צריכה בקרוב להיכנס להדרכה בעז"ה, היא ממש מתלבטת האם להיכנס בסניף פיתוח כמו הר חומה שזקוק מאוד למדריכות או בסניף שבו היא גדלה מא"ד, מה ליעץ לה?אני סובר שדרדקי
כל מקרה לגופו, אין אנו מכירים את אחותך, כמו כן אינני מכיר טוב את שני הסניפים, לכן אני חושב שאת האדם הכי טוב שהיא שתוכל להתייעץ איתו, את מכירה אותה ונטיותה, את חולשותה וחוזקה(עם מפיק בה"א), האם היא תצליח להיות כל שבת מחוץ לבית או תישבר.
רק היא ואת(ואולי המדריכה והקומנרית) תוכלו לומר "אין לנו עסק בנסתרות"(סנהדרין נד עמוד ב אם אני לא טועה) ודבר זה נסתר ממני.
בצלב"א וברוכה הבאה!
סניף פיתוח.123
סניפי הר-חומה הם סניפים חדשים מאוד, אך הם לא סניפי פיתוח!! (לפחות הסניף בנים; אך אולי את מכירה את סניף הבנות יותר טוב ממני, ואולי הוא כן סניף פיתוח;)
בצ"ל אריאל!
אני בעד שתיכנס לסניף שלה (מא"ד)דורותי
אני יכולה להגיד לך שגם לי אישית הציעו להיכנס לסניף פיתוח שהוקם בעקבות הסניף שלי...(עכשיו הוא כבר לא כ"כ פיתוח) ובסוף, לאחר שיכנועים רבים והתלבטויות אני לא ניכנסתי לשם...והיום אני ממש שמחה על זה, כי נראה לי גם שכדאי שקודם היא תפתח את הסניף שלה (אני לא יודעת איך זה אצלכם, אבל אצלנו בזמנו הם לקחו את כל המדריכות הטובות ואז הסניף שלנו התחיל להתפורר וזה היה חבל כי קודם כדאי שתשקיעי בסניף שלך ואח"כ אם ישארו עודף מדריכות אז שילכו לעזור לסניפים אחרים "עניי עירך קודמים"...
ועוד סיבה: נראה לי שבסניף שלך את מרגישה הרבה יותר טוב את מכירה כבר את הסגנון ולכן תוכלי להועיל בצורה טובה יותר!
אבל כמובן שאם אחותך לא חושבת כמוני היא מוזמנת ללכת ולהועיל לסניף אחר ותבוא עליה הברכה!
די לערבב!123
סניפי ראשל"צ אף-פעם לא היו סניפי פיתוח!!(מי שישמע כבר יחשוב שהם קיימים איזה אלפי שנה...).
אין קשר בין סניף חדש לבין סניף פיתוח; זה 2 דברים שונים לחלוטין!!
בצ"ל אריאל!
אהה באמת?דורותי
תמיד חשבתי שזה אותו דבר...
תודה על התיקון...את יכול להסביר מה ההגדרה של כל דבר?
סניף פיתוח.123
סניף חדש - סניף שהוקם לא ממזמן(כאילו דההה...)[ברור שזמן זה דבר יחסי].
סניף עולים - סניף שסוג החניכים שם הם עולים חדשים מארצות נכר או ממשפחות כאלה(בדרך-כלל אתיופים),שהוא לאו דווקא סניף פיתוח[אבל זה הרבה פעמים הולך ביחד].
סניף פיתוח - סניף שהחניכים שם באים ממשפחות בעיתיות(ממשפחות הנמצאות בכל מיני סוגי מצוקה: כלכלית, משפחתית, התאקלמותית[מלשון: להתאקלם], עבריינתית[מלשון: עבריינות] וכדו').
בצ"ל אריאל!
תודה על ההסבר!דורותי
התאקלמות.123
ההסבר לא היה מופנה רק אליך!(לא כולם גאונים כמוך שמבינים כל דבר;)
חששתי שלא יבינו מה זה 'התאקלמותית'...
בצ"ל אריאל!
בנות בשישית.123
ב"וועידת חירותינו", הוועידה הראשונה בתנועה, שהתקיימה באזור פסח תשס"ב, הוסכם בוועידה בין חברי התנועה שהגיל האידאלי אצל הבנות לכניסה להדרכה זה בכיתה י'(ואצל הבנים בכיתה י"א - לא בגלל שהבנים מתבגרים יותר לאט, אלא בגלל שהם יותר רציניים בלימודים ויותר איכפתיים לבגרויות, אז מעדיפים לחסוך להם את כיתה יו"ד מההדרכה;).
בצ"ל אריאל!
אני נכנסתי בסוף ט'!דורותי
חיחי אתם בטח בשוק!
אבל פשוט היו צריכים מדריכות..
לא נורא הצוות הבא יכנס רק בסוף י' תחילת י"א כנראה..
שוקיסטים.123
למה להיות בשוק אם המדריך שלי נכנס בתחילת ט'?...(והוא בן, לא בת!!).
מצטער לבאס, אך בתנועה שלנו אפילו היה קומונר שהיה חמשושניק(כן, מירי! יש כאלה שקוראים לזה 'חמשושניק' ולאו דווקא 'חמשוש').
