בשבועות האחרונים אני מאבדת את עצמי. מתעצלת לקום בבוקר ולא הולכת ללימודים, הקטן אצל המטפלת, וכל הבית,לעצמי עד שבעלי חוזר סביבות 1 וחצי ויוצא בשלוש עד הערב.
אני מכלה את זמני בלא לעשות כלום.. פשוט רואה סדרות, משוטטת ביוטיוב ורואה שטויות שעדיף לא לראות. יש הרבה מה לעשות בבית ואני לא עושה כלום. מתעצלת.. מידי פעם מנסה טיפה להכין משהו, שבעלי לא יחזור ויראה שביליתי עוד יום בבטלה גמורה, אבל אפילו ארוחת צהריים מוכנה היא מקרה נדיר.
אני מרגישה שיש לי מצבי רוח כאלה שבאים פתאום, אני מתעצבנת מאוד משטויות, מתעצבנת על בעלי המתוק שלא יודע מאיפה זה בא לו ובכל זאת מכיל אותי..
אני עצובה. ממה שנהיה ממני. מעבודת השם שלי שאבדה, מהעצלנית שנהייתי, מבת הזוג הגרועה שאני.
אני אפילו מרגישה שאני מכווצ'צ'ת מידי את הבן שלי, ומהצד השני שאין לי סבלנות לבכי שלו.. אהההה לא יודעת!!!! מרגישה נוראית. יש מצב שזה דכאון אחרי לידה?? הבן כבר כמעט בן חמישה חודשים. עד עכשיו היה בסדר. אני כן מסוגלת לצחוק וכו, אבל מרגישה שגם התחוק שלי מוגזם, משתטה, רדוד.. אוף אוף. היה לנו מקרה של סכיזופרניה במשפחה ואני כבר מפחדת שאני משתגעת גם. לא יודעת מה איתי.