נשיקות מרנג מתוקות, לא סתם קוראים להם נשיקות, כל ביס הוא כמו נשיקה מאדם אהוב, פשוט קטנות ומתוקות. מתכון שמורכב משלושה מצרכים שתמיד יש במקרר, קל ופשוט מאוד להכנה. הסוד הוא בפתיחת הסוכר לתוך החלמונים בתחילת האפייה באמצעות שיטת האידוי (בן מארי). מוגש באהבה.
לעוד מתכונים בקרו באתר שלי - http://www.moorecipes.com/
מצרכים:
8 חלבונים (כוס)
2 כוסות סוכר
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מניחים קערת זכוכית על סיר עם מים רתוחים *יש לשים לב שהמים לא נוגעים בקערת הזכוכית.
על אש בינונית ממסים את החלבונים והסוכר במטרפה עד שאין גושי סוכר כלל.
מורידים את הקערה מהאש ומעבירים את תערובת החלבונים לקערת המיקסר.
מקציפים במהירות בינונית את תערובת החלבונים במשך מספר דקות עד קבלת קרם יציב.
מוסיפים את תמצית הווניל ומקציפים כדקה נוספת.
מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים כשעתיים בתנור שחומם מראש ל130 מעלות.
מצננים ומגישים.
)
)