ב"וועידת חירותינו" עצמה אפילו סיכמו שבדיעבד אפשר להכניס בנות בכיתה ט', ובנים מכיתה י' ואפילו מכיתה ט' כשממש צריך.
אני הייתי בשוק כששמעתי שסניף מסויים של בנ"ע(שאני די קשור לאותו סניף. אני קשור די טוב לכמה סניפים של בנ"ע, אז אל תנסי לחשוב על איזה סניף אני מדבר...),הכניס להדרכה מישהי שהיתה בתחילת כיתה ז', והכניסו אותה ע"מ שהיא תשמש כמדריכה בחודש ארגון!!
בצ"ל אריאל!
אני ניכנסתי בט'אנונימי (פותח)
אני חושבתיוכי
שזה ממש תלוי באיזה טיפוס אחותך, אם היא בנאדם שבאמת יש לו את הכוחות להשקיע, ולנסוע כל הזמן לסניף שהוא לא קרוב לבית, אז ברור שהרבה יותר עדיף הסניף הרחוק, אבל, אם זהיגרום לפחות מוטיבציה, והשקעה רק בגלל הריחוק מהבית עדיף כבר להישאר בסניף בבית ולתת את כל מה שיש בה!
תלוי.123
זו שאלה שתלויה ביותר מדי דברים שאינם פרוסים לפנינו ואינם ידועים לנו, לכן קצרה ידינו מלהושיע.
בצ"ל אריאל!
צודקים.yehciel666
סניפי עולים.123
אך לצערנו אין בהווה סניפי עולים בתנועה, אז עדיף להדריך בתנועה בסניפים רגילים(אני רושם זאת, כי יש כאן מישהו שחושב אחרת;)
בצ"ל אריאל!
הקומונרית שלנוהודיה
לפני שנתיים היתה חמשושית... 
ו4 מדריכות נכנסו בכיתה ט', וזה לא כ-זה נורא..
את מקדומים??שחר
עדי קסלר היתה שם קומונרית 4 חודשים כשהיא היתה חמשושית!!
היא הוציאה את סיירת לביא למחנה, והצליחה לשמור על הסניף ולקדם אותו עוד קצת!!
לא פלא שעכשיו היא רכזת חב"ב...
כן.. אני מקדומיםהודיה
מי את\ה???
ומאיפה את\ה יודע\ת הכל על קדומים?!
כן.. עדי היא בשבט שלי =)
אבלהודיה
היא לא ממש הוציאה אותנו...
היא בסה"כ אמרה שמי שלא יוצאת לא תהיה מדריכה.. חחחחח
אבל תכל'ס היא עשתה הרבה כדי שנצא לסיירת.. וזה היה שווה את זה
אין על סיירת לביא. 
ממש לא מסכים!yehciel666
פסדר...יוכי
איומים.123
יחיאל! אתה לא זוכר את הנחרצות של דוד אוחיון 'שכל מי שלא יוצא לסיירת לביא, לא נכנס להדרכה'? וחברי הישב"צ קיבלו את ההחלטה הזו(דווקא על זה לא זכור לי וויכוח קולני-צעקני השואף להיות נצחי). נראה לי שגם אתה היית בישב"צ הזה. זכור לי משהו עם פיצה בישב"צ הזה, זוכר?[יש סיכוי גדול שיש לי את הפרוטוקול של הישב"צ הזה, ושם מצויין את כל הנוכחים, אז אפשר לבדוק אם היית שם; וגם מסומן שם אם הגעת בזמן, או אם הלכת מהישב"צ לפני הזמן. הא, לא! בעצם זה היה עוד בתקופת נריה... אני כה מתגעגע לימים שבהם הייתי עושה ישב"צים עם העמיצורניקים...].
אבל אנחנו גם דאגנו לסבסודים למי שהיה צריך, ומי שלא יצא זה היה בגלל שלא היה בא לו לצאת, ולא בגלל בעיות כספיות. אולי גם אצלן זה היה באותה צורה.
ואפילו אם הן אינן יכולות לקמבן משהו כלכלי למי שחסר; מי שלא יוצא לסמינריון הדרכה(אפילו אם זה מסיבות כלכליות), חסר לו ידע רב בהדרכה, וזה מסוכן שהוא ידריך(כמובן שזה משתנה מאדם לאדם, ויש אנשים כשרוניים מטבעם שיש להם את זה וכו', אז הסיפור אצלם הוא שונה). לתת לאדם לחנך, כאשר הוא לא יודע מה זה חינוך, זה לא פשוט כלל! (ולא משנה מהן הסיבות...).
בצ"ל אריאל!
וואו...יוכי
ישב"צים מעניינים היו לכם.. פיצה... נשמע טוב
...
ד"א אני הייתי רק ביום האחרון של הסיירת ונכנסתי להדרכה בכל מקרה... ברור שעדיף להיכנס אחרי הסמנריון.. אבל אם אי אפשר לצאת אז יוצאים לסמנריון שיש אח"כ!
