שאלה לגבי קמחים -
פעם הייתי משתמשת בקמח לבן, בשנים האחרונות עברתי לקמח מלא 100%, אבל זה בצק די כבד ופחות קליל אז בתור פשרה עברתי לקמח 70% ולקמח 80%...
עכשיו, בגלל שאני מתעסקת הרבה עם קמחים, אז אני מכחרה טוב את התכונות של הקמח,
, יש לי הרגשה שעבדו עלי .. קמח 80% צריך להיות הרבה יותר דומה למאה אחוז מאשר לקמח הלבן! אבל אני רואה שהבצק יוצא מאוד רך עם מרקם של דבקי, ותופח מלא- כמו הקמח הלבן! ושלא נדהר על הצבע הבהיר....
מי מבין בזה ויכול לעשות לי קצת סדר??

)
)
