בס"ד
"מפגש פורום בפתח, כל צמ"ע במתח
מפגש פורום מתחיל, תבואו יהיה אדיר!!"
פרטים מדוייקים בעז"ה בקרוב מאוד!
אם יש למישהו רעיונות, בקשות, מענות זה הזמן לכתוב חברים....!!
בשיתוף עם- @ניצן_מ המדהימה!! שהיא פשוט ממש מדהימה!!
תודה!!
בס"ד
לי אין בעיה לקיים את זה בת"א...
ואני שמחה שכתבת את זה כדי שנוכל לקחת את זה בחשבון...

לקוס
נפש חיה.כמה זמן לפני ששלושת הנערים נחטפו, כבר קבענו בפורום גברים הסגור, מפגש עם על האש בירושלים. זה היה נראה רציני ביותר, וגם כאשר נחטפו הנערים והתחילו לחפש אותם זה לא היה נראה כדבר שצריך לבטל את המפגש. אבל יום לפני המפגש - נמצאו הגופות. מה שאומר שהמפגש כמובן בוטל מיידית, ואני מאמין שרבים מאיתנו (כולל אני הקטן) "בילינו" את יום המחרת בהלווית הענק המצמררת...
סתם זרקת אותי לשם עם העל האש שלך...
את חייבת לי פיצוי על הפעם שעברה......
לב טהור:)
נפש חיה.גם אם אצטרך לוותר בשביל זה על שיעור או שניים
תראו איזה חשובים אתם!!! חחחח
אה, אבל בכל זאת, אם לתת העדפה - ימים ראשון עד שלישי עדיפים, כי ברביעי חמישי יש לי פר"ח ואין לי לב לבטל לילדון המתוק שלי יותר מידי פעמים (וכבר ביטלתי לו פעמיים החודש, מסיבות מוצדקות לגמרי ועדיין...)
. או גם שלישי, זה סבבה...
ותן טלולי רביעי וחמישי, אז לפחות אצל שני אנשים אנחנו כבר יודעי םשבשני ושלישי זה סבבה יחסית, זאת כבר התקדמות
עכשיו צריכים לאזן בין רצונות של עוד 20-30-40 אנשים אחרים (עף באופטימיות על ניצן ולב טהור...
) ואולי נצליח למצוא בסוף יום, תאריך, שעה, מיקום ותוכן למפגש
.
נפש חיה.
חחבקצרה
]
.....לקוס
לקוס
בטח גם דתיים כמוני לא באים לך בטוב...
[וגם יש כאן כמה שלא דתיים, מגעיל לכתוב מה שכתבת..]
כל אחד והטעם שלו...לקוסאז לא, זה ממש לא נכון,
ואם מישהו כזה קורא את זה כאן לא יהיה לו נעים[יש כאן דתל"שים שאולי רוצים לבוא..]
אבל וואלה, לא מצחיק, ולא מתאים, מילא נאמר בפורום סגור.
וקוראים לה ארוון. זה לחלוטין נשמע כמו שם של בן.
שתהיו לי בריאים כולכם. ותמצאו יצירות פנטזיה יותר קריאות לרפרר אליהן.
פעם אחת עם התרגום המקורי ופעם אחת עם התרגום החדש ביותר. שניהם עדיין לא קריאים ומשעממים במיוחד. מה לעשות, טולקין לא היה סופר טוב כמו שהוא היה בלשן טוב.
לאור זה שחשבת שאני בן...
אני נוראי עם שמות.
אף פעם לא יעריכו פנטזיה טובה באמת"|
אח"כ תעברי לספינות החיות, ואז לטרילוגיית האיש הזהוב.
שמעתי שהיא עובדת על עוד טרילוגיה... אכן האישה לא יודעת שובע...
[אגב לא ראיתי משהו פחות לא צנוע, או פחות מיני/ סוטה לעומת נוכרייה, רק שבנוכרייה עשו רעש וצלצולים כי בסדרה לקחו שחקנים חתיכים, ובפועל דיי כלום, ובאותו מינון.... אבל כמו שכתבתי לפני, סופרות מאוד אוהבות לקחת לכיוון מיני בפנטזיות..]..
נראה לי שעד היום ווית'ין לא ענו אם HAND OF SORROW אכן נכתב על הרואים כמו שיש שטוענים, או שלא...
בכל מקרה , אם יש סרט אז ברור את מי לוקחים לפסקול
אבל למה תמיד כותבות נשים הולכות לכיוון המיני....
לא נורא, זה באמת איך הטרילוגיות האהובות עלי?(+ההמשכים)
מתי פגשת בן כזה?
וזה עניין של הקשרים בראש ודברים כאלה. זה לא ויכוח שניתן לנצח בו.
