אוגרת שהמליטה..כסיופיאה

אני עכשיו די בלחץ.. האוגרת שלנו המליטה לפני שלושה שבועות..

הפרדנו את האבא לכלוב נפרד, ככה שמענו שצריך לעשות.. הבנתי שאחרי שהאוגרים נהיים  עצמאיים אז אפשר כבר להחזיר את האבא.. עכשיו ניסיתי להחזיר אותו והאמא ממש התנפלה עליו כמעט הרגה אותו.. מהר החזרתי אותו לכלוב השני בחזרה.. אח"כ האמא נעשתה תוקפנית והתחילה לתקוף את הגורים היה ניראה שהולכת להרוג אותם אז מהר הפרדתי  בין האמא לאבא, את האמא העברתי לכלוב הנפרד והאבא עם הגורים. ממש פחדתי היה ניראה שזה מסוכן להם. ממש מתבאסת עשיתי טעות לא היתי צריכה להחזיר אותו.

מה אתם מייעצים לעשות עכשיו?

אוי. לא יודעת מה ליייעץ.לב אמיץ

וגם לתייג אני לא מצליחה @ליזי בנט.

השאלה - הגורים אוכלים בכוחות עצמם כבר או רק יונקים? אם הם רק יונקים, הם צריכים את האמא. 

מתייגת לךמחודשת.
למען האמת אני פחות מבינה באוגרים..ליזי בנטאחרונה

אבל עשיתי חיפוש בגוגל אז אולי אני יכולה לעזור לך.

הנה מה שנראה לי יעיל בשבילך:

בגיל 3 שבועות הגורים נגמלים מחלב, ויכולים להיות מופרדים מהאם. רצוי לא להעבירם למגדל אחר לפני גיל 6 שבועות.

אגב, גם גליתי שאוגרות  אוכלות חלק מהגורים שלהן לפעמים (מטורלל) אז זה לא מקרה חריג כל כך. בגיל ממש צעיר ממליצים למצוא אמא אומנת ויש גם הוראות איך לגרום לה "לאמץ אותם", אבל אם הם כבר בני 3 שבועות כנראה זה בסדר להפריד מהאמא.

מצאתי גם שתוקפנות כלפי הגורים יכולה להופיע כתוצאה מהפרעה או נגיעה בגורים- כנראה החזרת הזכר נחשבת הפרעה. 

לגבי האם כדאי להשאיר את האוגרים מופרדים מהאמא או לא- לא מצאתי שום דבר. אני יכולה להגיד מה דעתי, אבל היא לא מקצועית במיוחד ואנ לא רוצה להטעות אותך..

בכל אופן באתר הזה: http://www.pinat-hay.com/dh/dwarfham.htm יש המון מידע יעיל, וכמעט מכל האתרים הפנו אותי לשם. אז כדאי שתקראי את מה שכתוב שם, אול תמצאי משהו שפיספסתי.

בהצלחה!!

רוצים לעבוד מהבית בזמנים שלכם.! כנסואנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה קלילה ברשת ונוחה מאוד !!2אנציללואנטנך

דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173

עבודה ברשת!!!@23אנציללואנטנך

עבודה נוחה וקלילה ברשת!!אנציללואנטנך

עבודה ברשת מהבית!!!אנציללואנטנך

עבודה אונליין##אנציללואנטנך

עבודה ברשת##אנציללואנטנך

עבודה מהבית##אנציללואנטנך

אולי יעניין אותך