אריאל או בני עקיבא?אנונימי (פותח)
ההורים שלי אומרים שבני עקיבא עדיף על אריאל מה לומר להם?
השאלה הראשונה היאדרדקי

למה?, מה הסיבה שהם חושבים כך
שאלה סתמית כזו לא תיתן לך את התשובה הרצויה, אחד יסביר על הפרדה ואחד על היציאה היותר גדולה לישביות גבוהות אחד על חברה יותר טובה ואחד מילוי עצמי לקראת יציאה לעם כאשר ההורים שלך מדברים דווקא על השפעה על החלשים יותר
אין ביכולתינו בפורם לענות טוב על השאלה הזאת עד שתבררי מה גורם להם לומר את זה ואז שאלה תינתן ותשובה תכתב וכולם ילכו ששים ושמחים לביתם

בצלב"א!

אני לא מבין למה לומר משהו...צחי קנטור

בהחלט יתכן שבני (ר') עקיבא עדיפה על אריאל מבחינה כזו או אחרת, וזה שאומרים שבני (ר') עקיבא יותר טובים, זה לא אומר שאריאל איננה תנועה טובה בפני עצמה. ובהחלט יתכן שהוא צודק, ולמה? כי הוא מסתכל על מה שחשוב לו בתנועת נוער, ואם את מה שחשוב לו בתנועת נוער הוא מוצא יותר בבני (ר') עקיבא, אז בסדר גמור...

(ר')עקיבא.123

אתה לא צריך כל הזמן לציין "(ר')" כאשר אתה מדבר על תנועת בנ"ע, כי ה'עקיבא' שלהם הוא לפני שהוא חזר בתשובה;)

סתם! אם הרבנים שלהם לא מוחים על השימוש של 'עקיבא' בלי הכינוי של 'רבי' לפני שמו(כאשר זה מוסב על תנועת הנוער שלהם), אז אין לנו מה לבוא ולהוציא לעז על הגדולים.

בצ"ל אריאל!

ידעתי שיגיבו על זה...צחי קנטור
חס וחלילה לא התכוונתי להוציא לעז על אף אחד... אם הייתי רוצה לחלוק על מישהו, הייתי כותב את זה בלי סוגריים.
אם אתה כבר מעיר ש"העקיבא שלהם לפני שחזר בתשובה", בטח קראת את מה שכתב הרב אבינר בתחילת הסברו למאמר ב' בכוזרי על השם של התנועה...
שאל אותם למהyehciel666
בני ר' עקיבא עדיף. ואז נוכל אולי לנסות לעזור לך.
מאיזו בחינה לעזור?צחי קנטור
הרב שלמה אבינר.123אחרונה

הרב שלמה אבינר מוחה שם בספרו על השימוש במילים "בני-עקיבא"; הוא אומר שזה קלקול ושהיה צריך מלכתחילה לכנות את רבי עקיבא בתואר 'רבי'.

בצ"ל אריאל!

אני מבני עקיבא..אנונימי (פותח)

(דרך אגב בני עקיבא בכוונה ולא בני רבי עקיבא....)

אני בבני עקיבא אני אוהבת ת'תנועה ואני חושבת שזו תנועה חשובה מאוד!

א ב ל   בתנועה שלנו יש הרבה חוסר צניעות ובעיות בעקרונות

לפי דעתי הבעיה זה שהיינו מידי עם לא דתיים ולפעמים במקום שאנחנו נשפיע עליהם - היה הפוך...

ולפעמים עושים כ"כ הרבה פשרות ששוכחים שאנחנו תנועה שדוגלת בתורה....

אבל הקטע עם ההתלבטות אם להכנס בב"ע או באריאל - התשובה שלי היא בני עקיבא! ולא בגלל שאני חושבת שב"ע

טובה יותר אלא - מי שיכול להכנס לאריאל- סימן שהוא מספיק טוב לעזור לנו להחזיר חבר'ה לתורת ישרא-ל...

מקווה שהבנת ת'רעיון....

את מדברת על משהו אחר...יוכי

על כניסה להדרכה בבנ"ע שזה יותר משפיע מאריאל... יכוליות באמת שזה נכון, בתור מדריך, אבל בתור חניכים אני חושבת שדי עדיף ליות באריאל למרות שאני עצמי הייתי בבנ"ע!