נכון,שחר
גם תמיד יהיו את המדירכים שיכנסו באמצשנה בלי סמינריון, אבל ת'כלס, הסמינריון חשוב.
אני עצמי לא עברתי סמינריון לפני שהדרכתי (בנ"ע נצרים) וגם לא חשבתי שיש לי יותר מידי מה ללמוד...
אז נכון, באמת אני (באופן אישי) יודע הרבה ממה שמלמדים, אבל גם דברים שאתה יודע יותר טוב שמלמדים אותך בצורה מסודרת, אין מה לומר, פשוט הכל נראה אחרת...
אני קורא את החומר של הסמינריון הקרוב וחושב על כל הדברים שהייתי יכול לעשות בשביל לשפר את ההדרכה שלי...
בצ"ל אריאל!!
סמינריון הדרכה.123
הלכתי לסמינריון הדרכה לאחר שנה שהדרכתי. למרות הניסיון הרב שהיה לי, ולמרות שחשבתי שאני איזה כשרוני, ולמרות שיצא לי לעבור על הרבה מקורות שהביאו בסמינריון עוד בימי חורפי, ולמרות שחשבתי שאני איזה מתמחה גדול בכל מיני תחומים, הסמינריון הוסיף לי המון!
הסמינריון חידד אותי המון, ושיכלל אותי, והוסיף לי, ולימד אותי ואני שמח מאוד שיצאתי לסמינריון!
ממש שתיתי בצמא את דברי המרצים בסמינריון!
בצ"ל אריאל!
קדומים.שחר
אני מכיר טוב מאד את עדי קסלר וגם את מי שהיא החליפה - צביה לוי.
את עדי אני מכיר מהתנועה, ואת צביה - מהחיים...
כבוד המנהלדרדקי
האם אין דיון זה בינהם דבר שצריך למוחקו?
אני יכול להבין את הסקרנות, אבל בשביל זה יש מסר אישי, ושחר יחליט הלענות אם לאו, אין הפורם מקום לבדיקת פרטיים אישיים על הפרט השני(לפחות כך אני מבין)
הודיה: אם פגעתי בך, אני מבקש מחילה
שחר: מהכירותי אוך אני יודע שאינך כועס ונפגע
כבוד חבר פורומינו היקר!123
ע"מ לברר מה נכון למחוק ומה לא, נעשה דיון על גבי דפי הפורום ע"מ שכולם יזכו לראות לדעת וליישם.
אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש בנושא, כי אולי פותח שרשור זה מעדיף שלא ננצל"ש לו את שרשורו.
ההתכתבות פה בין השניים, אינה נראית לי ממש מיותרת ופסולה(הדיון הוא אם היא פסולה ע"ג הפורום, אך במסרישי כאשר זה נעשה מין במינו אין עם זה בעיה לכולי עלמא, כמובן).
יש הודעה אחת, שהיא כן מיותרת והיא יכולה לסחוף את הדיבורים לנושאים ממש מיותרים, אז היא תמחק בזמן המאוד קרוב.
לגבי עצם הדיבורים פה: הדיבורים פה נעשים על עדי קסלר, אחת מרכזות חב"ב בהווה, ואיני רואה את זה כדבר הצריך להימחק.
ברור שאנו לא נתחיל לדבר פה על כל אחד ע"ג דפי הפורום, וברור שזה לא בסדר לפרסם כל מיני פרטים על אנשים, אך גברת קסלר נושאת בתפקיד ציבורי, וברור לה שלשאת תפקיד כזה נושא בחובו הרבה תופעות הנספחות לתפקידה.
כמו שזה בסדר לספר בריש גלי ומול קהל ועדה על מזכ"לינו היקר, לספר כל מיני פרטים וכו' וכדו', אז יש את אותו דין לגבי רכזות חב"ב ולדומיהם.
נכון שזה עניין של גבול דק המפריד בין דברים שהם בסדר לבין דברים שאינם בסדר, אז האחריות מונחת על מנהל הפורום לברר עניינים אלה, וחברי הפורום יצטרכו לסמוך על שיקול דעתו. כמובן שכל אחד מוזמן לבוא ולהעיר במסרישי על דברים כאלה, ולא לעשות זאת ע"ג הפורום כמו שזה נעשה עכשיו.
שכוייח על האיכפתיות ובצ"ל אריאל!
בצ"ל אריאל!
אממהודיה
צודקדרדקי
זה תלוי בה!אנונימי (פותח)אחרונה
אז קודם כל הרבה בהצלחה בכל מה שהיא תחליט! הדרכה זה אחד הדברים שמשנים אנשים ולכן יהיה חשוב יותר שהיא תשפיע על אנשים עם יותר בעיות מלהכנס לסניף שכבר מושקע.
באופן כללי טוב יותר שהיא תלך לסניף פיתוח!-זה חשוב מאוווווד!
אבל אם היא יודעת על עצמה שהיא לא יכולה עדיף שתשאר בסניף שלכם...
אבל העצה שלי זה סניף פיתוח! חשוב יותר מסניף כבר מפותח יותר.
בהצלחה רבה!והכי חשוב לקחת את ההדרכה ברצינות! מנסיון ..
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות