אוף אוף אוף
*הן לא שמות עלי
*והיא בכלל לא באה. כאילו, לא אכפת לה בכלל מהשבט. ואנחנו צריכות אותה. וגם אני הייתי כמוה ואני מבינה אותה מאד אבל ממש אין לי כוח לרחם עליה.
*אין לי כוח להיות עייפה (ידידיה מאיר כתב על זה! |צוהל|)
*ועכשיו יש אפילו יותר חמור מאקזיסטנציאליזם, כי אני בכלל לא מבינה את השאלה וזה חצי ממ"ן. ואמא שלי אמרה שאני צריכה לבקש מגיס שלי את מה שהוא כתב ולהעתיק. אבל לא, לא עושים את זה, אפילו לא כשבא למות. אם אני אעשה את זה אפילו קצת כל התואר הזה לא יהיה שווה כלום.
*וצריך להגיש את זה הלילה.
*ומחר נוסעים לאולפנא איך ריבונו של עולם איך
*ובכלל, למי יש כוח לשחרורים האלו. והנסיעות. כמה זמן הן מבזבזות מהחיים. (כלומר, אני אלמד בנסיעות, אבל העיניים. נהרסו לי העיניים מכל המאמרים העצומים האלה בפלאפון)
*ובתוך כל זה אני צריכה לתמוך במד"שית שהחניכה מעצבנת אותה
*ובחניכה שהמד"שית מעצבנת אותה
*ולצאת מדריכה טובה.
*ולא לכעוס.
*ולא לכעוס עליה שהיא לא מגיעה ולא עונה ועליה שיש לה חיים עמוסים אז היא לא יכולה. גם אני הייתי כזאת כשהייתי חניכה אז בכלל אין לי זכות לכעוס.
*אני מקלידה ממש מהר!
*ולשמור על קשר עם כל מיני אנשים, שלא. אין לי זמן עכשיו לכתוב לכם איך אני מרגישה. אני מרגישה רע אז תקבלו את זה ואל תשאלו כל יומיים. (לא, טיפשה. את כן רוצה שישאלו, אבל שאיכשהו יבינו את הרגשות שלך בדרך על-מוחית)
*והכתיבה הזו עכשיו שאני כותבת במקום לכתוב את העבודה. אבל איך אני אכתוב את העבודה אם לא הבנתי את השאלה.
*תירוצים תירוצים
*אני צריכה תמיכה רגשית ועידוד מוראלי (ואולי קצת עזרה בנסיעות)
*מחרררר שיעור בגיטרה בסססס |צוהל|
*לא באמת צהלתי. אין לי כוח להתרגש 
שמישהו יעביר כבר את החודש המיותר הזה
מי הגאון שהמציא את החודש ארגון? צריך למחות את שמו
- לקראת נישואין וזוגיות