הוא בסה"כ כתב קצת שנון
ובאמת לא נראה לי שיש חילונים שמגיעים למפגשים
מפגשים נפרדים לרוב מתארגנים בפורומים הסגורים של הבנות והבנים... ייתכן שניתן להצטרף למפגשים כאלו גם בלי להיות חבר/ה באחד הפורומים האלו (נניח, ניק/ית לא מוכר שעדיין לא קיבלו אישור להיכנס לפורום...). אם יש פרסום חיצוני כלשהוא...
אפשר להיכנס.
בנוגע למפגשים המעורבים - הם נערכים בצניעות, בשמירה על רמה נאותה של מפגש ולא נטו קלות דעת (מהמפגשים שאני לפחות הייתי) ובעלי תוכן משמעותי כלשהוא. יש כאלו שיראו בכך בעיה הלכתית ויש שלא יראו בכך בעיה הלכתית. כל אחד יעשה או תעשה כטוב בעיניו/ה.
במפגשים האלו. הם לא באים לשכנע אותך או לנמק לך או וואטאבר - את מחליטה לעצמך, אם מתאים לך, תבואי, אם את חושבת שזה אסור הלכתית, אל תבואי.
אבל כבר כתבתי את זה מזמן פשוט בחרת לא להבין והמשכת להקשות סתם. מחילה אבל זאת נראית קצת קנטרנות...
הלכתית. לכן לחזור ולשאול שוב בוריאציה שונה כשהשובה תהיה בתכל'ס אותה תשובה...זה מיותר.

נהנתי לקרוא
ברוך ה.נפש חיה.
מי שלא-
הרינו להודיע
המפגשים הם לא סטריליים.
ויש מציאות של החלפות מילים בין הבנים לבנות.
כמובן בצניעות ובכבוד.
בפלטפורמות אחרות. כאן מארגנים מפגש מעורב כי זה פורום צמ"ע והוא פורום מעורב.
וכמו שכבר אמרנו לך כמה פעמים כאן בשרשור - מכאן זה פשוט החלטה שלך האם זה מתאים לך או לא. יש מפגשים מעורבים, יש אנשים ונשים שרוצים לבוא אליהם ובאים, ויש מפגשים נפרדים שרוצים/רוצות לבוא אליהם וכך גם עושים.
תעשי כטוב בעינייך את התשובה כבר קיבלת מזמן רק את מתעקשת, במחילה, להמשיך לקנטר. לא כולם סוברים שזה נגד ההלכה כמו שאת אומרת, וכן, יש כאלו שהולכים למפגשים כאלו. גמרנו...
בס"ד
כמו שעדן הזכירה זה מפגש שמשקיעים בו הרבה מחשבה לגבי התכנון והתוכן שלו...
אומרת מניסיון שארגנתי מפגש בעבר ומארגנת את המפגש הקרוב...
מפורסם בדרך כלל מה יהיה בו, בגדול 
אין "עדיף" כאן מעצם העובדה שמפגשים נפרדים גם מתקיימים. כאן מארגנים מפגש מעורב - מי שרוצה שיהיה בו ומי שלא רוצה שלא יהיה. יש תפיסות שונות לגבי האם זה מותר או אסור.
(:
שתי נקודות לראשי תיבות שלא מתחילות ב"תהא שנת"
בכל זאת נותרו רק 12 שנה לזה.
לאומנים, פוליטיקאים ואחרים שרוצים לבלוט בתודעה: תהא שנת פריצה זוהרת
והכי חשוב, כנראה: תהא שנת פרנסה זמינה
וביקשת בלי "תהא שנת":
תשוקה, שייכות, פריחה זוהרת
תפילה, שירה, פתיחות זולת
תקופה של פרנסה זמינה
מהשנה של הבחירות הקודמות
תאכלו שוקולד פלוס זנגביל
תנין שבולע פטריה זוהרת
תוכי שאוכל פסטה זולה
תרצה שנעשה פוקר זבל
תהה שנת פתרון זהב
תופסת שנכנסת פה זהירות
תהא שנת פרס זכאית
תהא שנת פייס זכייה
תהא שנת פורום זורמת
פורום דתי.
זה הכי מקורי שעלה לי
זה הרמז שנתן הרבי ר' ישראל מויז'ניץ שליט"א
או שזה נוטריקון של "תתאשפז"
לא, לא כמו שחשבתם 😁
הכוונה שהקב"ה יחזור להתארח (מלשון אושפיזין) אצלנו בבית המקדש
יש חוק שקובע את המינימום,
ויש חוזי העסקה שיכולים להיות יותר טובים מהמינימום הקבוע בחוק.
זה נכון לשכר, הפרשות סוציאליות, צבירת חופשה, ולכל נושא אחר...
אז כן, לפי החוק מותר למעסיק למחוק ימי חופשה. האם זה קורה בפועל? תלוי בהסכם שלך מול המעסיק.
אבל באופן כללי החוקים נועדו לעודד אותך לנצל את ימי החופשה ולא לפדות אותם בכסף. אגב, גם חברות גדולות לא אוהבות את זה.
לפעמים בתקופות של משבר כלכלי או אין עבודה מסיבות אחרות (סטייל מה שקרה באינטל לפני שנתיים) נותנים הוראה מהכספים לכל העובדים לשרוף את ימי החופשה שלהם כדי להקטין את החובות במאזן.
אבל בגילי זה באמת אחרת
אני תמיד בתנועה
לחלום
להגשים
לשפר
להתמיד
אנשים ונשים שעברו טראומה שקשורה לביטחון- פיגוע טרור או מלחמה או משהו כזה
אני יודעת שזה קצת אישי- פשוט תכתבו על חבר שלכם
איך זה נראה ונחווה מבפנים או מבחוץ
אחרי שנה, אחרי עשר שנים, אחרי עשרים ושלושים שנה?
אשמח לכל מידע או סיפור מקרה
בשורות טובות ושמחות 
רוב האנשים פה בסדר, אבל לא כל ניק פה הוא טלית שכולה תכלת ותיזהרו מפירוט של דברי שיוכלו לנצל נגדכם.
ובנוסף, תזכרו שהפורום ציבורי וכל דבר שהכתב פה יכול להימצא על ידי גוגל כך שכל אדם יכול לפתוח ולקרוא.
הולך ברחוב, סבא חביב פונה אלי, מסמן לי עם היד להוריד את האוזניות, מחייך ואומר "המעלית לא עובדת" .. אוקי אדוני המעלית לא עובדת, איך זה קשור אלי?
אמרתי לו אוקי מה…
אחרי שניות ארוכות הוא מפנה אותי לקופסת קרטון, תעזור לי לעלות את זה? אני ואתה ניקח ביחד. אמרתי לו עזוב תן לי לראות אם זה כבד כמו שאתה אומר.. בדקתי , כבד אבל לא ברמה שאי אפשר להרים. קיצר מפה לשם נופל לי האסימון ש- לך תדע כמה קומות זה. נכנסנו לבנין הורדתי את הקופסה על המדרגה הראשונה , הוא: אמרתי לך שזה כבד בוא אני אעזור לך. נשמה , אני רק מכבה את האוזניות הכל טוב. המשכתי לאחר שהוא אמר שיש 4 קומות, לא אשקר שהתנשפתי כי אני לא בכושר, אבל משמיים זימנו מצווה לפני ראש השנה , כל השנה כלום. מדהים איך מזכים אדם משמיים לעזור פתאום, לא יודע, זה לא יכול להיות מקרה.
קיצור אנשים: דברו ותפסיקו לגמגם ולדבר בלחש. תודה
עכשיו עוד מישהי ביקשה עזרה. איזה שאלות יש לאנשים. באה לי אחת קצת מבוגרת, מדברת קצת חלש. אני: הינה עוד צרות. אני עם השיר באוזניות והיא מדברת כאילו אני שומע אותה . מכבה את האוזניות . "כן?" .. היא: אפשר לבקש בקשה? בטח נשמה מה תרצי? עד חצי המלכות. סתם לא באמת אמרתי לה ככה. קיצר היא מתיישבת לידי בספסל, איך אני מעבירה את כל הטקסט הזה לוואטסאפ? אני לוקח את הפלאפון שלה אומר לה הינה יש לך אופציות לבחור למי לשלוח. היא היתה בהלם מנסה להבין איך עשיתי את זה, נתתי נגיעה במסך לאחור, מסביר לה שיש מטוס נייר שהיא רק צריכה ללחוץ עליו ויש לה אופציות למי לשלוח. היא לא האמינה שהאופציה בכלל קיימת 😄
מצווה שניה.
סתם שאלה שעלתה לי הרגע.
טוב זה כבר קרה בשבת ויצאתי קצת טמבל אבל בסדר. לא נדבר על זה כרגע. מי שואל איפה זה עין גנים כשיש גם רחוב כזה וזה גם שכונה?! כן זה אני ששאלת אותו את זה בשבת היי 🙋🏼♂️
חחח מצחיק שאני מגיע לפה פעם ביובל עם סיפורים הזויים …
🤡
אתה צריך שאלת רב האם יהיה מותר לך לאכול קטניות בפסח, שהרי ההבדל הגדול בין עדות המזרח ואשכנזים במספר לילות הסליחות בחודש אלול, זה לכפר על קטניות בפסח אצל עדות המזרח
ארץ השוקולדאחרונהזה לא תלוי מה איכות האוכל שם או שאצל ספרדים לעומת אשכנזים יש אוכל טוב בטוח?