אנשי פורום יקרים- סתם שתדעו, אני נכנסתי להדרכה באריאל די בדיעבד... לא ממש אהבתי תתנועה הזאתי... אח"כ די התחלתי להסתדר איתה, אבל התחלתי ממש לאהוב תתנועה עד חג'דומטיות מוחלטת כשנכנסתי לפורום.... זה שיא ההעלה לי תגאוותנועה! זהו. סתם שתדעו...

גזור ושמור.123

הנה חברי ההנא"ר! תמשיכו לצאת ולפסול את הפורום!! הרי הפורום ממש הורס את חברי התנועה!!

ממש חבל על כל החבר'ה שיכלנו להכניס בהם גאוותנועה, אך ההנא"ר הורסת זאת במו ידיה... עד כמה כואב... התנועה יכולה לעלות בכמה רמות, אך יש כאלה שמעדיפים לעצום את העיניים...

-----------

למה כניסה להדרכה בבנ"ע יותר משפיע? יותר משפיע על מי?

באריאל אנו מחנכים את החניכים לרף יותר גבוה. אם בבנ"ע מדברים על "הסדר", אז אצלנו ישיבות גבוהות זה דבר מאוד מצוי. אם בבנ"ע מחנכים לצאת "יהודי כשר", אז אנו מחנכים את החניכים שהם יצאו המובילים של עמ"י. שיצאו מחנכים רציניים, רבנים, ראשי-ישיבות וכדו'(וסניפי הבנות דואגות לגדל בנות עם רמה גבוהה, ע"מ שישמשו כבני-זוג ראויים לאותם אברכים רציניים שסניפי הבנים מגדלים;)

דוגמא מבת-ים: חניך בבנ"ע שהולך לישיבה התיכונית בבת-ים, מבחינת המדריכים של אותו חניך זו ממש הצלחה. אך חניך שלי שהלך לאותה ישיבה תיכונית, מבחינתי זה ממש כישלון... (זו ישיבה תיכונית טובה, אך ממש לא מתאימה לאריאלניקים. אריאלניקים שהולכים לשם, ממש חוטפים "בום" בגלל הרמה הנמוכה יחסית שהם חונכו אליה).

אם לא יהיו מדריכים רציניים באריאל, אז מי ידאג לחניכים? חניכי אריאל הם עיזים שלא צריך לדאוג להם??

בצ"ל אריאל!

בצ"ל אריאל!

צודקיוכי
אפעם לא חשבתי עלזה ככה...
שוב חוזרים לוויכוח הזה?yehciel666
נראלי שכבר הגענו למסקנה שבנ"ע מתאים לחבר'ה מסויימים, ואריאל לחבר'ה מסויימים.. וכל תנועה מובילה בתחום שלה. ועכשיו אני מוסיף: יש המון מקומות ששם יש סניף בנ"ע, אבל בעצם מתאים שיהיה אריאל, וזה ממש פוגע בסניף. לדעתי, בכל היישובים צריך שיהיה אריאל. ובהצלחה רבה לסניף אריאל החדש באלון מורה! (שהחליטו להחליף את סניף בנ"ע לאריאל)
וואי!!!מיכל-

אני מכירה מדריכה מישם,שחלמה עוד שהדריכה..שהם יהיו אריאל!

ליפעמים חלומות מיתגשמים....

שמעתי שהם הופכים ליות אריאל!יוכי
פשוט מגניב!
סניף אלון-מורה.123

האמת שידעתי את זה לפני שבוע וחצי(ביום הכנה למסע סוכות חב"א), שזה היה ממש ברגעים שהקימו את הסניף. לא ידעתי אם יש אישור לפרסם זאת, אז לא פירסמתי את זה יותר מדי.

בצ"ל אריאל!

תאמת..יוכי
גמני שמעתי עלזה לפני איזה שבוע וחצי- שבועיים....
שחיתות!!!דרדקי

סתם
ברוך ה', מי שהולך למסעות יודע יותר אולי ככה יצאו יותר למסעות.

אני מבין בערך את ההנהלהדרדקי

אני מבין הטלות וטו על אינטרנט, כל הרעל שממצא שם, אבל את סיבת העירוב אני בקושי מבין(טיפה אפשר להבין אבל עדיין)

מסכים עם מה שאמרת. אוסיף שההשפעה הכי גדולה על בנ"ע(לדעתי) הייתה עצם גדילתה של אריאל, ה"קנאת תנועות תרבה צניעות" הדוג' האישית שניתן להפריד ולגדול. שניתן לדרוש שלמות ומעל ובכל זאת לא להישבר. זה מה המשפיע הגדול על בנ"ע. כן, לדעתי משפיע יותר מאשר היותינו בפנים בודדים, אשר אינם קבועים אבל בהפכנו לתנועה אזי אנו קבועים "וכל קבוע כמחצא על מחצא דמיא" ומשפיעים! 

בציפיה לבניין אריאל

אינטרנט.123

אין התנגדות של ההנא"ר לאינטרנט.

בצ"ל אריאל!

לא הבנתי...צחי קנטור
מה שאמרת על הישיבה התיכונית שיש בבת-ים, מהכרתי אותה התקשיתי למה דווקא לאריאלניקים, כדבריך, יש בעייתיות להגיע לישיבה הזאת... אני גם חושב שהבדלי הרמות אליהם אתה מתכוון נובעים מכך שרובם מגיעים מבית ספר יסודי בו לומדים ברמה גבוהה במיוחד...
זה הולך ביחד.123

נכון, ברור שזה גם נובע ממוסד הלימודים שהחניכים נמצאים בקטנותם לפני הגעתם לאותה ישיבה תיכונית. אך אותם חבר'ה שהולכים למוסד הלימודי של "אורות התורה", הם החבר'ה שמגיעים לסניף שלנו; והחבר'ה שלומדים ב: ציפורי, תחכמוני, הראל(שהחבר'ה הטובים במוסדות אלה הולכים לבנ"ע) - מגיעים במצב הטוב לאותה ישיבה תיכונית הנמצאת בבת-ים.

בצ"ל אריאל!

מה?!?!?!?!?!?!!?אנונימי (פותח)

מה?!אם כל הכבוד,ויש קצת..תבדקו לפני שאתם מדברים..עד כמה שאני יודע ואני לא גדול תורה אבל ה' זיכה אותי ולמדתי ואני עוד ילמד בע"ה.אברך זה לאו דווקא הדבר!יש בזה הרבה בעיות עיינו ברמב"ם .."אדם המתפרנס מתורתו.."(זה לא המילים המדויקות..)אפשר אבל רק בצורה מסויימת..אני לא בטוח שזה האידיאל..השמח להרחיב בהזדמנות..בע"ה

ובאמת אריאל תנועה קטנה וחמודה,אבל...

בבקשה לא לשכוח מי הקים אותה..(רמז בני"ע...)ממי היא לוקחת את כל השמות...!וכל שאר הדברים....!הכל טוב ויפה אבל בני"ע, וכן! בני"ע..כי אנחנו הולכים בדרכיו של רבי עקיבע!וכמו שאני קורא לאבא,אבא!כך אני יקרא לרבי עקיבע האבא הרוחני שלנו!חשבתי שהבדיחה הנורא מצחיקה כבר חדלה לפני שנים..

באמת יש לי קצת כבוד לאריאל אבל,בני"ע הקימו כ"כ הרבה בארצנו הקדושה..כן,נכון אז אפילו החזקנו ידיים..אבל!למדנו התפתחנו..אנחנו מבצעים את העניין של תורה ועבודה..יחד!בשיתוף של אהבת ישראל,לכלל עם ישראל..מה ?היו נפילות,לא נורא קמנו ותיקנו...אני לא ירחיב  כרגע נראה לי די הרבה לפעם ראשונה...

בברכת א"י לעם ישראל דרך,אהבת ישראל!בע"ה...

מה הם אומרים?יוכי

למה הם חושבים שבנ"ע יותר טוב מאריאל? אם תגיד לנו תטענות שלהם נוכל לענות...

מי אמר שלהיות אברך זה טוב?shir
מקשר???יוכי
תסתכלי על ;מה ש-123 אמר..shir
בקיצור אברך זה הכי טוב...(לפי דעתו..)
הסתכלתי..יוכי
אבל ברור שאברך זה הכי טוב מה יותר טוב ממישהו שלמד בישיבה? (בעע אני מרגישה כאילו אני הולכת להתחתן עוד שניה...)
שמי.123

נא לא להשתמש בשמי מעל דפי הפורום.

בצ"ל אריאל!

אין מה לומר....אפוש

אתה צריך לראות מה מתאים לך.......

ולא חייבים תמיד לענות להורים...;)

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך