מה עם החרם של הבנים?אנונימי (פותח)

מה עם החרם של הבנים על הוועידה בגלל שלא נותנים לבנים זכות שווה בהצבעות ?

החרם.123

איני יודע מה קורה עם החרם, ואם לוקחים אותו ברצינות.
למליאה האחרונה כן הגיעו הבנים.

דיברתי לפני כשעה וחצי עם שמעון הירש(שהוא אחד מהאנשים שעשו בלאגן במליאה על זה שההצעה הזאת נדחתה, שהוא בא למיקרפון וקרא לכל הבנים לצאת מאולם המליאה). דיברתי איתו על המליאה הקרובה, והוא לא הזכיר חרם על המליאה.

בצ"ל אריאל!

איזה הצעה??מיכל-

ולמה הוא קרה לבנים לצאת מהמליאה?

אפשר הסבר??....

המליאה.123

מי שלא היה באותה מליאה ממש ממש הפסיד!!

בדרך כלל למליאות מגיעות כ-80 בנות וכ-20 בנים. כבר קרו מקרים שהוחלטו כל מיני החלטות, שכל הבנות היו בעד אותה החלטה וכל הבנים היו נגד אותה החלטה(אך היא התקבלה בגלל שיש רוב של בנות).

יש החלטות שהן טובות לבנות, אך לא כ"כ טובות ומתאימות לבנים. ויש דברים שזה בעייתי ליישם אותם רק לגבי הבנות ולא לגבי הבנים, כי בסה"כ אנו אותה תנועה ויש דברים שאנו חייבים לשמור על אחידות ע"מ שלא נראה ממש כ-2 תנועות נפרדות.

השמועות מספרות שפעם אצל הבנות דיברו על לעשות את חולצת התנועה בצבע וורוד(תחשבי מה היה קורה אם זה היה מתקבל בגלל שיש רוב של בנות?...).

היתה הצעה שלבנות יהיה כוח של 50% ולבנים יהיה כוח של 50%. דהיינו: אם הגיעו 80 בנות ו-20 בנים; אם 70 בנות היו בעד החלטה מסויימת  ו-10 בנות היו נגד וכל הבנים היו נגד, אז למרות שיש 30 מתנגדים מול 70 ההחלטה תדחה, כי יש רוב יחסי של מתנגדים, כי לבנים יש כוח של 50% למרות שהם מהווים רק 20% בכמות.

הבנת?

הצעה זו שלבנים יהיה כוח יחסי - נדחה. ואז פשוט החלו מהומות מטורפות במליאה.

בצ"ל אריאל! 

החרםmiri

אם זה לא היה נשמע מצחיק הייתי עוזרת להם בחרם...

זה באמת לא הוגן, וצריך דחוף לתת להם כוח שווה - הרי אצלנו בתנועה שום דבר לא הולך על כמויות..אז גם כאן לא אמור להיות ערך, אבל מה, לדעתי צריך להתנות את העיניין בהבאת עוד חבר'ה..כי ככה אם תהיה מליאה עם 3 בנים...בקיצור....שיקבלו כוח שווה, ומצד שני שיתחילו להיות יותר 80 מ20...

בציפיה לבניין אריאל! 

המליאה הזותייוכי
חייבת ליות מפוצצת בחב"בניקים/ות וחב"גניקים/ות מובן??? בנים אני באמת מבינה מה אתם רוצים, ומירי אני איתך.. גמני הייתי מצטרפת, אבל באמת, אם אתם רוצים לשנות משו אז תפציצו!! תשכנעו את כל החברים שלכם לבוא!
הכמות המשנה.123

איני יודע אם בשביל לשנות צריך את כולם. דווקא לא. צריך שיגיעו רק האנשים שבאמת איכפת להם מהתנועה.

לפני שנה הגיעו למליאה מלא חבר'ה שהם לא איזה חג'דומטים מטורפים של התנועה(המליאה היתה בסוף סמינריון ההדרכה של הבנים, אז פשוט הביאו אותם למליאה). ויש הצעות שסתם נפלו, כי אנשים סתם הצביעו.

צריכים להביא רק את מי שאיכפת לו מהתנועה.

בצ"ל אריאל!

תאמין לייוכי
שמי שלא אכפת לו מהתנועה לא יבוא למליאה, אפילו אם היא אחרי הסמנריון הדרכה, הוא פשוט ילך ישר הביתה, העובדה שהם באו זה אומר שאכפת להם אפילו קצת, וזה כבר משהו! אפחד לא יצביע למשהו שהוא לא מסכים איתו, וכל עוד הוא חבר בתנועה אז יש לו זכות להצביע לדבר שהוא כן מסכים איתו, וזה אפילו יותר טוב שהוא יבוא. (בעע ניראלי יצא לי ממש לא מובן... מקווה שתבינו...) 
אז אצל הבנים שזה שונה.123

את מובנת.

כבר יצא לי לראות חבר'ה שמצביעים לפי מה שכולם מצביעים, כאשר הם בכלל לא שמעו על מה הם מצביעים. או חבר'ה ששואלים את חבר שלהם מה להצביע, והוא אומר להם וכך הם עושים.

כאשר הם באו מהסמינריון, אז בסה"כ כל אחד רצה לחזור הביתה עם החבר'ה שלו, אז היו רבים שהיו בסמינריון בגלל שהם פשוט חיכו לחברים שלהם וכדו'.

בצ"ל אריאל!

טוב....יוכי

וואי.. בנים אתם עם מוזר לפעמים.... אז תחנכו קצת תחברים שלכם...

הוצאתmiri

אתכם קצת חסרי שכל...

בציפיה לבניין אריאל!

בערך...123

אבל זה גם מראה קצת על הגדולה שלנו, שיש חבר'ה שמגיעים למליאה(ולאו דווקא שהם גרים בירושלים) רק בשביל להראות נוכחות למרות שמה שדנים לא כ"כ מעניין אותם...

בצ"ל אריאל!

וידוי קל...דורותי
אף פעם לא הייתי במליאה....
תכי על חטא!123

תמיד יש פעם ראשונה...

בצ"ל אריאל!

תרגישי חופשי....כנ"ל.....מיכל-
אני שוקלת ללכת...דורותיאחרונה

ורק בזכות הפורום..

שלא יגידו שאין יתרונות בפועל...

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך