרת שכולה נעשה חבורה בישיבה!נחמיה17

או! אין לי מושג מה הם השמות שכתבת. אני מתאר לעצמי שזו ראשת האירגון או משהו... אם הוא יעשה בירושלים כל כמה זמן זה יהיה?!

זה לא יהיה חתכת ביטול תורה?...

שרה מרים ועמישב הקימו את התנועהניגונא

כל שבוע בדכ.

ביטול תורה לכם? אנאערף?! תלמדו בנסיעה... ודוצ זה דוד צבי יש לו שם ארוך פשוט אז רת

אה. את דוצ אני מכיר....נחמיה17

הוא חברותא שלי סדר בוקר..... אז אם אני אלך הוא יחזיק אותי מהפשמינה שאין לי ב"ה.....

אבל לא ענית למה זה נצרך. אם אפשר פשוט ללמוד אם הבנים שמחה מהרל שיחות הרצי"ה מספד בירושלים אור הרעיון וכו' בחבורה בישיבה עם כמה מעוניינים (בתקווה שיהיו.) בעצם- בכללי- מה הנפ"מ שאני באירגון?. (אולי לעשות איזה הספק משותף לכמה חבר'ה עם מקורות מוסכמים שאפשר להתעדכן/ לשאול/ ללמוד ביחד בפלא'?....)

זה נצרךניגונא

כי לא אמורים רק להיות "בחזון" רק ללמוד, צריך גם לעשות. ובתנועה אפשר לעשות. בכללי לתנועה יש רעיון (שהוא חידוש, לא שמעתי עוד אנשים עם דעות כאלו) מאוד חזק ונכון.

הוא לא צריך להחזיק אותך מהפשמינה הוא יכול למשוך אותך בפאות

ופשמינה זה לא בגד של אישה?! 

לא הבנתי את זה -

אולי לעשות איזה הספק משותף לכמה חבר'ה עם מקורות מוסכמים שאפשר להתעדכן/ לשאול/ ללמוד ביחד בפלא'?....

אבל-נחמיה17

א- אתן (את?, אחת מהפיעלות) אמרת/ן שקודם זה חבורות לימוד.

- אין לי מושג מה הרעיון בדיוק. (הבנתי +- מהאתר פעם. אעיין שם שוב, ועדיין...)

-כבר דשנו בעניין הפיאות וזה לא צנוע לגעת למישהו אחר בפיאות (מה לעשות? יש דברים שנשאריםאיתם גם כשעוברים ישיבה)

- פשמינה זה בעיקרון בגד של אישה ובאמת תימה (שאלה. למקרה ששוב תתעצבנה עליי שאני זורק מילים בארמית) למה יש בנים עם פשמינה אבל-

א- יש כאלו (כמו הנ"ל, כפי שאת יודעת....) עם ציצית ולאישה אסור ללבוש טלית משום לא תלבש כך שגם אם נאמר שזה של אישה ויש לא ילבש הרי שיש סתירה "פנימית" בדבר...)

ב- את לא אמורה להיות מופתעת מבנים עם פשמינה כי ראית כבר את התופעה הזו (כזכור בסוגריים הנ"ל...)...

ואחרון,לגבי השאלה- הספק בלימוד (עייני שורה ראשונה בדבריי).

...ניגונא

א. זה שילוב. חצי שיעור לימוד חצי עשיה

ב. למה לא צנוע לגעת למישהו בפאות?! 

ג. אני כתבתי משהו עם מילים בארמית בהודעה הקודמת. רואים את זה בטעות? ערכתי!! |נבהל|

ד. יש כמה שיעורים שהם רק לימוד בהתחלה, אחכ זה כבר לימוד ועשיה משולב

מה זה "חצי עשייה"?!נחמיה17

אני הולך לישיבה תכף.....
אני אדבר עם דוצ.....

עשיה בשביל ארץ ישראלניגונא
אחלה
תסבירי מהי עשייה!נחמיה17

חשבתי שהלכת כבר לישיבהניגונא
תדבר עם עמישב
0526737562
שמ ביקשה שלא נסביר בשם התנועה דברים פה בערוץ אלא שידברו ישירות איתם.
לצערי עוד לא....נחמיה17

אוקיי. מלבד העובדה שאין לי מושג מה אני אמור להוציא מהלוע שלי מיד אחרי שאתקשר לעמישב (אין לי מושג לא מה שם המשפחה שלו ואני מקווה שהבנתי נכון שמדובר בכלל בזכר... ברצינות, מה אני אמור לומר? "שלום. מדבר נחמיה17 דיברתי עם ניגונא (כבשה לשעבר, מאולפנת מירון) והיא אמרה ששרה מרים לא רוצה שהיא תכתוב לי את התשובה אז....."

-את מוכנה להעביר את הפל' שלו. לדבר שעה על מה אני ספציפית עומד לעשות אבל לא מוכנה לומר לי במה גובלת העשייה שלי?!

זה מתחלק לפי גרעיניםניגונאאחרונה
לכל גרעין יש פרויקטים משלו
אז אין לי מושג מה הפרויקטים שיהיו לכם אם יהיו

תתקשר אליו ותבקש הסבר על התנועה וזרום עם זה
בהכי מקסימום תגיד שקיבלת את המספר מטליה מגרעין מירון לא חושבת שזה יעניין אותו במיוחד.
בכללי הרבה מתקשרים אליו אז ממש אל תתפדח
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך