התרופפות המשמעת בכיתה..אנונימי (פותח)
אשמח לעזרתכם
אני מלמדת קבוצה א' בכיתה ה'. בנות חכמות שיודעות ללמוד. עד לפני שבועיים בערך למדו מאוד יפה.
העניין הוא שאני מרגישה שיש התרופפות בלמידה. יותר דיבורים בשיעור, הן פחות איתי במהלך השיעור ופחות משתתפות.
יש עצות איך לרתום אותן ללמידה חזרה?
תודה אבה!
השפעות השגרהסיהרא

ייתכן.

אם זו אכן הסיבה כדאי להוסיף עניין דרך צורת הגשה של החומר, אתגרים ופרסים או סוג של תחרות- עדיף משהו שמתמשך לאורך זמן, זה יוצר קשר בין שיעור לשיעור ויש יותר מעורבות.

לא להילחץ ,קורה, ואם טיפול נכון זה יעבור.

לכתוב הארות חיוביות ביומנים שיראו להורים.ציליגילימימי

צ'ופר או הערה טובה לבנות שהיו רציניות בשיעוראורין

זה תורה שלימהאריהאריה

את ממש לא הראשונה שמתמודדת עם בעיות מסוג זה אני חושב שזה קיים אצל 99 אחוז מהמורים, מאוד חשוב לא להילחץ ולהשתמש בהרבה תכסיסים פסיכלוגיים, יש לי בערך 10  רעיונות אבל זה יקח הרבה זמן. אז מה שמומלץ הכי זה לתפוס איזה מורה מנוסה ולהתייעץ אתו על כל פרט זה מה שאני עושה בשנה וחצי האחרונים שאני כבר מורה וזה הרבה פעמים פוקח עיניים, וכמו כן לשמוע גם מעוד מורים כי תשועה ברוב יועץ.

בקיצור להתיעץ להתיעץ להתיעץ!!!

עקביותאימל'ה
עיקביות
לא להכיל אפילו הפרעה קטנה
גבולות ברורים.
להכין עבודות בנושא הנלמד מראש
ובת שמפריעה מקבלת את העבודה שהכנת מראש.
להרבות אורפיטר פן
לקחת בנות שעובדות יפה להעצים אותם לבד וגם מול הכיתה. במקביל בנות שמפריעות שיחה אישית שאת מאמינה בהן ומצפה ליותר. להזמין את המנהלת מנהל לצפות בבנות בשיעור. לספר לבנות שיהיה שיעור מיוחד ושישקיעו בבדיקת מחברות חוברות. להרים טלפון לכמה הורים על מצב הבנות. לכתוב בראש מבחן דך עבודה הארה טובה . לשדר שאת המורה בכיתה לשדר עוצמה והכלה. להקנות במשך 10 דקות ולתת לבנות לעבוד. לא לאפשר מעבר מקומות לא לאפשר אכילה בשיעור וכו וכו בהצלחה
מה את מלמדת?לטובהאחרונה
התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך